Sari la conținut

Cu un credit pfa îți construiești noi căi de dezvoltare pentru afacerea ta!

Cu un credit pfa îți construiești noi căi de dezvoltare pentru afacerea ta!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Firmele trebuie să dețină un acces permanent la finanțare pentru a se putea dezvolta armonios. Având în vedere rigorile și criteriile multiple de eligibilitate impuse de către instituțiile bancare, alternativele de produse financiare care rămân pe piață sunt destul de limitate. Cu ajutorul unui credit pfa marca Filbo poți chiar azi să obții banii de care ai nevoie pentru nevoile afaceri tale! Cu anumite criterii de eligibilitate simpliste, o modalitate modernă de achiziționare a creditului prin mijloace tehnologice, dar și printr-o politică financiară bine stabilită, poți să investești rapid și simplu în ceea ce noi numim „dezvoltare”. Rămâi alături de noi pentru a afla despre criteriile pe care trebuie să le îndeplinești și mai ales, despre avantajele pe care le poți maximiza.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Criterii de eligibilitate pentru obținere credit pfa

Un credit pfa poate fi extrem de util atunci când doriți să investiți în propria afacere. Așa cum bine știm din însăși definiția unui PFA, patrimoniul propriu este cel cu care se poate răspunde în fața unor impuneri de ordin financiar. Prin urmare, este extrem de important să valorificați din timp avantajele unui credit pfa, modul de rambursare al acestuia și termenii de plată. Revenind, dacă dețineți un PFA cu cel puțin un an activitate și sunteți în poziția de administrator, aveți o cifră de afaceri sub 2 milioane de euro și mai ales, ați avut o conduită de bun platnic în interacțiunile cu alte instituții financiare, cu siguranță puteți obține în timp util un credit pfa marca Filbo.

La aceste criterii se mai adaugă și numărul de angajați care trebuie să fie sub 10 persoane. Pentru sume de până la 35000 de lei documentația a fost major simplificată. Practic, aveți nevoie de un extras de cont pentru ultimele 3 luni și implicit, de cererea pe care o încărcați pe site. Dacă procesul de aplicare online vă oferă anumite probleme, cu ajutorul consultanților Filbo o să puteți remedia orice impediment. Aceștia vă pot oferi sfaturi utile atât legat de procesul de validare al cererii, cât și despre suma pe care doriți să o contractați. În maxim 15 minute de la depunere, Filbo vă poate oferi aviz favorabil pentru credit pfa și semnarea contractului.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Utilizarea calculatorului de credit pentru obținerea unui credit pfa

Oare cât voi plăti pe lună pentru rambursarea creditului? Ce tip de dobândă ar fi cea mai avantajoasă pentru creditul meu? Acestea sunt doar câteva întrebări care se regăsesc deseori în rândul antreprenorilor care doresc să aplice pentru un credit pfa. Cu ajutorul calculatorului online de credite cu siguranță răspunsurile vă vor fi de mare ajutor. Introduceți rapid suma pe care o doriți iar simulatorul vă va indica ratele lunare pe o anumită perioadă de timp.

Având în vedere totalitatea informațiilor oferite până în prezent, cu siguranță te gândești de ce să apelezi la Filbo? Ei bine, poți beneficia de un proces exclusiv online de creditare, totul simplu, rapid și eficient. În conformitate cu analizele de piață efectuate, creditele marca Filbo sunt printre cele mai rapide și preferate de către clienți. Documentele necesare sunt într-un număr minimal iar timpul de așteptare net redus. În maxim 15 minute te poți ocupa de dezvoltarea afacerii tale!

Un credit pfa simplu și rapid!

Seriozitatea și buna colaborare sunt principalele atribuții pe care Filbo dorește să le permanentizeze cu proprii clienți. Pentru a putea dovedi experiența de piață în acordarea de credite, Filbo beneficiază de garanții din partea Fondului European de Investiții iar politica de amânare a plăților în cazuri urgente oferă clienților un nivel ridicat de relaxare privind creditul. Cu Filbo poți fi și tu mai aproape de creditul perfect pentru afacerea ta!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *