Sari la conținut

Documente necesare pentru un împrumut Provident

Documente necesare pentru un împrumut Provident

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Un împrumut Provident oferă acces rapid la finanțare cu documentație minimă și condiții permisive. În acest articol, vom explora documentele necesare pentru a accesa un împrumut Provident și caracteristicile principale ale acestui tip de credit.

Introducere

Provident este una dintre cele mai cunoscute Instituții Financiare Nebancare din România, specializată în creditele de consum cu opțiunea de credite la domiciliu. Aceste împrumuturi sunt destinate persoanelor cu vârsta cuprinsă între 21 și 69 de ani și oferă o varietate de opțiuni de împrumut, în funcție de nevoile și veniturile solicitantului.

Documente necesare

Pentru a solicita un împrumut Provident, este necesar să prezentați următoarele documente:

 1. Act de identitate: Acesta trebuie să certifice cetățenia română și domiciliul stabil într-unul dintre orașele în care Provident oferă împrumuturi. Dacă alegeți serviciul de gestionare la domiciliu a creditului, primiți banii în mână în maximum 48 de ore de la apel, caz în care contul bancar nu mai este necesar.
 2. Dovadă de venit: O dovadă a unui venit cert este necesară, cum ar fi un fluturaș de salariu sau un cupon de pensie. Venitul minim disponibil per solicitant trebuie să fie de 270 de lei sau de 540 de lei pe familie.

Cerințe suplimentare

 • Vârsta: Solicitanții trebuie să aibă între 21 și 69 de ani.
 • Cont bancar: După caz, o dovadă a unui cont bancar deschis în lei pe numele solicitantului la orice bancă din România poate fi necesară.
 • Vezi toate ofertele la creditele online Provident!

Tipuri de împrumuturi Provident

Provident oferă două tipuri principale de împrumuturi, în funcție de nevoile și veniturile solicitantului:

 1. Împrumuturi cu rate săptămânale: Aceste împrumuturi sunt disponibile pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu venit fix, cu domiciliul în România și cu un număr de telefon valabil.
 2. Împrumuturi de nevoi personale cu rambursare în rate fixe lunare: Aceste împrumuturi presupun existența unui venit fix justificabil, o vârstă de peste 18 ani și domiciliul în România.

Pentru niciunul dintre produsele sale, Provident nu solicită garanții sau giranți.

Procesul de aplicare

Pentru a solicita un împrumut Provident, solicitanții trebuie să urmeze următorii pași:

 1. Completați formularul online: Solicitanții pot completa formularul online pentru a primi un răspuns în cel mai scurt timp.
 2. Contact telefonic: Alternativ, solicitanții pot suna la numărul de telefon 021 98 77 (apel cu tarif normal) de luni până vineri între orele 07:30 și 22:00 sau sâmbătă și duminică între orele 08:00 și 18:00.

Costuri și condiții

Costul total al unui împrumut Provident depinde de tipul de împrumut ales, suma împrumutată și numărul de săptămâni în care se face restituirea. Costul total este fix pentru fiecare tip de împrumut și include comisionul de acordare, cel de administrare, dobânda fixă totală și, după caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului.

Valoarea Dobânzii Anuale Efective (DAE) a împrumuturilor Provident variază între 74,41% și 104,63%. Este important de menționat că, în cazul împrumuturilor pe termen scurt, cum sunt cele oferite de Provident, DAE nu este un indicator relevant, deoarece nivelul acestuia este influențat în mod categoric de perioada de rambursare și de periodicitatea plăților.

Avantajele împrumuturilor Provident

Împrumuturile Provident oferă o serie de avantaje pentru solicitanți, printre care:

 • Acces rapid la finanțare: Banii pot fi obținuți în mână în maximum 48 de ore de la apel, caz în care contul bancar nu mai este necesar.
 • Documentație minimă: Provident necesită doar două documente pentru a accesa un împrumut: un act de identitate și o dovadă de venit.
 • Flexibilitate: Împrumuturile sunt disponibile pentru o varietate de nevoi și venituri, fără garanții sau giranți.
 • Rambursare fixă: Ratele de rambursare sunt fixe pe întreaga perioadă a împrumutului, oferind stabilitate și predictibilitate pentru solicitanți.

Concluzie

Împrumuturile Provident oferă o soluție de finanțare accesibilă și flexibilă pentru o gamă largă de solicitanți, cu documentație minimă și condiții permisive. Dacă aveți nevoie de un împrumut rapid și accesibil, Provident poate fi o opțiune potrivită pentru nevoile și veniturile dumneavoastră. Asigurați-vă că prezentați documentele necesare și evaluați costurile și condițiile înainte de a lua o decizie.

Vezi si alte articolele despre creditele online Provident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *