Sari la conținut

Provident online: asistenta financiara avantajoasa fara contact fizic

Provident online - provident imprumuturi rapide

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Un credit online este o modalitate rapidă și ușoară de a rezolva dificultățile financiare temporare. Anterior, pentru a obține un împrumut, un potențial împrumutat trebuia să meargă la o sucursală a băncii, să completeze un formular lung de cerere, oferind informații exhaustive despre el însuși, locul de muncă, starea financiară și rudele sale, apoi să lâncezeasca  încă o oră și jumătate în așteptarea unui răspuns la o cerere de împrumut . Odată cu dezvoltarea pieței de creditare, au început să apară organizații de finanțare, care le oferă oamenilor o alternativă la împrumuturile bancare – așa-numitele împrumuturi pe termen scurt, pe care le puteți întocmi și calcula pe internet pe site-ul Provident online. provident.ro.

Avantajele și dezavantajele creditelor Provident online

provident.ro
Astăzi, pe piața romaneasca sunt reprezentate peste 600 de companii și servicii de finanțare, iar numărul acestora continuă să crească. Acest lucru este facilitat de mai mulți factori care pot fi atribuiți cu siguranță avantajelor unor credite luate online, cum sunt si cele provident online::

Tarife transparente

Folosind microcredite, clienții pot fi siguri de absența unor comisioane ascunse, în timp ce o banca poate să pastreze tacerea în legătură cu asigurarea obligatorie și cuantumul comisionului pentru deservirea unui credit și depunerea banilor într-un cont curent.

Cerințe minime pentru debitori

Spre deosebire de bănci, provident online propune cerințe mai puțin stricte pentru potențialii debitori. Posibilitatea de a aplica pentru un împrumut este disponibilă oricărui roman cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani, fără a fi nevoie să furnizeze contacte cu garantul (isi asuma responsabilitatea rambursării împrumutului dacă împrumutatul nu poate face acest lucru) și nu este nevoie de un salariu mare.

Program de lucru 24 de ore pentru provident online

Toate organizațiile de microfinanțare își oferă serviciile 24/7. Aceasta înseamnă că poți aplica pentru un împrumut online în orice moment al zilei, indiferent de locația ta.

Luare rapidă a deciziilor

Un utilizator care a solicitat un credit de consum prin intermediul site-ului provident online, în medie, primește o decizie în cateva ore. Pentru comparație, luarea în considerare a unei cereri de împrumut într-o bancă poate dura de la câteva ore la câteva zile, așa că un microcredit este o soluție ideală pentru cei care au nevoie urgentă de bani.

Vezi toate ofertele la creditele online Provident!

Simplitatea designului de pe provident online

După ce a primit un răspuns pozitiv, clientul nu trebuie să semneze un teanc de contracte – banii sunt creditați automat pe cardul său bancar. Singura condiție este ca trebuie să fie un card valabil.

Prelungirea creditului

Provident online oferă clienților lor posibilitatea de a prelungi durata împrumutului, iar în majoritatea cazurilor numărul de prelungiri este nelimitat (principalul este să plătească dobânda la timp).

Imprumut pe termen scurt

Termenul minim de împrumut este de 30 de zile, în timp ce cel maxim – rareori depășește 21 de luni.

Sume mici de împrumut

Provident online rareori oferă împrumuturi care depășesc 15.000–20.000 de lei, iar când vine vorba de primul împrumut, suma nu poate depăși 15.000 de lei.

Ce se întâmplă dacă plătiți un împrumut cu întârziere?

În cazul în care creditul nu este plătit la timp, provident va percepe dobândă, care poate varia între 2-5% din valoarea creditului pentru fiecare zi de întârziere. De asemenea, merită să ne amintim că împrumuturile neachitate la timp pot scădea ratingul creditului și chiar pot deveni motivul pentru care împrumutatului i se va interzice sa ia alte imprumuturi.

De ce vă recomandăm să luați un împrumut prin provident online

Site-ul provident online conține oferte avantajoase și bine stabilite. Cel mai rapid și simplu mod de a rambursa integral sau de a efectua o plată planificată a unui împrumut este să utilizați serviciile serviciului provident online. Pentru a face acest lucru, trebuie să efectuați doar câteva acțiuni din contul dvs. client.

Vezi si alte articolele despre creditele online Provident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *