Sari la conținut

Hora Credit cont – crearea unui cont la institutia Hora Credit

Hora Credit cont - hora credit plata online

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Un credit rapid, poate fi solutia perfecta pentru tine in momentele in care trebuie sa rezolvi foarte repede diverse probleme finaciare care nu mai suporta amanare.

Astfel, fie ca este vorba de cheltuieli prevazute sau neprevazute, determinate de plata unor taxe, renovarea locuintei, raparatia masinii, achizitionarea unor bunuri necesare sau chiar planificarea unei excursii, Hora Credit iti poate oferi imprumutul de care ai nevoie, intr-un timp foarte scurt.

Tot ce trebuie sa faci, este sa accesezi site-ul institutiei financiare nebancare Hora Credit cont si sa completezi formularul online, urmand ca imprumutul tau sa fie virat in contul tau, in maxim 24 de ore, indiferent de banca la care ai deschis contul bancar.

Prin Hora Credit cont, poti accesa credite de pana la 10.000 de lei, cu perioada de rambursare de pana la 364 de zile.

Crearea Hora Credit cont si accesarea unui imprumut

horacredit.ro/
Clientii noi, care doresc sa aplice pentru prima data pentru un credit si creeaza Hora Credit cont, benefeficiaza de un bonus foarte special – dobanda 0% aplicata creditului, daca suma de bani imprumutata va fi returnata la data prevazuta in contractul de acordare.

Pentru a obtine un cont la Hora Credit si a accesa un imprumut, trebuie sa ai minim 19 ani si sa indeplinesti cateva criterii: sa ai cetatenie romana, sa realizezi venituri lunare constante, cartea ta de identitate sa fie valida, sa detii un numar de telefon si sa detii o adresa de email personala valida.

Crearea Hora Credit cont este foarte simpla si intuitiva. Astfel, pentru a crea Hora Credit cont, va trebui sa accesezi pagina web a institutiei si sa introduci anumite date personale – nume, prenume, CNP, adresa, numar de telefon, etc.

Dupa crearea Hora Credit cont, poti aplica pentru accesarea imprumutului pe care doresti sa il obtii. Pentru acordarea creditului, este nevoie sa incarci din Hora Credit cont o copie scanata sau o fotografie a cartii tale de identitate si un document din care sa rezulte veniturile tale realizate in ulima luna – extras de cont, adeverinta de salariu, talon de pensie/indemnizatie, etc.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Tot ce trebuie sa mai faci, este sa transmiti cererea de acordare si sa astepti aprobarea. Pentru crearea Hora Credit cont si transmiterea cererii de acordare, ai nevoie de maxim 5 minute, iar banii solicitati vor fi virati in contul tau in 15-30 de minute in cazul in care detii un cont bancar la una dintre bancile partenere.

Trebuie mentionat faptul ca, in procesul de creare Hora Credit cont si transmitere cerere de acordare, beneficiezi se securitate maxima, site-ul fiind criptat, iar datele tale personale sunt protejate.

In cazul in care ai mai accesat un imprumut de la aceasta institutie si doresti sa soliciti un credit nou, tot ce ai de facut este sa te hotaresti asupra sumei de care ai nevoie pentru cheltuielile tale, sa accesezi Hora Credit cont si sa transmiti cererea ta de acordare.

Modalitati de rambursare a unui imprumut obtinut de la Hora Credit

Pentru rambursarea unui credit obtinut de la Hora Credit, ai la dispozitie mai multe modalitati de rambursare, dintre care o poti alege pe cea mai avantajoasa pentru tine. Iata care sunt aceste modalitati:

  • Plata din Hora Credit cont personal, prin intermediul cardului bancar;
  • Prin metoda de plata „online prin card bancar” – prin completarea unui formular cu informatiile cardului tau;
  • Prin serviciul Internet Banking;
  • La o sucursala a bancii la care detii un cont – prin ordin de plata;
  • Prin serviciul SelfPay.

Inainte de a decide care este varianta de rambursare pe care doresti sa o alegi, trebuie sa ai in vedere cat dureaza procesul de transfer al sumei in cazul fiecarei modalitati, pentru a evita depasirea limitelor de timp si aplicrea penalitatilor.

Vezi si alte articole despre creditele online Hora Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *