Sari la conținut

Multiple beneficii Filbo pentru tine și afacerea ta!

Multiple beneficii Filbo pentru tine și afacerea ta!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Contextul național și internațional în care ne aflăm din punct de vedere economic generează diverse temeri în rândul oamenilor de afaceri și mai ales, în rândul tinerilor antreprenori care își doresc o afacere stabilă pe piață. Lipsa sau gestionarea la limită a unor resurse financiare este de cele mai multe ori cauza principală a închiderii companiilor, chiar și a celor cu renume pe piață. Pentru a veni în întâmpinarea afacerilor locale, a celor care se află în dezvoltare, multiplele beneficii Filbo conturează o opțiune de microfinanțare care încântă chiar și cei mai sceptici administratori în privința creditelor. Pentru a te convinge și tu de beneficii Filbo pe zona de finanțare, vizualizează în continuare câteva elemente pe care trebuie să le prioritizezi!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Beneficii Filbo: seriozitate și rapiditate într-un singur serviciu

Atunci când vine vorba despre credite, multe persoane prezintă un nivel ridicat de scepticism, indiferent dacă vorbim despre persoane fizice sau juridice. Suplimentar, procesul îndelungat de aprobare și documentația stufoasă sunt alte două elemente care îngreunează decizia. Cu ajutorul soluțiilor fintech ai opțiunea să îți schimbi chiar azi perspectiva despre credite cu o minimă documentare! Tehnologia financiară printre care se numără și beneficii Filbo ca și locație online de contractare credite, oferă tuturor antreprenorilor posibilitatea de a achiziționa un credit, totul prin evaluarea obiectivă a dobânzii pentru o perioadă aleasă individual. Dacă firma pe care o conduci are mai mult de un an de activitate, nu are antecedente negative cu instituții financiare și are venituri, cu siguranță poți consulta palete de beneficii Filbo! Întregul proces se derulează în mediul online iar dacă suma este una semnificativă, unul dintre operatori te va contacta pentru informații suplimentare. Dorești să achiziționezi echipamente pentru departamentul tehnic? Au trecut sărbătorile și vrei să îți plătești taxele dar nu ai multe încasări? Totul se rezolvă rapid cu beneficii Filbo!

Despre fintech și beneficii Filbo

Există posibilitatea ca termenul fintech să fie unul destul de nou introdus în România. Dacă instituțiile bancare și IFN-urile vă sunt cunoscute, tehnologia financiară este reprezentată de servicii cu specific oferite administratorilor de firme care își doresc un proces de creditare rapid și fără multă documentație. Eligibilitatea se stabilește în funcție de criterii simple precum numărul de angajați, lipsa unor antecedente negative cu alte instituții bancare, funcțiune mai mare de un an și implicit, cifră de afaceri. Odată ce ați îndeplinit aceste condiții, trebuie să analizați în detaliu propriile nevoi financiare ale firmei și să verificați, cu ajutorul calculatorului pentru credite, care este rata dobânzii și perioada de timp cea mai potrivită pentru rambursare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Beneficii Filbo de care firma ta poate beneficia!

În afară de refinanțarea altor credite, microfinanțarea de la Filbo poate acoperi următoarele spețe: plata unor taxe, achiziționarea de echipamente, plata chiriei locației sau oricare alt tip de urgență pentru care nu deții suficiente resurse financiare. Întregul proces se derulează exclusiv prin intermediul mediului online iar contractul de creditare se semnează cu mijloacele electronice aflate la dispoziție. Fără drumuri inutile la instituții creditoare și implicit, fără stres suplimentar!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *