Sari la conținut

Cum sa apelezi la Provident Cluj pentru un imprumut rapid?

Provident Cluj - provident pareri

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Dacă te gandesti la ce filiala a institutiei financiare nebancare numita Provident sa apelezi, trebuie sa stii ca aceasta dispune de puncte fizice in marile orase ale Romaniei. Asta dacă nu folosesti alte mijloace de contact, cum ar fi emailul ori telefonul.

Dacă v-ati mutat recent in zona Clujului si aveti deja un credit la Provident, trebuie sa stiti ca schimbarea de la o sucursală la cea de la Provident Cluj este o procedură foarte simplă și automatizată. Vă păstrați numărul de cont, mijloacele de plată – carduri și altele – și debitările sau transferurile dvs. directe nu sunt întrerupte.

Pentru a începe procesul, mergeți la vechea sucursală sau la cea nouă cu un act de identitate valabil. În doar câteva zile, Provident Cluj se ocupă de tot și, dacă sunt oameni de sesizat, se ocupă de asta.

Pentru tine, nimic nu se schimbă, toate conturile tale curente, conturile de economii, conturile de valori mobiliare, creditele, operațiunile în curs, asigurările… te urmăresc în noua ta sucursală de la Provident Cluj. În același mod, vei continua să folosești cardul bancar până când acesta expira si vei putea plati ratele tale saptamanale sau lunare fara probleme.

Operațiunea de transfer catre sucursala provident Cluj este gratuită

provident.ro
Operațiunea este complet gratuită. Vă păstrați datele, doar adresa poștală a sucursalei se modifică. Condițiile generale ale tuturor contractelor dumneavoastră sunt bineînțeles păstrate.

Dacă un client decide să schimbe si organizatia de credit și nu doar sucursale, procedura de este ceva mai complicată, intrucat ar trebui sa va platiti toate datoriile de la celalalt organism financiar.

Delegați catre Provident Cluj toate procedurile care trebuie efectuate cu vechea bancă. Vă obligă să semnați un mandat de mobilitate bancară care îl autorizează să contacteze fosta dvs. unitate și să colecteze toate informațiile referitoare la conturile dvs., inclusiv istoricul tranzacțiilor recurente. Ramane la latitudinea ta sa stabilesti in prealabil daca este un transfer partial, caz in care poti pastra anumite tranzactii pe vechiul cont, sau daca este un transfer total si definitiv (daca inchizi vechiul cont de credit si schimbi domiciliul bancar) si in aceasta caz, toate operațiunile trebuie transferate.

De ce să schimbi sucursala unui organism financiar?

Pentru început, dacă decideți să schimbați sucursala si sa va transferati la Provident Cluj, nu trebuie să vă justificați actuala sucursală. Sunteți total liber să faceți acest lucru și nu sunteți obligat să dați nicio notificare.

Provident Cluj : pentru o mutare

Cel mai adesea o mutare este o mișcare care te împinge să schimbi sucursala unui organism financiar, dar nu ești absolut obligat să faci asta. Cu mijloacele de comunicare actuale, îți poți efectua aproape toate tranzacțiile din spațiul personal online, pe site-ul Provident sau aplicația acesteia de pe smartphone.

Vezi toate ofertele la creditele online Provident!

Când vă mutați, nici nu trebuie să mergeți la sucursala pentru a anunta sau a plati creditul restant, o puteți face din altă sucursală, cum ar fi Provident Cluj, și chiar prin alte mijloace. In cazul unei mutări, puteți contacta foarte ușor consilierul financiar de la Provident Cluj prin e-mail sau chat, sau pe linia lui directă prin telefon. Cu toate acestea, dacă obișnuiți să vă întâlniți des cu consilierul, este posibil să simțiți nevoia să schimbați agențiile pentru a putea întâlni un nou consilier care să vă sprijine zilnic în gestionarea conturilor.

Dezacord cu consilierul dumneavoastră: un motiv pentru schimbarea sucursalei?

În cazul unei dispute între consilier și client, aceasta poate decide să schimbe sucursala Provident. Acest lucru este cu atât mai probabil dacă afectează încrederea dintre cei doi interlocutori.

De asemenea, puteți simți că consilierul vă oferă un sfat prost, că nu răspunde solicitărilor dvs. sau că nu le răspunde suficient de repede. S-ar putea să găsești nedrept că ți-a refuzat un împrumut…

Calitatea relației cu consilierul dvs. nu este deloc anecdotică și, dacă o considerați nesatisfăcătoare, sunteți liber să vă schimbați agenția. Provident Cluj vrea sa se asigure ca va ofera o comunicare eficienta.

Vezi si alte articolele despre creditele online Provident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *