Sari la conținut

Creditul Viva, siguranta si confort pentru familia ta

Creditul Viva - viva credit pareri

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

In conditiile actuale de pe piata financiara in care oferta de credite este destul de mare si diversificata, se distinge creditul Viva pus la dispozitia ta de catre Viva Credit, institutie financiara nebancara cu sediul in Bucuresti, care vine in ajutorul tau printr-o multitudine de credite. Creditul Viva este acel ajutor de care ai nevoie pentru a-ti completa resursele tale financiare necesare acoperirii diverselor cheltuieli neprevazute, aparute peste noapte. Daca nu vrei sa mai auzi de comisioane, dobanzi, sa ai bani in cont la data scadenta, etc. dar ai nevoie sa treci peste un moment dificil din viata ta, atunci alunga frica de a lua credite prin contractarea  creditului Viva.

De ce trebuie sa alegi creditul Viva

vivacredit.ro
Creditul Viva este o linie de credit pusa la dispozitia ta de catre Viva Credit putand avea acces la ea de fiecare data cand nevoile tale depasesc resursele financiare de care dispui. Avantajul acestei linii de credit este ca ea functioneaza in sistem revolving, adica odata utilizat creditul Viva, acesta se reintregeste pe masura incasarilor. Astfel daca ai o linie de credit de 3000 lei si ai utilizat-o in totalitate, iar cursul zilei incasezi din diferite surse(salariu, pensie, diverse incasari,etc.) 1500 lei, practic la sfarsitul zilei ai o parte din linia de credit utilizata de 1500 lei si o parte neutilizata de 1500 lei, pe care o folosesti cand ai nevoie.

Un alt aspect important al creditului Viva este data de dobanda care se percepe numai la suma trasa, consumata din cont. Pe exemplul de mai sus pana la incasarea sumei de 1500 lei se percepe dobanda la 3000 lei, iar dupa incasare dobanda se percepe numai la suma utilizata de 1500 lei. Partea neutilizata de 1500 lei nu este purtatoare de dobanda, ramane necomisionata. Creditul Viva este acel ajutor de care aveai nevoie sa-ti rezolvi problemele financiare cu discretie fara a mai fi nevoie sa apelezi la prieteni sau alti apropiati. Functionand ca o linie de credit, daca accesezi creditul Viva acesta iti va completa resursele tale financiare facand sa dispara acele perioade din viata ta cand zilele pana la salariu sunt numarate. Astfel creditul Viva iti asigura toate conditiile pentru a-ti desfasura viata in confort si siguranta.

Vezi toate ofertele la creditele online Viva Credit!

Acces usor la creditul Viva.

Conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a avea acces la creditul Viva sunt atat de simple incat numai sa nu-ti doresti sa accesezi un astfel de credit te impedica sa intri in posesia lui. Aceste cerinte nu numai ca sunt simple dar sunt si putine:

  • sa ai varsta minima de 20 de ani
  • un venit lunar,  salariu, pensie,etc de minim 700 lei
  • copie dupa buletin.

Ceea ce-l deosebeste de alte credite si te face sa-ti doresti sa contractezi un astfel de credit sunt avantajele lui:

  • timpul tau liber nu este afectat deoarece cerere de contractare a creditului se completeaza online, acest lucru ocupandu-ti doar 2 minute
  • rapiditatea cu care intri in posesia banilor, deoarece aprobarea creditului se face in 15 minute iar in maxim 2 ore primesti ban
  • dobanda este de 1,2% pe zi si se aplica la suma utilizata
  • si nu in ultimul rand, daca esti la primul credit atunci dobanda pe care o platesti in primele 30 de zile este de 0%.

Desi ai impresia ca esti un om chibzuit, calculat, un bun manager al veniturilor si cheltuielilor tale, pot aparea in viata ta si situatii neprevazute cum ar fi: defectarea masinii si reparatia ei, necesitate de renovare a casei, defectarea diferitelor electrocasnice, etc. care afecteaza in mod negativ bugetul familiei. Pentru a evita aceste situatii apeleaza la creditul Viva deoarece acesta este llinia de credit de care are nevoie fiecare dintre noi pentru o buna manageriere a veniturilor si cheltuielilor familiale.

Vezi si alte articolele despre creditele online Viva Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *