Sari la conținut

Provident Braila, sprijinul tau in indeplinirea planurilor de viitor

Provident Braila, sprijinul tau in indeplinirea planurilor de viitor

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

O persoană care lucrează cu contracte pe durată determinată, singură sau în cuplu, poate obține credit de consum de la Provident Braila fara probleme. Totul depinde de durata contractului său de munca, de numărul de contracte pe o anumită perioadă și de domeniul său profesional.

Condiție esențială pentru credit de la Provident Braila: importanta unui contract de munca

provident.ro Băncile și companiile de credit sunt dispuse să acorde un împrumut de consum persoanelor care lucrează cu contracte pe perioadă determinată. Dar acest acord este condiționat de capacitatea debitorilor de a rambursa. Și atâta timp cât lucrează, vor putea plăti.

Durata generală a unui contract pe durată determinată este de 18 luni, cu excepția cazurilor speciale. Astfel, o persoană care începe să lucreze cu contracte pe durată determinată pe o perioadă de 18 luni, are șanse să obțină credit de consum mai mult de 1 an și jumătate.

De exemplu, la Provident Braila, ai putea obține maxim 20.000 de lei pe 21 luni, ceea ce acopera exact durata unui contract de munca pe perioada determinata.

Totuși, dacă o persoana care s-a imprumutat ajunge la sfârșitul contractului pe durată determinată, dar poate dovedi că va lucra cu un alt contract, își păstrează șansele de a obține credit de la Provident Braila.

Continuitatea perioadei de angajare este un argument foarte important pentru orice institutie de credit. O persoană care a lucrat cu contracte pe durată determinată timp de un an și jumătate până la doi ani fără pauză, chiar și în companii diferite, este probabil să obțină credit de consum.

Vezi toate ofertele la creditele online Provident!

Obțineți credit de la Provident Braila pentru un cuplu

Provident Braila oferă împrumuturi de consum persoanelor cu contracte pe durată determinată care trăiesc în cuplu mult mai usor, dar totusi în anumite condiții.

In primul rand, daca doar unul dintre membrii cuplului are contract pe perioada determinata,  celalalt trebuie sa lucreze cu un contract sigur si durabil. Acesta poate fi un funcționar public sau un angajat la o institutie de stat.

Din fericire, dacă ambele persoane din cuplu lucrează cu contracte pe durată determinată, pot obține credit de consum de la Provident Braila. Potrivit institutiei financiare, cei doi vor trebui să dovedească faptul ca vor lucra între 18 și 36 de luni de muncă neîntreruptă, chiar și în diferite companii.

Unele locuri de muncă sunt mai solicitate decât altele. Un creditor, cum este Provident Braila, va fi mai usor de induplecat de un cuplu de informaticieni chiar si cu contracte pe perioada determinata, pentru că au o pregatire căutata de companii.

Documente necesare pentru obtinerea unui imprumut de la Provident Braila

O dovadă de venit, cartea de identitate și extrase bancare sunt necesare la cererea de credit. Potrivit site-ului provident.ro, răspunsul vine în doar cateva ore.

Desigur, este important să se demonstreze încă de la început o transparență totală în ceea ce privește natura contractului de muncă. În mod ideal, contactați telefonic un consilier de la Provident Braila care va putea să țină cont de acest lucru și să vă îndrume către o soluție de finanțare credibilă. Va fi apoi studiată cererea dumneavoastră de împrumut: va fi evaluat riscul pentru Provident Braila și pentru dumneavoastră. În acest context, trebuie să evidențiati toate punctele care ar putea eventual să liniștească creditorul reprezentat de Provident Braila: soliditatea activității din sectorul profesional, salariul sau garanțiile personale.

Provident Braila oferă soluții concrete indiferent de tipul de contract pe care il ai atat timp cat poti face dovada unui venit stabil. Simulatorul online de pe site-ul provident.ro, simplu și precis, iti permite în câteva click-uri să iti conturezi creditul. Rapiditate și eficiență pentru toate proiectele tale personale indiferent de veniturile pe care le ai!

Vezi si alte articolele despre creditele online Provident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *