Sari la conținut

Cu Filbo îți construiești noi oportunități de dezvoltare pentru firma ta!

Cu Filbo îți construiești noi oportunități de dezvoltare pentru firma ta!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Dezvoltarea continuă este un „must” în mediul de afaceri. Aceasta se poate traduce atât prin diversificarea constantă a produselor și serviciilor oferite, cât și prin investiții proeminente în ceea ce înseamnă profesionalizarea resursei umane. Chiar dacă tehnologiile și echipamentele deținute sunt de ultimă generație, modul în care acestea sunt manevrate de către angajați denotă spiritul de profesionalism care se regăsește într-o locație. Din acest motiv, indiferent dacă dorești să îți achiți anumite taxe sau impozite, să investești în profesionalizarea angajaților sau să îți construiești o strategie de marketing cu ajutorul unei agenții media, Filbo poate fi aliatul tău de nădejde atunci când vine vorba despre resurse financiare. În cadrul acestui articol îți prezentăm o serie de avantaje care pot decurge din colaborarea cu Flibo în materie de creditare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Avantaje credit marca Filbo

Principalul deziderat asumat de către Filbo este acela de a veni în ajutorul afacerilor mici și mijlocii cu resurse financiare care să le genereze dezvoltarea. În conformitate cu statisticile oferite de către instituții financiare de analiză, cel puțin o treime dintre afacerile deschise se închid în mai puțin un an de la deschidere. Această statistică ne aduce în prim-plan greutățile pe care antreprenorii le întâmpină atunci când doresc să își dezvolte afacerea și să targeteze piața. Grație mijloacelor online pe care le avem la dispoziție, atât procesul de fidelizare cât și promovarea se pot realiza mai ușor, mai ales dacă dispunem de consultanță oferită de mijloacele media.

Revenind la creditele marca Filbo, ceea ce este cu adevărat inovativ atunci când vorbim despre acest tip de finanțare este rapiditatea. Antreprenorii valorifică rapid timpul petrecut în fața unui device și completează rapid cererea de creditare. La aceasta se adaugă un minim de documente justificative. Într-un interval de maxim 15 minute se primește aprobarea și mai ales, se semnează contractul. Creditele marca Filbo pot fi utilizate pentru achiziția de tehnologie, pentru plata facturilor către furnizori sau alte tipuri de cheltuieli specifice afacerii. În schimb, un credit Filbo nu poate fi utilizat pentru plata altui credit de la o instituție financiară. Pe lângă aspectul de rapiditate, flexibilitatea este și ea o particularitate care merită pe deplin menționată.

Despre Filbo

Dezvoltarea microîntreprinderilor conduce la stabilitatea și creșterea locurilor de muncă. Acest element este o realitate de dorit pentru fiecare stat și societate care își dorește în permanență să performeze, să ofere cetățenilor cele mai bune produse și servicii. Cu ajutorul Filbo dezideratul dezvoltării afacerilor mici poate deveni realitate. Cu ajutorul unei soluții digitale rapide de creditare, întregul proces este fluidizat și accesibil, totul cu un minim de documente necesare. Reprezentând o instituție financiară nebancară înregistrată OMRO, Filbo are o tradiție îndelungată pe piața de creditare de aproximativ 30 de ani. Buna conduită și seriozitatea în ceea ce privește oferirea de produse financiare stabile a fost recunoscută chiar și de către instituțiile europene.

Calitatea în deservirea clienților, oferirea de consultanță pe parcursul procesului și mai ales, disponibilitatea de a amâna plățile, sunt doar câțiva indicatori prin care instituția prioritizează dezvoltarea și mai puțin propriile beneficii.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Microfinanțări de succes și susținerea antreprenoriatului

Dacă firmele mici și mijlocii au un acces oarecum redus la produce financiare bancare, cu ajutorul Filbo acestea își pot regăsi finanțarea dorită într-un mod transparent și rapid. Atât aplicația cât și site-ul oferă un nivel ridicat de intuitivitate în accesare, totul pentru ca orice antreprenor să acceseze rapid finanțarea. Mai mult, dacă doriți să aflați informații suplimentare despre credit sau despre procesul de plată al ratelor, operatorii vă stau telefonic la dispoziție. Cu Filbo tehnologia se îmbină armonios cu dezvoltarea, eficiența și eficacitatea!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *