Sari la conținut

Microfinanțare și avantaje Filbo pe care trebuie să le cunoști în calitate de antreprenor

Microfinanțare și avantaje Filbo pe care trebuie să le cunoști în calitate de antreprenor

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Pentru ca o firmă să funcționeze, indiferent de domeniul și dimensiunea sa, aceasta trebuie să întrețină relații armonioase cu furnizorii, clienții și mai ales cu instituțiile statului. Obligațiile financiare care decurg din activitatea unei firme trebuie achitate anual, la fel și cele care sunt gestionate în corelare cu o instituție bancară. Având în vedere procesele birocratice care sunt implicate în asumarea unui credit de la bancă, dar și numeroasele criterii de eligibilitate, antreprenorii au identificat o nouă formă de creditare mult mai relaxantă pentru propria afacere în situații cu resurse mai limitate. Îți prezentăm și ție în acest articol avantaje Filbo, o opțiune fintech de microfinanțare care îți oferă soluții rapide la propriile problemele financiare! Pe scurt, creditul pentru persoane juridice este menit să vină în ajutorul antreprenorilor pentru diverse acțiuni (plată facturi, taxe și impozite, investiții în tehnologie și dotări, etc.), totul cu plate bine stabilite în timp pentru rambursare. Ești pregătit să afli numeroase avantaje Filbo? Rămâi alături de noi!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Avantaje Filbo și despre fintech

Afacerile mici primesc foarte greu finanțări din partea instituțiilor creditoare. Riscurile pe care aceste instituții le evaluează sunt legate de dimensiunea și activitatea firmei, venituri și cheltuieli, încasări. Suplimentar, și antreprenorii sunt destul de reticenți atunci când vine vorba despre documentațiile numeroase care trebuie întocmite, de drumurile epuizabile și cozi interminabile la care să aștepte. De cele mai multe ori, după câteva săptămâni sau chiar luni de așteptare a avizului favorabil pentru credit, motivațiile identificate pentru refuz poziționează antreprenorul într-o situație dificilă. Pentru a putea elimina toate aceste impedimente, câteva avantaje Filbo vin să ofere doritorilor de credite (mai ales persoane juridice) o microfinanțare eficientă, rapid calculată prin intermediul calculatorului virtual. Te interesează avantaje Filbo? Le putem agrega pe toate în ceea ce numim seriozitate, eficiență și rapiditate.

Proces online rapid și alte avantaje Filbo

În funcție de suma pe care dorești să o împrumuți, atât calculatorul îți poate estima plățile lunare (în funcție de sumă și perioada de rambursare) și mai ales, poți intra într-o convorbire directă cu un operator. În plus, pentru că așteptarea este una dintre principalele impedimente pentru antreprenorii activi, odată ce ați depus cererea puteți urmări în timp real timpul pentru validare. Criteriile de eligibilitate sunt extrem de mult simplificate (poziția de administrator firmă, lipsa unor incidente de executare silită și mai ales, minim 12 luni de activitate), totul pentru ca obținerea banilor să se desfășoare în condiții de siguranță. Și pentru că în introducere menționam de finetech, este elementar să vă documentați pe acest subiect. Practic, printre avantaje Filbo se regăsește și această caracteristică de îmbinare a tehnologiei cu finanțarea într-un mod armonios.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Avantaje Filbo pe zona de proces de creditare

Nu ne crezi pe cuvânt atunci când afirmăm că întregul proces este unul simplu și rapid? Ei bine, pe lângă descrierea exhaustivă a etapelor de aplicare, recomandările venite din partea clienților sunt o dovadă clară a eficienței procesului. Se realizează în primă instanță un cont de aplicant, se încarcă documentele solicitate, se realizează analiza (de la un caz la altul și în funcție de sumă poate dura între 10 și 15 minute), se contactează telefonic clientul și se trimite contractul spre semnare. Fiind o instituție de microfinanțare care a câștigat încrederea clienților, aceste avantaje Filbo se concretizează constant în interacțiunea cu clienții. În acest mod util de obținere de finanțare eviți drumurile obositoare la bancă, numeroasele documente solicitate sau timpul mare de așteptare. Creșterea business-ului tău sau menținerea lui în standarde optime de funcționare este un must. Din acest motiv, Filbo îți propune condiții simpliste de finanțare pentru a scăpa de stresul resurselor financiare insuficiente pentru perioadele mai grele din an!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *