Sari la conținut

Cum să obții un imprumut Filbo pentru firma în câțiva pași simpli!

Cum să obții un imprumut Filbo pentru firma în câțiva pași simpli!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Succesul în afaceri este un element ce ține atât de hazard, cât și de modul în care oportunitățile financiare aflate pe piață sunt gestionate de către antreprenori. În funcție de nevoile fiecărei firme, de dimensiunea și cifra de afaceri pe care o deține, accesul la finanțări se poate realiza diferențiat. O lungă perioadă de timp firmele de mici dimensiuni au avut un acces restricționat la produsele financiare oferite de către instituțiile bancare, acestea prezentând riscuri numeroase în gestionarea riscurilor externe. Cu ajutorul afacerilor de tip fintech aceste stereotipuri au fost eliminate, fiecare antreprenor putând să contracteze imprumut Filbo pentru firma cu respectarea câtorva criterii minimale. În cadrul acestui articol îți prezentăm pașii pe care trebuie să îi respecți pentru aplicare și mai ales, analiza de oportunitate pe care trebuie să o realizezi înainte de a aplica la un credit. Află soluția potrivită pentru tine cu imprumut Filbo pentru firma!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Analiză SWOT pentru imprumut Filbo pentru firma

Orice antreprenor trebuie să fie ancorat în realitate, să perceapă riscurile și vulnerabilitățile asociate companiei proprii. Din acest motiv, în funcție de ritmul de dezvoltare și productivitate, este absolut esențial a se realiza constant o analiză SWOT pentru identificarea punctelor tari și slabe și implicit, pentru identificarea unor soluții optime. Dacă resursele financiare sunt în momentul actual o problemă majoră care vă împiedică să vă realizați calitativ activitatea, nu rămâne decât să apelați la imprumut Filbo pentru firma.

La fel ca orice alt credit, și acest tip de imprumut Filbo pentru firma poate fi operaționalizat și asumat prin respectarea câtorva criterii. Înainte de a vi le prezenta, subliniem faptul că la Filbo puteți identifica produse financiare diverse, mai nișate sau mai generaliste, antreprenorul având responsabilitatea de a identifica soluția cea mai potrivită. Bineînțeles, avem numeroși consultanți care vă pot sfătui targetat pe anumite probleme, dar decizia finală se află la client.

Criterii de eligibilitate și imprumut Filbo pentru firma

Opțiunea de creditare super rapidă propusă prin aplicarea la imprumut Filbo pentru firma este una dintre cele mai des accesate scheme de finanțare. Condiționalitățile se regăsesc și pe site și includ: deținerea statutului de administrator al companiei de către persoana care aplică pentru credit, deținerea unui corp de resursă umană mai mic de 10 persoane, o activitate de cel puțin un an pe piață și mai ales, lipsa unor incidente sau interacțiuni negative înregistrate la Biroul de credite. La acestea se mai adaugă, pentru a oferi credibilitate clientului, deținerea unei afaceri cu o cifră de afaceri sub 2 milioane de euro. În funcție de suma care se dorește a fi contractată prin intermediul unui imprumut Filbo pentru firma, se pot solicita unul sau mai multe documente doveditoare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Pași pentru aplicare imprumut Filbo pentru firma

Recomandăm tuturor antreprenorilor care doresc să aplice pentru un credit să își evalueze în amănunt situația financiară și starea firmei. Microfinanțările vin să ofere o resursă financiară potrivită nevoilor, fără a avea implicații pentru plata altor credite active. Din acest motiv, împreună cu departamentul de contabilitate este indicat să evaluați ultimul bilanț contabil, activele și încasările din ultima perioadă. După realizarea acestor constatări, calculați îndeaproape suma pe care doriți să o împrumutați. Cu ajutorul calculatorului de credit puteți să aproximați într-un mod particularizat dobânzile și termenele de plată, la fel și perioada pe care doriți să rambursați creditul. Realizarea unui cont pe Filbo vă va permite ulterior să realizați solicitarea și implicit, să încărcați documentele solicitate. Analiza cererii de credit se realizează rapid cu ajutorul operatorilor Filbo iar dacă suma solicitată este una mai mare, o discuție telefonică va putea lămuri alte aspecte de natură organizatorică. Apelează la Filbo chiar azi!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *