Sari la conținut

Țeapă hora credit: cum faci diferența între o companie fiabilă și o escrocherie

Țeapă hora credit: cum faci diferența între o companie fiabilă și o escrocherie

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Nu mai puțin de 43 de milioane de euro fraudați, din 2018 până în 2020! Criza de sănătate și izolările succesive au fost propice „înmulțirii escrocheriilor”, care reprezintă unități de credit specializate. Iată câteva dintre reflexele bune de adoptat pentru a contracara aceste escrocherii ale unor așa-ziși consilieri de credit care caută să te înșele. Nu uita să cauți informații despre o companie înainte de a semna un contract de credit! În cazul instituției de care vorbim, vei vedea că este fiabilă și că nu există persoane care să vorbească de vreo țeapă hora credit.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Țeapă hora credit: cum îți dai seama că e ceva în neregulă?

Un „broker specializat” te abordează telefonic, te întreabă despre împrumuturile tale actuale pe care le ai de rambursat. Apoi îți propune o „ofertă la o rată foarte atractivă”? Să nu ai încredere! Și asta chiar dacă „brokerul specializat” de la capătul liniei telefonice afirmă că face parte dintr-un brand recunoscut și consacrat.

Acești escroci caută datele personale ale potențialului împrumutat pe care apoi le vor reutiliza pentru a contracta un împrumut de la o altă unitate pe numele lor. Consumatorul se trezește apoi îndatorat pentru un credit suplimentar, chiar dacă vechile sale credite nu au fost rambursate, deoarece „falsul broker” a deturnat fondurile în beneficiul său. Pentru a nu lua țeapă hora credit, te sfătuim să suni la numerele de telefon afișate pe site-ul Hora credit. Un consilier va putea să verifice exact ce credite ai sau nu.

Țeapă hora credit: semnale de alarmă!

Pentru a nu fi păcăliți, încearcă să respecți aceste precauții minime capabile să „reducă semnificativ” aceste cazuri de țeapă hora credit și nu numai.

Atenție la ofertele prea atractive

Prima regulă generală: când pare prea frumos pentru a fi adevărat… s-ar putea ca așa să fie! Te invităm să fii atent la toate „ofertele exagerat de tentante”: o dobândă foarte mică sau acces necondiționat la credit ar trebui să te pună pe gânduri. Este adevărat că Hora credit are puține condiții la acordarea unui împrumut, dar ele există. Deci ai grijă la acest lucru pentru a nu lua țeapă hora credit.

Nu transfera niciodată fonduri împrumutate

A doua precauție propusă este cea mai importantă în cazul acestei fraude. Nu transfera niciodată fondurile primite de la o instituție financiară (fie ea Hora credit sau alta) către un broker sau altei persoane ce se pretinde a fi consilier bancar. Unii escroci vor cere persoanelor să le transfere fondurile colectate din acest nou împrumut. Dacă ai dubii și ți-e frică să nu iei țeapă hora credit, contactează imediat Hora credit folosind datele de contact publice pe care le vei găsi pe site.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Folosește coordonatele publice pentru a evita o țeapă hora credit

Un reflex clasic, dar care evită majoritatea furturilor de identitate și escrocheriilor prin apeluri: răspunde la ofertă căutând singur numărul instituției de creditare. Pentru a verifica realitatea ofertei, contactează întotdeauna firma persoanei care te-a solicitat folosind datele de contact publice pe care le vei găsi pe site-ul acesteia, și nu reutilizând numărul comunicat de presupusul consilier, dar nici răspunzând la e-mailul lui.

O altă precauție invocată pentru a evita o țeapă hora credit (sau mai bine zis făcută în numele Hora credit) este o dublă garanție care merge mână în mână cu precauția descrisă mai sus. Încearcă să iei contact direct cu instituția de creditare măcar o dată. Cu alte cuvinte: contactează Hora credit pentru a verifica dacă brokerul care te-a abordat nu este un escroc sau chiar este un consilier angajat la această instituției.

Nu uita că transparența și condițiile unui împrumut de la Hora credit vor fi mereu disponibile pe internet, deci evită să iei decizii pripite indiferent de cine se pretinde a fi cel ce te sună. Important este să anunți imediat instituția de credit pentru a evita o țeapă hora credit!

Vezi si alte articole despre creditele online Hora Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *