Sari la conținut

Hora Credit plata – cum poti rambursa un credit

Hora Credit plata - hora credit plata

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Hora Credit, este o institutie financiara nebancara, care ofera credite rapide, destinate persoanelor care intampina dificultati financiare din cauze lipsei unei alte surse de finantare si care se confrunta cu o problema urgenta, care nu poate fi amanata.

Prin Hora Credit, ai acces la sume cuprinse intre 100 si 10.000 de lei, cu o perioada de rambursare de pana la 364 de zile.

De asemenea, clientii noi care acceseaza un imprumut de la Hora Credit, benefiaciaza de un bonus special  si anume – dobanda 0% aplicata creditului. Acest lucru, semnifica faptul ca, se va efectua Hora Credit plata exact a sumei care a fost imprumutata, fara adaosuri suplimentare.

Cum poti beneficia de un imprumut de la Hora Credit

horacredit.ro/
In cazul in care te-ai hotarat asupra faptului ca doresti sa apelezi la serviciile financiare oferite de Hora Credit, poti accesa imprumutul dorit, printr-o simpla completare a unui formular, care este 100%  online si pentru care iti trebuie mai putin de 5 minute disponibile.

Pentru ca cererea ta de acordare a imprumutului sa fie aprobata, trebuie sa ai in vedere faptul ca, la fel ca si in cazul altor institutii bancare sau nebancare, va trebui sa indeplinesti cateva criterii: sa ai minim 18 ani impliniti, sa fii cetatean roman, sa realizezi venituri lunare constante, pe care sa le poti dovedi printr-un document, sa ai un numar de telefon si o adresa de email valida.

Dupa transmiterea cererii de acordare, aceasta va fi validata, iar daca indelinesti toate criteriile de acordare, vei obtine si aprobarea imprumutului.

Hora Credit Plata – cum poti primi suma imprumutata

Dupa obtinerea aprobarii imprumutului, poti beneficia de Hora Credit plata, de regula in aproximativ 15 minute, in cazul in care se va efectua transferul la una dintre bancile cu care colaboreaza institutia.

De exemplu, in cazul in care detii un cont la BCR, Hora Credit plata a imprumutului tau, se va efectua in aceeasi zi, indiferent daca ziua in care se face transferul este lucratoare sau nelucratoare. De asemenea, efectuarea Hora Credit plata se proceseaza in aproximativ 30 de minute prin serviciul de transfer pe card deshis Libra Bank, indiferent de zi.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

In cazul in care nu detii un cont bancar la cele doua institutii amintite mai sus, nu se cunoaste timpul necesar procesarii Hora Credit plata, deoarece aceasta se va face in functie de politica fiecarei institutii bancare. In aceasta situatie, este posibil ca data efectuarii Hora Credit plata, respectiv data de la care se aplica dobanda aferenta imprumutului, sa nu corespunda exact  cu data la care creditul a fost virat in contul tau.

Trebuie mentionat faptul ca, indiferent de institutia bancara aleasa pentru virarea imprumutului (care nu fac parte dintre bancile cu care colaboreaza compania),  efectuarea Hora Credit Plata, nu va dura mai mult de 24 de ore lucratoare.

Hora Credit plata – rambursarea imprumutului

In cazul in care ai obtinut un imprumut de la aceasta institutie nabancara si doresti sa efectuezi Hora Credit plata a datoriei pe care o ai, trebuie sa tii cont de data scadenta care a fost precizata in contract.

Pentru Hora Credit plata a sumei datorate, este indicat sa iti iei mereu o marja de eroare, deoarece, dupa cum am specificat si in randurile de mai sus, unele transferuri au timpul de procesare mai indelungat, iar tu risti sa suporti penalitati.

Pentru rambursarea creditului, poti alege una dintre urmatoarele variante pentru Hora Credit plata:

  • Plata online cu cardul bancar;
  • Plata prin transfer bancar de la orice sucursala a bancii la care detii un cont;
  • Plata prin Internet Banking;
  • Plata direct din contul tau Hora Credit;
  • Plata prin serviciul SelfPay.

Vezi si alte articole despre creditele online Hora Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *