Sari la conținut

Ce este creditul online de la Horacredit?

Ce este creditul online de la Horacredit?

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Horacredit este o linie de credit 100% online pentru cheltuieli de urgenta. Aceasta linie de credit de pana la 10.000 lei te poate ajuta atunci cand ai nevoie urgenta de fonduri. Din suma pe care o oferim, folosesti cat ai nevoie iar la data scadentei, veti rambursa suma utilizata + dobanda acumulata. Banii merg direct in contul dvs. bancar si pot fi retrasi cu cardul de debit sau prin transfer din contul dvs. bancar imediat dupa folosirea sistemului nostru Horacredit – astfel incat nu exista cozi si intarzieri! Principalul beneficiu al imprumutului de pe Horacredit este ca va permite sa efectuati plati in orice moment, fara a avea nevoie de un depozit mare in avans, ca si in cazul altor imprumuturi (sunt necesare doar depozite mici). Rata dobanzii este foarte mica. Puteti rambursa imprumutul in termen de pana 12 luni si nu va afecteaza ratingul de credit.

Horacredit va ofera un imprumut online rapid. Obtineti rapid aprobarea la un credit pana la 10.000 de lei fara garantie, giranti sau dovada de venit, iar in 30 de minute banii au sa ajunga la dvs. in cont. Daca sunteti un client nou, Horacredit va ofera o dobanda de 0% pentru primele 30 de zile.

Horacredit stie ca fiecare minut conteaza atunci cand aveti nevoie disperata de bani, motiv pentru care am creat aceasta linie de credit. Sunteti rapid aprobat si va vom transfera fondurile in contul dvs. in termen de 30 de minure de la finalizarea cererii.

horacredit.ro/Cand e nevoie sa apelez la un credit online?

Cand nu vrei sa imprumuti bani de la rude sau prieteni, sau nu vrei ca cei dragi sa stie ce cheltuieli sau probleme financiare poti apela la Horacredit. La Horacredit poti alege suma pe care o doresti dar sa se incadreze in limita de 10.000 lei. Acesta este un imprumut online discret, rapid si 100%. Singurul cost al Horacredit este dobanda de maxim 2% din suma imprumutata. Comision pentru analiza dosarului  este de 0%! 0% comision de rambursare anticipata! Daca doriti sa rambursati imprumutul inainte de scadenta, Horacredit va recalcula dobanda dumneavoastra.

Vezi toate ofertele la creditele online Hora Credit!

Ce inseamna credit 100% online?

Aceasta inseamna ca il poti solicita de oriunde, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet (telefon, tableta, computer). Nu trebuie sa mergeti nicaieri pentru a solicita un imprumut online sau pentru a retrage bani de la o banca sau de la ghiseu. Banii solicitati pe Horacredit vor merge direct pe cardul dvs. De asemenea, nu trebuie sa veniti la noi cu o gramada de documente. Incarcati o fotografie a actului dvs. de identitate pe formularul online atunci cand solicitati un imprumut sau pe e-mail. Nu avem nevoie de un girant sau garantie.

Care sunt avantajele si cerintele unui credit online?

Avantajele Horacredit: este 100% online, rapid, sigur si de incredere, fara ipoteca sau garantii, suma aprobata de pana la 10.000 lei scadenta fiind la 12 luni, rate fixe, se plateste dobanda doar pentru suma retrasa, comision mic. Cele necesare solicitarii unui credit de la Horacredit sunt: varsta minima este de 19 de ani, un card/cont bancar si o copie scanata a cartii de identitate.

Care sunt pasii pentru solicitarea unui credit online de la Horacredit?

Primul pas ar fi completarea formularului online. Acest lucru dureaza doar cateva minute. Va vom aproba imprumutul in cel mai scurt timp. Va vom transfera banii pe cardul dumneavoastra in termen de maximum 30 de minute. La scadenta, rambursati suma retrasa + dobanda acumulata. Daca sunteti clientul nostru, puteti face o solicitare in 3 moduri: online, din contul clientului, prin telefon sau prin email.

Vezi si alte articole despre creditele online Hora Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *