Sari la conținut

Hora Credit refinantare – cand sa soliciti o refinantare

Hora Credit refinantare - hora credit telefon

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Institutia Financiara Nebancara Hora Credit activeaza pe piata creditorilor din Romania din anul 2016, iar de atunci, ofera posibilitatea persoanelor care au nevoie urgenta de un imprumut financiar, sa obtina un credit de nevoi personale pentru rezolvarea problemelor financiare.

Institutia este foarte des accesata, oferind servicii avantajoase, foarte accesibile, iar criteriile de acordare sunt foarte usor de indeplinit.

Hora Credit, ofera un bonus special persoanelor noi, care acceseaza pentru prima data un imprumut de la aceasta institutie, respectiv 0% dobanda aplicata creditului. Astfel, se va inapoia exact suma primita.

Ce servicii ofera Hora Credit

horacredit.ro/
Hora Credit, ofera servicii financiare nebancare rapide, care se pot obtine exclusiv online. Este nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet si de 5 minute libere, pentru a putea accesa un imprumut si pentru a-ti putea rezolva dificultatile financiare, care nu pot fi suportate de bugetul tau personal in unele momente mai dificile.

Prin Hora Credit, poti accesa pana la 10.000 de lei, cu perioada de rambursare de pana la 364 de zile, in functie de creditul ales.

Rambursarea imprumutului de la Hora Credit

Pentru a rambursa un imprumut accesat de la Hora Credit, ai la dispozitie mai multe modalitati:

  • Plata online cu card bancar;
  • Transfer bancar prin Internet Banking;
  • Prin ordin de plata de la orice sucursala a bancii la care detii un cont;
  • Din contul tau Hora Credit;
  • Prin serviciul SelfPay.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Trebuie sa in vedere faptul ca, prin unele modalitati de plata a creditului, procesul de transfer poate dura mai mult timp, iar tu risti sa te alegi cu penalitati daca este depasita data limita, care a fost precizata in contractul de acordare. De aceea, este indicat sa iti iei o marja de eroare, astfel incat, creditul tau sa fie returnat si procesat la data scadenta.

Hora Credit refinantare  – cand sa apelezi la o refinantare a imprumutului

Hora credit refinantare, este o solutie oferita de institutie clientilor sai, avand menirea sa te ajute atunci cand cheltuielile te coplesesc, iar situatia ta financiara a devenit complicata.

In cazul in care, din diverse motive nu iti poti respecta obligatiile de plata la data stabilita in contractul de acordare, poti accesa Hora Credit refinantare. Pentru a solicita Hora credit refinantare, trebuie sa iei legatura cu un operator al institutiei, pentru a stabili toate detaliile cu privire la solicitarea ta.

Este recomandat sa apelezi la Hora Credit refinantare, pentru a evita situatiile neplacute de impunere a penalitatilor cauzate de intarzierea platii.

Prin Hora Credit refinantare, poti obtine extinderea perioadei imprumutului cu un numar de zile care o sa fie egal cu perioada initiala stabilita. Acest lucru este valabil cand se solicita Hora Credit refinantare, pentru imprumuturile in valoare de pana la 3000 de lei.

Pentru creditele de 100 – 10.000 de lei pentru care se solicita Hora Credit refinantare, pe o perioada de 70 de zile, se poate extinde perioada de rambursare cu inca 14 zile.

Extinderea perioadei de Hora Credit refinantare impreuna cu perioada initiala specificata, nu poate sa depaseasca mai mult de 364 de zile.

Apelarea la Hora Credit refinantare, este recomandata doar in cazurile in care nu ai alta solutie, iar bugetul tau nu poate acoperi toate cheltuielile curente pe care le ai.  Astfel, cel mai indicat este sa incerci sa iti gestionezi cu atentie datoriile si sa accesezi Hora credit refinantare, doar in utlima instanta.

Pentru orice alte informatii referitoare la Hora credit refinantare, poti contacta oricand un agent al institutiei, prin intermediul telefonului, emailului, sau la sediul companiei. Toate datele de contact, le vei gasi cu usurinta pe site-ul IFN-ului.

Vezi si alte articole despre creditele online Hora Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *