Sari la conținut

Un proces rapid și eficient de creditare firme prin Filbo – avantaje multiple pentru afacerea ta

Un proces rapid și eficient de creditare firme prin Filbo – avantaje multiple pentru afacerea ta

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Dezvoltarea unei companii este un proces etapizat, cu pașii multiplii și cu o nevoie acută de resurse. Indiferent că vorbim despre resurse financiare, umane sau chiar tehnologice, elementul primordial care stă în spatele tuturor acestor elemente este componenta pecuniară. Fără o coordonare temeinică a banilor unei companii, fără investiții constante și flux de numerar, orice firmă este supusă dispariției de pe piață. Îndatorarea la diverși creditori încă este privită cu mare scepticism de către societatea românească. În general, din cauza unei lipse acute de educație antreprenorială, oamenii de afaceri aflați la început de drum evită să apeleze la credite sau alte tipuri de finanțări. Cu ajutorul procesului de creditare firme prin Filbo aveți posibilitatea de a vă schimba viziunea despre credite și mai ales, să obțineți confortul financiar dorit pentru dezvoltarea companiei. Rămâi alături de noi pentru a afla mai multe despre creditare firme prin Filbo și implicit, despre avantajele de care și tu te poți bucura!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Ce înseamnă creditare firme prin Filbo

Fiind o afacere de tip fintech care își propune să vină în întâmpinarea nevoilor financiare ale firmelor mici aflate în proces de dezvoltare, creditare firme prin Filbo este o procedură simplă care utilizează mediul online în vederea obținerii de resurse financiare. Deși foarte multe IFN-uri procedează întocmai cu acest proces de creditare, cu Filbo lucrurile sunt major simplificate. Astfel, eviți o deplasare către o unitate de creditare, realizarea unor documentații exhaustive sau chiar posibilitatea unui refuz de creditare.

Cu câteva condiții minime de eligibilitate (număr maxim de angajați și un an de activitate, venituri din activitate, conduită pozitivă cu alți creditori), orice afacere poate primi finanțarea dorită cu minim de efort. De ce este atât de importantă această finanțare? Ei bine, conform studiilor realizate de către organismele financiare internaționale, puține companii supraviețuiesc în primii doi ani de activitate de la lansarea pe piață.

Cauza principală este reprezentată pe de o parte de lipsa unor resurse financiare stabile și bineînțeles, de un management deficitar al celor existente. La toate acestea se mai adaugă și presiunile pecuniare generate de plata taxelor, a locației sau a altor tipuri de resurse care sunt necesare pentru activitate. Cu creditare firme prin Filbo și mai ales, prin intermediul sprijinului oferit prin Fondul European pentru Investiții Strategice, orice afacere se poate dezvolta în condiții de siguranță.

Avantaje creditare firme prin Filbo

Un credit nu este echivalent cu o incapacitate financiară. Foarte mulți antreprenori asociază în mod negativ procesul de creditare firme prin Filbo cu lipsa totală a unor resurse financiare. Ei bine, un credit poate fi contractat atunci când se doresc implementate investiții cu potențial, achiziționarea unor echipamente identificate la un preț extrem de bun sau chiar pentru plata rapidă a taxelor. A avea acces la o finanțare rapidă este o adevărată oportunitate pentru antreprenorii din România. Pentru a evita penalizări sau chiar pierderea unor oferte extrem de importante pentru activitate, procesul de creditare firme prin Filbo vine să ofere afacerilor resursele de care au nevoie pentru o acțiune rapidă. În funcție de suma dorită și perioada de rambursare, contractul de creditare este semnat rapid și implicit, banii se identifică instant în cont.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Creditare firme prin Filbo- un proces online de care trebuie să profiți

Identificarea unor soluții potrivite pentru finanțare nu vine la pachet doar cu achitarea unor obligații contractuale. Unii antreprenori inițiază un proces de creditare Filbo pentru a-și tehnologiza sau moderniza afacerea. Dorința de a primi și de a beneficia de expertiză, implementarea unei strategii de marketing costisitoare sau chiar valorificarea stocurilor și îmbunătățirea lor fac parte din evoluția iminentă și din adaptarea activității companiei la piață. Astfel, chiar dacă creditul poate fi o soluție urgentă, el poate reprezenta și o rampă de dezvoltare viabilă.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *