Sari la conținut

Contractare credite mari pentru firme cu Filbo! Rapiditate pentru finalizarea cu succes a achizițiilor!

Contractare credite mari pentru firme cu Filbo! Rapiditate pentru finalizarea cu succes a achizițiilor!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Soluțiile financiare de creditare disponibile acum pe piață pot fi furnizate de o serie de actori (instituții bancare, afaceri de tip fintech sau chiar IFN-uri). Cum putem să alegem soluția optimă dacă deținem o afacere mică sau mijlocie și ne dorim să achiziționăm echipamente? Sau poate chiar o mașină pentru angajați? Ei bine, deși fiecare dintre acești actori vine cu propriile criterii de eligibilitate și avantaje, Filbo poate fi partenerul de nădejde care să îți ofere flexibilitatea de care firma ta are nevoie. În prezent, anumite credite mari pentru firme se pot oferi doar firmelor care au cel puțin 12 luni de activitate și implicit, venituri active din vânzări. Începând cu anul 1994 Filbo s-a lansat pe piață sub dezideratul oferirii de finanțare pentru microîntreprinderi. La nivelul României a devenit rapid proeminent datorită schimbării progresive a percepțiilor antreprenorilor despre finanțare și implicit, despre credite. Înainte de a trece în revistă subiectul credite mari pentru firme contractate prin Fiblo, facem o scurtă intruziune în ceea ce înseamnă acest fintech, cum operează și care sunt valorile care pot fi vizualizate la nivel de colaborare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Filbo oferă credite mari pentru firme și soluții digitale

Digitalizarea proceselor este o componentă vitală pentru oferirea de soluții financiare accesibile tuturor antreprenorilor. Filbo a investit progresiv pe această zonă și a beneficiat de susținere din partea unor programe europene special dedicate în acest sens. Transformările care i-au metamorfozat activitatea au oferit antreprenorilor din România un punct de sprijin în obținerea unor credite mari pentru firme.

Fiind un fintech care prioritizează seriozitatea și experiența clienților, Filbo oferă și consultanță clienților, totul pentru ca aceștia să poată evalua obiectiv deciziile lor financiare. Filbo oferă accesibilitate tuturor celor care doresc să primească finanțare în câteva minute. Procesul intuitiv de pe site prin care utilizatorul își generează un cont și depune cererea simplifică numeroasele drumuri pe care acesta trebuia să le întreprindă la bancă. Cu ajutorul calculatorului pentru credite orice aplicant poate estima costurile implicate cu suma finanțată dorită. Există numeroase opțiuni pentru credite mari pentru firme, totul prin prisma unor soluții rapide și digitale.

Perioade de rambursare pentru credite mari pentru firme

În funcție de suma apreciată și de perioada în care doriți să achitați ratele, rambursarea se poate realiza pentru credite mari pentru firme până în 48 de luni. În vederea maximizării eficienței unor credite mari pentru firme, consultanții Filbo oferă sfaturi potrivite clienților, totul în funcție de aria lor de activitate și situația financiară. Unul dintre cele mai des accesate credite în rândul antreprenorilor este cel dedicat investițiilor. Așa cum putem observa încă din titulatura împrumutului, acesta poate fi utilizat într-o plajă largă de acțiuni, de la achiziția de tehnologie, locații sau chiar angajarea de resursă umană și până la generarea unui plan de marketing care să atragă mai mulți clienți. Principalul deziderat al acestui tip de credit este acela de a oferi afacerii resursele suficiente pentru dezvoltare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Flexibilitate ridicată pentru credite mari pentru firme

Există o paletă largă de domenii în care companiile se pot dezvolta. Unele dintre acestea pot avea chiar activitate sezonieră cu venituri, cum este de exemplu domeniul agricol sau apicultura. Cu ajutorul flexibilității ridicate marca Filbo orice antreprenor poate beneficia de o finanțare în tandem cu propriile nevoi. Această lipsă de diferențiere pe bază de venituri constante a fost una dintre cele mai apreciate caracteristici de către clienți. Alături de flexibilitate, buna conduită a beneficiarilor de finanțări poate conduce chiar și la întârzierea anunțată a unor plăți, totul pentru ca afacerea să nu aibă de suferit. Cu Filbo te dezvolți mereu și îți maximizezi resursele!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *