Sari la conținut

Hora Credit – servicii de creditare rapide si avantajoase

Hora Credit - recenzi hora credit

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Prezenta din anul 2016 pe piata creditorilor din Romania, Hora Credit este o Institutie Financiara Nebancara, care ofera clientilor sai posibilitatea de a accesa imprumuturi online rapide, pentru solutionarea situatiilor in care bugetul personal nu poate acoperi cheltuielile aparute.

Institutia Hora Credit ofera clientilor sai servicii de calitate si maxima confidentialitate, iar ofertele de creditare sunt foarte avantajoase. Astfel, prin aceasta companie clientii pot accesa sume de pana la 10.000 de lei, in doar cateva minute, fiind necesara doar completarea unei cereri online.

Termeni si conditii de accesare a unui imprumut de la Hora Credit

horacredit.ro/Clientii care doresc sa acceseze un imprumut de la Hora Credit, trebuie sa indeplineasca foarte putine conditii. Astfel, singurele cerinte sunt urmatoarele:

 • Varsta cuprinsa intre 19 si 75 de ani;
 • Realizarea unor venituri lunare, constante, care sa poata fi dovedite prin diverse documente, dupa caz – adeverinta de salariu, fluturas de salariu, extras de cont, talon de pensie sau indemnizatie, indemnizatie, etc.;
 • Detinerea unui numar de telefon personal si a unei adrese de email care sa fie valida;
 • Cetatenie romana.

Hora Credit nu restrictioneaza accesul la un imprumut persoanelor care mai au alte credite in derulare sau figureaza cu un istoric negativ in Biroul de Credit, insa recomanda achitarea sumelor restante, pentru a nu creste gradul de indatorare si pentru evitarea riscului de a ajunge in imposibilitatea de a-ti respecta obligatiile contractuale si acumuluarea de noi datorii.

Sumele care pot fi accesate prin Hora Credit sunt cuprinse intre 100 – 10.000 de lei, iar perioada de rambursare poate fi extinsa pana la 364 de zile.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Clientii au la dispozitie metode multiple de a rambursa imprumutul – online prin cu cardul bancar (Visa, Maestro, Mastercard); din contul personal Hora Credit; prin serviciul SelfPay; prin trasnfer bancar de la o sucursala la care detin un cont sau prin servicul Internet Banking.

Nerambursarea imprumutului obtinut de la Hora Credit la termenul specificat in contractul de acordare, atrage aplicarea unor penalitati, care vor creste costul creditului. Este indicat sa iti iei toate masurile pentru a evita astfel de situatii.

Metoda de accesare a unui imprumut de la Hora Credit

Poti obtine suma dorita de la Hora Credit in maxim 24 de ore, in functie de banca la care ai dechis un cont. Tot ce trebuie sa faci, este sa iti rezervi 5 minute libere si sa ai la indemana un dispozitiv conectat la internet. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt:

 • Acceseaza pagina web a institutiei Hora Credit;
 • Analizeaza serviciile de creditare si decide care este oferta care corespunde nevoilor tale;
 • Vizualizeaza informatiile referitoare la suma aleasa – data scadenta, dobanda aplicata, suma pe care va trebui sa o rambursezi si DAE;
 • Completeaza formularul de inregistrare cu datele solicitate si incarca din contul tau o copie scanata sau o fotografie a cartii tale de identitate si un document justificativ al realizarii veniturilor tale, care nu trebuie sa fie mai vechi de 30 de zile;
 • Un agent al institutiei Hora Credit va analiza cererea ta, documentele transmise de tine si daca indeplinesti toate conditiile de elgibilitate, urmand sa primesti un raspuns referitor la aprobare intr-un timp foarte scurt;
 • Daca obtii aprobarea, se va genera un contract de acordare a creditului prin intermediul emailului, pe care va trebui sa il studiezi cu atentie, iar in cazul in care esti de acord cu toti termenii si cu toate conditiile presupuse de un imprumut de la aceasta institutie va trebui sa il semnezi si sa il retrimiti;
 • Suma solicitata va fi virata in contul tau bancar in cel mult 24 de ore lucratoare de la aprobarea cererii.

Vezi si alte articole despre creditele online Hora Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *