Sari la conținut

Refinantare credit online, un ajutor pentru tine

Refinantare credit online - refinantare viva credit

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Daca din diferite motive cheltuielile tale zilnice au crescut, daca veniturile tale au scazut, daca ratele tale la banci aferente creditelor contractate au devenit tot mai impovaratoare, nu dispera. Pentru toate acestea exista o solutie si anume refinantare credit online. Refinantare credit online este o alegere care iti poate usura viata, te relexeaza din punct de vedrere financiar si iti ofera posibilitatea de a unifica ratele avute la mai multe banci intr-una singura, mai mica si mai stabila.

Deasemenea daca esti bine informat si observi ca pe piata interbancara rata dobanzii inregistreaza o scadere in compartie cu rata aferenta creditelor tale, atunci poti sa te adresezi uneia din institutiile bancare si nebancare care activeaza pe piata financiara si sa soliciti o refinantare a creditului tau.

Acces rapid la refinantare credit online

Spre deosebire de o refinantare obisnuita, refinantare credit online este mult mai usor de accesat scutindu-te de deplasari inutile la sediul institutiei financiare. Poti fi mai bine informat, consultand online intreaga oferta de refinantare a creditelor, existenta pe piata. Pentru a putea beneficia de o refinantare credit online trebuie sa indeplinesti cateva conditii minime de eligibilitate:
vivacredit.ro

 • esti cetatean roman cu domiciliul in Romania si varsta minima de 18 ani iar cea maxima de 70 ani la data platii ultimei rate a creditului
 • refinantezi cel putin un credit detinut de tine la alta banca
 • vechime la locul actual de munca de minim 6 luni
 • poti fi pensionar sau poti desfasura o activitate individuala remunerata
 • se va lua in calcul o gama larga de venituri, pe langa cele salariale, cum ar fi:venituri din chirii, venituri din drepturi de autor, pensii suplimentare, etc.
 • sa nu inregistrezi intarzieri mari la plata ratelor creditelor detinute.

Avantaje refinantare credit online

Daca ati facut credit la o dobanda ridicata sau daca aveti doua sau mai multe credite la diferite banci si vreti sa le uniti intr-unul singur atunci este momentul oportun sa va ganditi sa apelati la refinantare credit online. Refinantare credit online nu trebuie sa te sperie, deoarece se poate intinde pe o perioada mai mare, ci din contra, ea iti aduce plusul financiar, de care ai nevoie pentru a duce o viata linistita, printr-o serie de avantaje:

 • refinantare credit online este un imprumut nou si mai ieftin, avand o rata a dobanzii mai mica, cu care poti stinge unul sau mai multe credite mai vechi si mai scumpe
 • refinantare credit online este parghia care, atunci cand ratele dobanzii incep sa oscileze, iti da posibilitatea sa negociezi un contract mai avantajos pentru tine
 • pe langa dobanda mai mica, la refinantare, poti primi si o suma sumplimentara pentru a-ti acoperi diverse cheltuieli
 • beneficiezi de reducerea ratei lunare , aceasta fiind posibila nu numai prin reducerea ratei dobanzii, ci si prin cresterea perioadei de acordare a creditului
 • timpul castigat este alt avantaj oferit de refinantare credit online deoarece nu trebuie sa te deplasezi la ghiseu, totul putand fi facut de pe un telefon sau laptop cu acces la internet.

Vezi toate ofertele la creditele online Viva Credit!

Atunci cand apar probleme in viata ta cum ar fi: diminuarea salariului, unul dintre membrii familiei a ramas somer, etc. prin refinantare credit online poti sa scazi costul creditului bancar, sa economisesti bani astfel incat sa poti trece cu usurinta peste acestea iar linistea familiei tale sa nu fie afectata.

Te intrebi daca exista anumite dezavantaje ale refinantarii?

Ei bine refinantare credit online inseamna reducerea costului creditului nostru. Pentru aceasta trebuie sa analizam toate ofertele existente pe piata de la rata dobanzii, comisioanele de acordare a creditului, comisioanele de gestiune si cel mai importanta indicator D.A.E.(dobanda anuala efectiva) ce include pe langa dobanda si celelalte comisioane aferente acestui credit. Daca toate acestea sunt mai mici decat cele aferente creditului existent atunci refinantare credit online nu prezinta dezavantaje.

Vezi si alte articolele despre creditele online Viva Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *