Sari la conținut

Cum sa faci o hora credit plata online în deplina siguranță?

Cum sa faci o hora credit plata online în deplina siguranță?

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Ai pus ochii și vrei să cumperi un pulover frumos, un roman nou sau chiar un nou prăjitor de pâine? Se zice că banii nu aduc fericirea, dar nu e chiar așa ! Uneori e nevoie de o sumă modică pentru a ne îndeplini o dorință. Atunci intervine Hora credit. Și nu te ajută prin vreo magie, ci doar aprobându-ți un împrumut rapid, fără documente complicate sau adeverințe de scanat. Dar cum internetul poate fi și o sursă nesfârșită de escrocherii, iată 10 puncte de verificat înainte de a folosi hora credit plata online.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Hora credit plata online: atenție la neatenție!

Plata direct pe internet a creditelor a devenit obișnuită și necesară, dar escrocii pot acționa și a-i evita necesită o mare vigilență atunci când folosești datele de pe cardul bancar. Atunci când iei un împrumut de la Hora credit, ți se creează un cont client. Acesta este disponibil online. Pentru a plăti rata lunară, vei urma instrucțiunile care te asigură că tot procesul se desfășoară în siguranță pe internet.

Este important să fii atent și să nu ai vreo distragere când te pregătești să plătești o rată. Evita mulți-tasking-ul atunci când est pe cale să plătești. La fel ca în magazin, rămâi concentrat pe plată, fără să suni, să stai pe chat sau să te uiți la televizor în același timp.

Hora credit plata online: ce să verifici

Înainte de a demara procedura online pentru hora credit plata online, este bine să examinezi un pic adresa de internet a site-ului. Nu plăți niciodată pe un site al cărui URL, adresa www, nu are lacătul mic din stânga numelui și S la sfârșitul HTTP. Acest S și acest lacăt dovedesc că datele de pe cardul tău sunt criptate și securizate. Este o  garanție a securității, dar nu este suficient.

Un alt semn important: adresa site-ului se află în general în numele acestuia și afișează, în partea de jos, condițiile generale de plata ale acestuia și avizele legale. Vei găsi aceste notificări legale în general în partea de jos a site-ului Hora credit. Dacă nu există, atunci undeva este o problema!

Un lucru la fel de important este să analizezi cu atenție condițiile generale de utilizare spațiului tău client, contul tău, datele introduse și bineînțeles tot procesul de hora credit plata online. Fiind bine informat și cunoscând pașii ce trebuie urmați, limitezi riscurile.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Ce fac dacă am dubii în privința securității procedurii hora credit plata online

Dacă nu recunoști site-ul pe care ai intrat să faci hora credit plata online, cel mai bine este să te deconectezi din contul tău de client și să încerci o relogare. Poți faci și niște poze la ceea ce vezi pe ecran și poți înștiința suportul Hora credit despre problema întâlnită. Există hackeri care pot acționa pentru a-ți fura datele cardului sau alte informații sensibile.

După ce ai realizat hora credit plata online, nu da click pe oferte pentru concursuri, rambursări, tombole sau promoții. Chiar și site-uri de încredere precum cel de la Hora credit pot exista niște ferestre pop-up pentru parteneri de publicitate.

Dacă primești mailuri dubioase care par a veni din partea Hora credit, uită-te bine la adresa de e-mail a expeditorului. Dacă va conține un număr sau un nume care nu are legătură cu instituția de credit, atenție! Dacă ai dubii, nu da click pe linkurile afișate în e-mail, ci deschide site-ul Hora credit din browser. Vei verifică astfel dacă chiar este vorba de un mail de la Hora credit. Și amintește-ți mereu că atunci când este prea frumos pentru a fi adevărat, chiar nu este adevărat! Dacă vrei să ai o experiență sigură atunci când faci hora credit plata online, sfaturile de mai sus sunt numai bune.

Vezi si alte articole despre creditele online Hora Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *