Sari la conținut

Consultă paleta de credite Filbo pentru a identifica tiparul cel mai potrivit pentru afacerea ta!

Consultă paleta de credite Filbo pentru a identifica tiparul cel mai potrivit pentru afacerea ta!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Creditarea nu echivalează cu inexistența resurselor financiare, indiferent că ne referim la companii sau persoane fizice. În societatea românească funcționează acest stereotip legat de dezavantajele creditării și presiunile exercitate de un astfel de demers. Însă, cu ajutorul unor credite Filbo percepțiile despre microfinanțări se schimbă rapid în bine! Ai la alegere o gamă variată de opțiuni, de la credite pentru investiții și până la cele super rapide, cu plăți fixe, în funcție de opțiunea aleasă. Rămâi alături de noi pentru a vizualiza câteva detalii despre câteva credite Filbo, totul pentru a alege mai ușor și mai inspirat sursa ta de finanțare!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Motive pentru care să apelezi la credite Filbo

Ai un SRL sau PFA și nu dispui în momentul de față de suficienți bani pentru plata facturilor sau a chiriei? Ei bine, să știi că orice firmă poate trece prin aceste momente mai dificile din punct de vedere financiar, cu adevărat important fiind modul în care conducerea gestionează situația. Ca orice antreprenor, identificarea unor soluții potrivite trebuie să îți orienteze pașii înspre instituții creditoare. Pentru mulți, seriozitatea băncilor este un motiv imperios necesar pentru o colaborare pe finanțare. La polul opus, există antreprenori care se adaptează perfect la noile soluții propuse prin intermediul produselor fintech. Credite Filbo se regăsește în această din urmă categorie, oferind prin intermediul tehnologiilor o oportunitate de finanțare explicită pentru antreprenori. Întregul proces de se desfășoară în mediul online, cererea de creditare fiind aprobată în câteva minute de la depunere dacă sunt respectate criteriile de eligibilitate.

Credite Filbo pentru o serie de urgențe

Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt două constante identificate atunci când vorbim despre credite Filbo. De exemplu, din paleta de produse credite Filbo identificăm produsul financiar special dedicat agricultorilor și producțiilor acestora. Gândit pentru a face față anumitor pierderi sezoniere sau chiar pagubelor efemere, acest credit poate gestiona atât procesele de aplicare a îngrășămintelor, cât și achiziția de tehnologii specifice sau consumabile. Prin aplicarea rapidă cu ajutorul formularului, orice agricultor poate intra în contact direct cu un operator pentru stabilirea unor detalii suplimentare. Acesta a fost un exemplu ilustrativ de microfinanțare specifică într-o arie de activitate precum agricultura. În funcție de domeniul de activitate sau producție, orice firmă poate aplica pentru o finanțare în suma dorită cu ajutorul unor credite Filbo. Experiența acumulată în creditare, situațiile rezolvate, dar și numeroasele credite acordate transformă Filbo într-un partener de nădejde pentru firmele mici și mijlocii care întâmpină probleme financiare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Flexibilitate pentru credite Filbo

Planificarea resurselor financiare la nivelul unei firme este o activitate implicită care are rolul a oferi predictibilitate în raport cu clienții, furnizorii și alți parteneri. Din acest motiv, soluțiile financiare proiectate îți permit o perioadă largă de rambursare a creditului, de până în doi ani. Totul este particularizat în funcție de client, nevoile și capacitățile acestuia de rambursare. Mai mult decât atât, pentru a planifica totul îndeaproape, ai posibilitatea de a rambursa lunar creditul în rate fixe! Și pentru că atunci când vorbim despre Filbo facem trimitere la flexibilitate, ai mereu lângă tine consultanți profesioniști pentru a te ajuta și sfătui! Atât înainte de luarea creditului cât și post-acțiune, specialiștii Filbo te vor sfătui în ce direcție să acționezi. Cu posibilitatea de a amâna ratele în funcție de comportament, documente puține de elaborat și mai ales, cu un proces online simplificat, Filbo îți oferă soluția adaptată nevoilor firmei tale. Atât băncile cât și IFN-urile pot prelungi procesul de acordare a unui credit, indiferent de urgența pe care o ai. Maximizează timpul pe care îl ai la dispoziție și alege o soluției care îți oferă confort și predictibilitate!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *