Sari la conținut

Cum sa beneficiezi in siguranta de serviciul Provident plata online?

Provident plata online - oferte credit provident

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Te ingrijoreaza aspectele legate de siguranta atunci cand apelezi la Provident plata online pentru simplul fapt ca asta inseamna sa-ti folosesti cardul bancar atunci cand platesti. Iata cateva reguli esențiale pentru a te bucura de facilitatile Provident plata online fara frica furtului de date.

Alege securitatea dublă la cardul dvs

Două măsuri de precauție fiind mai bune decât una, folosiți siguranța de plată dublă oferită acum de majoritatea băncilor.

Pe lângă criptograma vizuală tradițională (în general, un cod din 3 cifre situat în spatele cardului), vă puteți valida plata online printr-un al doilea pas. În general, prin introducerea unui cod care este trimis de banca dumneavoastră imediat după plată.

Acesta este de obicei un cod trimis prin SMS pe care trebuie să îl introduceți pentru a vă confirma comanda. Uneori trebuie să deschizi și aplicația băncii pe smartphone-ul tău pentru a valida tranzacția.

Provident plata online cu un card bancar virtuale?

provident.ro
Unele bănci oferă un serviciu – de obicei gratuit – de „card bancar virtual” sau „card de credit electronic” pentru achizițiile online. Principiul este simplu: pentru a face o plata online, banca îți pune la dispoziție un card bancar dematerializat pe care îl folosești doar pentru această achiziție. La fel ca un card clasic, acesta include un număr de card bancar, un cod de verificare (CVV) și o dată de expirare.

Verificați dacă pagina organismului financiar este sigură

Este foarte recomandat să vă faceți achizițiile pe un site web cu securitate „https”: există 2 tipuri de site-uri web. Cei a căror adresă începe cu „http://” și cei a căror adresă începe cu „https://”. Evitați sa accesati site-urile „http://” și nu creați un cont pe un site atunci când url-ul începe cu „http://” deoarece informațiile (parolă, informații personale, informații bancare etc.) pot fi interceptate de terți.

În plus, nu partajați niciodată informații personale (PIN-ul de la card, de exemplu): niciun site de încredere precum serviciul Provident plata online nu vă solicită acest tip de informații.

Vezi toate ofertele la creditele online Provident!

Evitați salvarea detaliilor dvs. bancare atunci cand folositi Provident plata online

Gândește-te de două ori înainte de a stoca numărul cardului pe telefon sau pe computer. Unele aplicații și browsere de internet vă permit să vă salvați detaliile, astfel încât să nu fie nevoie să le reintroduceți mai târziu.

Atenție la rețelele WiFi publice atunci cand faceti Provident plata online

Nu te grabi sa platesti!

Dacă sunteți conectat la un WiFi public, într-o cafenea, hotel sau gară de exemplu, este mai bine să nu introduceți numărul cardului. Un posibil pirat informatic poate profita de oportunitatea unui WiFi prost criptat pentru a intercepta unele dintre datele tale.

Așteptați până când sunteți mai în siguranță pentru a accesa Provident plata online, într-o rețea privată.

Securitate digitală generală pentru Provident plata online

Chiar și dincolo de vigilența necesară de care trebuie să dai dovadă atunci când faci cumpărături online, a fi vigilent în ceea ce privește securitatea digitală în fiecare zi îți va permite să-ți securizezi și mai mult plățile. Ca atare, urmați câteva sfaturi de bază care va pot fi de ajutor:

Asigurați-vă terminalul computerului: actualizați-vă în mod regulat echipamentul, utilizați un antivirus și un firewall, asigurați-vă accesul la Wi-Fi etc.

Verificați-vă regulat contul bancar online: pentru a verifica dacă nu au fost efectuate tranzacții suspecte.

Asigurați-vă parolele: variați-le, rezervați-le pe fiecare pentru o singură utilizare și creați parole care îndeplinesc toate condițiile de securitate (folosește caractere speciale, cel puțin o literă majusculă, un număr etc.)

Folosiți-vă e-mailul într-un mod sigur: citiți cu atenție informațiile conținute în e-mailuri, nu faceți clic pe atașamente sau pe link-uri care par discutabile etc.

În cazul unui incident la utilizarea facilitatii Provident plata online, contactați mai întâi institutia.

Dacă descoperiți că ați fost piratat în urma platii catre Provident, contactați in primul rând banca dumneavoastră și apoi să solicite Provident pentru rambursarea tranzacțiilor frauduloase.

Vezi si alte articolele despre creditele online Provident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *