Sari la conținut

Provident financial Romania: care este costul unui credit?

Provident financial Romania: care este costul unui credit?

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Pentru a finanța un proiect sau pur și simplu pentru a vă asigura o rezerva de bani, încercați să contractati un împrumut de la Provident financial Romania. Dar știți cât costă un credit de la Provident financial Romania și cum să comparati ofertele? Știți că trebuie să adăugați diverse costuri accesorii?

Trebuie să știți că creditul este un serviciu plătit, cu excepția câtorva promoții ocazionale. Pentru a afla costul creditelor oferite de Provident financial Romania, ar fi util să cunoasteti câteva lucruri ce tin de partea financiara.

Ce este dobanda si cat costa un credit de la Provident financial Romania

provident.ro Valoarea dobânzii este remunerația plătită de o persoana pentru punerea la dispoziție a banilor. Este prețul banilor împrumuți. Dobânda se calculează întotdeauna numai pe capitalul rămas datorat, adică suma împrumutată minus banii rambursati în lunile precedente.

Rata dobânzii este fie lunară, fie zilnică.

Ratele dobanzilor unui credit pot fi fixe (cunoscute in avans pe toata durata creditului) este cazul creditului de nevoi personale de la Provident financial Romania, sau variabile/revizabile, este cazul creditului revolving.

Provident financial Romania tine să informeze mereu clientii cu o lună înainte de intrarea în vigoare a revizuirii ratei.

Acum că sunt explicați elementele principale, să facem un bilanț al cheltuielilor legate de împrumutul de la Provident financial Romania și să vedem cum să știm cât costă un împrumut. Acest lucru vă va permite să stiti ce oferta sa alegeti!

De ce să evaluăm costul unui împrumut de la Provident financial Romania?

Întrebarea cât costă creditul de consum vă permite să comparați ofertele în mod egal. Dacă nu sunteți familiarizat cu diferitele taxe care se aplică, nu vă va fi ușor să sortați propunerile emise de Provident financial Romania.

Vezi toate ofertele la creditele online Provident!

Care sunt costurile asociate cu un împrumut personal?

Pentru a calcula costul unui împrumut, există trei tipuri de costuri:

rata dobânzii: este stabilită în mod liber de către instituția de credit (fără a depăși însă rata de uzură: rata maximă pe care toate organizațiile de credit sunt autorizate să o practice); această rată variază în funcție de suma împrumutată, durata împrumutului de nevoi personale, profilul dumneavoastră de împrumut (ex. deja client al Provident financial Romania sau nu);

comisioane de aplicare: costul creditului include și aceste taxe tradiționale, cu excepția anumitor cazuri;

costuri de asigurare: spre deosebire de credite ipotecare, asigurarea debitorului nu se impune pentru subscrierea unui credit de nevoi personale – dar este recomandata cu incredere in functie de situatia clientului.

Cum știu cât costă un împrumut de la Provident financial Romania?

Pentru a afla cât costă creditul de consum și, astfel, să poți compara eficient ofertele, trebuie să fii atent la toate aceste costuri. Aceasta înseamnă să ne uităm la DAE – dobanda anuală efectiva, care include toate ratele și comisioanele percepute de instituția de credit. DAE reprezintă costul real al creditului, așa că alegerea celui mai mic, dintre mai multe oferte, îți permite întotdeauna să beneficiezi de cel mai puțin costisitor împrumut. Cel mai bine este să faci o simulare pe site-ul Provident financial Romania pentru a evalua costul creditului personal la care te-ai gandit.

Provident financial Romania ofera credite de pana la 20.000 de lei, refinantari, asigurari optionale, dar si posibilitatea platii ratelor saptamanal sau lunar pentru o gestionare optima a bigetului familiei.

Pentru cererea de împrumut de la Provident financial Romania, aveți nevoie de câteva documente precum o copie a cărții de identitate, dovada adresei, extrase bancare si o dovada a veniturilor de care dispuneti. Cu toate acestea, dupa caz, se pot solicita si alte documente. Asigurați-vă că sunteți bine informat pentru a evita ca dosarul dvs. să fie incomplet și să fie respins.

Vezi si alte articolele despre creditele online Provident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *