Sari la conținut

Hora Credit dobanda – cat costa un credit de la acest IFN

Hora Credit dobanda - Hora Credit

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Hora Credit este o institutie financiara nebancara, aparuta pe piata creditorilor din Romania in anul 2016. Aceasta institutie, ofera credite persoanelor fizice care au nevoie de un imprumut, pentru acoperirea unor nevoi urgente, care nu pot fi amanate sau rezolvate printr-o alta modalitate.

Clientii care acceseaza pentru prima data un imprumut, beneficiaza de Hora Credit dobanda 0%, daca returneaza creditul accesat la data precizata in contractul de acordare.

Cine poate beneficia de un imprumut Hora Credit

Pot accesa un imprumut de la Hora Credit toate persoanele care au cetatenie romana, au implinit varsta de 19 ani, realizeaza venituri lunare indiferent de sursa sau domeniu de activitate, au un numar de telefon  personal si detin o adresa de email valida.

Acest IFN, ofera posibilitatea de a obtine un imprumut si persoanelor care figureaza ca rau platnici in Biroul de Credit.

Cum poti accesa un imprumut

horacredit.ro/Pentru accesarea imprumutului, trebuie sa accesezi site-ul Institutiei Hora Credit si sa completezi formularul de acordare online cu datele tale.

In cazul in care dupa verificarea datelor tale, obtii aprobarea, institutia iti va transmite un contract de acordare a creditului pe care va trebui sa il citesti cu atentie, iar mai apoi sa il semnezi in format electronic si sa il retrimiti.

Dupa transmiterea contractului de acordare semnat catre institutie, suma de bani solicitata va fi virata in contul tau bancar intr-un interval de 15 minute – 24 de ore, in functie de banca la care detii un cont.

In cazul in care intampini dificultati in accesarea unui imprumut, poti contacta un agent al institutiei pentru a primi asistenta necesara. Datele de contact le vei gasi pe site-ul Hora Credit.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Ce trebuie sa ai in vedere inainte de a aplica pentru un imprumut de la Hora Credit

Inainte de a aplica pentru un imprumut de la Hora Credit, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte importante. Acestea sunt:

  • Se aplica Hora Credit dobanda;
  • Se aplica penalitati in cazul in care nu rambursezi la timp suma imprumutata;
  • In cazul in care nu retrunezi imprumutul, vei fi raportat in Biroul de Credit, iar pe viitor risti sa nu mai poti accesa alte imprumuturi;
  • Trebuie sa analizezi cu atentie care va fi gradul tau de indatorare, ca sa nu te copleseasca cheltuielile;
  • Ai la dispozitie o perioada limitata, relativ mica pentru rambursarea imprumutului.

Cat costa un imprumut – Hora Credit dobanda

Ca si orice alta institutie financiara bancara sau nebancara si aceasta companie aplica dobanzi, in functie de serviciile de creditare.

Trebuie sa mentionam faptul ca Hora Credit dobanda, va fi mai mare decat in cazul in care apelezi la o institutie bancara. Insa, desi Hora Credit dobanda este mai mare decat in cazul unei institutii bancare, sansele ca sa obtii un imprumut de la acest IFN sunt mult mai ridicate – se acorda un imprumut aproape tuturor celor care solicita un credit si indeplinesc criteriile de eligibilitate, care sunt foarte accesibile si usor de atins.

Hora Credit dobanda 0%

Poti beneficia de Hora Credit dobanda 0 in cazul in care accesezi un imprumut de la aceasta institutie si esti client nou. Perioada de imprumut pentru Hora Credit dobanda 0%, este de la 1 la 7 zile iar suma imprumutata  poate fi de la 100 la 10.000 de lei. Dobanda de 0% se refera la Hora Credit dobanda 0,0001%.

Hora Credit dobanda 0,08%

Poti beneficia de Hora Credit dobanda 0,08% daca esti client nou al institutiei si imprumuti sume cuprinse intre 100 si 10.000 de lei, cu perioada de rambursare de 70 de zile.

Pentru a beneficia de Hora Credit dobanda 0% sau 0,08%, trebuie sa iti respecti obligatiile de rambursare a creditului, la data specificata in contractul de acordare a imprumutului.

Vezi si alte articole despre creditele online Hora Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *