Sari la conținut

Provident Oferte: Beneficiile și avantajele oferite de Provident în România

Provident Oferte: Beneficiile și avantajele oferite de Provident în România

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Într-o lume în care accesul la finanțare este esențial pentru a-ți îndeplini nevoile și dorințele, Provident oferte vine cu soluții rapide și avantajoase pentru cei care caută credite. Provident Financial Romania, o instituție financiară nebancară, oferă o gamă largă de servicii și produse financiare adaptate nevoilor clienților săi. Acest articol își propune să vă prezinte provident oferte și beneficiile pe care acestea le aduc clienților.

Despre Provident

Provident Financial Romania este înregistrată în Reg. Special al BNR din 2006 și a fost prima instituție financiară care a oferit creditul de la domiciliu în România. Provident face parte din Grupul International Personal Finance (IPF), un lider internațional în credite de consum de la domiciliu, prezent în 11 țări.

Ce oferă Provident România?

Provident se specializează în credite rapide online și la domiciliu, oferind două tipuri de împrumuturi: STANDARD și STAR. Provident oferte este dedicată nu doar oferirii de credite rapide, dar și promovării educației financiare prin intermediul programelor și campaniilor sale.

Împrumutul STANDARD

Împrumutul STANDARD este destinat persoanelor cu venituri fixe minime de 300 RON și oferă acces la sume de bani de până la 10.000 de RON pentru clienții noi, iar pentru clienții existenți suma maximă este de 20.000 de RON.

Împrumutul STAR

Împrumutul STAR necesită un venit fix minim de 1.300 de RON și oferă condiții mai avantajoase în ceea ce privește dobânda și perioada de creditare.

Cum funcționează creditul Provident?

Pentru a accesa un credit Provident, puteți aplica online sau telefonic. După completarea formularului de pe website sau discuția telefonică, veți fi contactat de un reprezentant Provident pentru a stabili detaliile creditului.

Acte necesare

Creditele Provident au un proces simplu de aplicare, necesitând doar actul de identitate și dovada unui venit fix de minim 300 RON.

Rambursarea creditului

Creditul Provident poate fi rambursat în rate săptămânale sau lunare, în funcție de opțiunea aleasă. Provident oferă și un serviciu de gestionare de la domiciliu, în cadrul căruia ratele sunt colectate de la domiciliu de către un reprezentant Provident.

Provident Oferte promoționale

Provident oferte promoționale sunt destinate să răsplătească clienții fideli și să încurajeze recomandarea serviciilor sale către alte persoane. Aceste oferte pot include reduceri la dobândă, premii în bani sau alte avantaje pentru clienții care îndeplinesc condițiile promoțiilor.

Vezi toate ofertele la creditele online Provident!

Programul de recomandare

Dacă recomandați un prieten să acceseze un credit Provident până la o anumită dată (de exemplu, 31 iulie 2022), puteți câștiga un premiu de 300 de lei. Verificați regulamentul de pe site-ul Provident pentru a afla condițiile de participare.

Campanii promoționale

Provident oferte poate include campanii promoționale temporare, cu beneficii și premii speciale pentru clienții care accesează serviciile sale în anumite perioade. Verificați secțiunea de “Promoții” de pe site-ul Provident pentru a vedea ofertele disponibile în perioada curentă.

Asigurarea de viață și accidente

Provident oferte include și posibilitatea de a opta pentru o asigurare de viață și accidente, care acoperă multiple riscuri, precum chirurgie și spitalizare din accident. Aceasta este o opțiune facultativă și nu influențează acordarea creditului.

Educația financiară

Provident promovează educația financiară prin programe precum Bugetul Familiei și portalul sigurantafinanciara.ro, unde puteți găsi sfaturi și informații pentru o gestionare mai echilibrată a banilor. În 2018, Provident a lansat primul joc online din România dedicat educației financiare.

Avantajele unui împrumut Provident

Provident oferte aduce numeroase avantaje clienților săi, printre care:

  • Credit rapid
  • Dobândă fixă
  • Transparență maximă
  • Serviciu gestionare de la domiciliu
  • Mod de solicitare simplu
  • Minim de documente necesare
  • Fără penalizări pentru întârziere plată (compania trebuie înștiințată înainte de data scadenței)
  • Rambursare anticipată (veți beneficia de o reducere a costurilor totale în funcție de tipul de împrumut)

Calculatorul de rate Provident

Puteți utiliza calculatorul de rate disponibil pe site-ul Provident pentru a estima costul total al împrumutului și pentru a alege cel mai potrivit credit pentru nevoile dumneavoastră.

Păreri despre Provident

Recenziile clienților Provident sunt în general pozitive, apreciind calitatea serviciilor, transparența în materie de dobânzi și costuri, birocrația limitată și seriozitatea companiei în anii de activitate în România.

Provident – contact

Serviciul clienți Provident este disponibil de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00 și sâmbătă între orele 9:00 – 17:00. Apelul este cu tarif normal.

În concluzie, Provident oferte se dovedește a fi o soluție ideală pentru cei care caută credite rapide și avantajoase, cu o gamă largă de servicii și produse financiare adaptate nevoilor clienților săi. Având în vedere avantajele enumerate în acest articol, nu ezitați să consultați ofertele Provident pentru a găsi cea mai potrivită soluție financiară pentru dumneavoastră.

Vezi si alte articolele despre creditele online Provident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *