Sari la conținut

Hora credit contact contul meu: un spațiu client ideal!

Hora credit contact contul meu: un spațiu client ideal!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Probabil că folosești deja internetul pentru a gestiona cele mai importante domenii ale vieții tale. Dar pentru banii tăi? Când ai nevoie urgentă de bani, internetul poate deveni cel mai bun prieten al tău. La Hora credit, totul se face online, începând de la trimiterea cererii de împrumut și până la crearea hora credit contact contul meu. Pentru a te conecta direct la contul tău, vei avea nevoie de un nume de utilizator și un cod de acces. Hora credit ți le va comunica la momentul potrivit. Dacă, întâmplător, le-ai uitat, la cerere ți se va comunica o nouă parolă. Accesând hora credit contact contul meu vei descoperi un spațiu client cu tot ce ai nevoie: contract, extrase de cont, sumele transferate și scadențele.

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Hora credit contact contul meu: de ce este atât de bun acest spațiu client?

A putea să-ți gestionezi conturile de acasă, fără a fi nevoie să mergi la o sucursală, să aștepți extrasul tău prin poștă sau să scrii pentru a solicita un transfer este, evident, primul avantaj al creării unui spațiu online de tipul hora credit contact contul meu deoarece îți poți accesa împrumutul indiferent de zi și oră.

Un alt punct important: prin posibilitatea de a consulta cu ușurință soldul împrumutului și tranzacțiile pe care le-ai efectuat, este mai ușor să eviți să rămâi fără bani și astfel vei putea să planifici acțiunile care trebuie întreprinse.

Și pentru a nu uita anumite termene, îți poți programa transferurile în spațiul tău online banking, hora credit contact contul meu. De asemenea, poți programa alerte atunci când soldul împrumutului scade sub pragul pe care l-ai setat. De asemenea, poți începe un proiect transferând o sumă în fiecare lună la o dată fixă ​​în contul tău bancar.

În plus, cu aplicația mobilă Hora credit, poți accesa contul client de pe smartphone și poți efectua majoritatea transferurilor de pe calculator sau smartphone.

Pe scurt, controlezi în liniște gestionarea banilor tăi din hora credit contact contul meu de pe calculator sau smartphone.

Avantajele hora credit contact contul meu

Siguranța este pe primul loc pentru Hora credit, astfel că accesul la contul tău de client este securizat. Cu toate acestea, ca în orice navigare pe web, sunt necesare câteva măsuri de precauție pentru a fi complet liniștit.

Mai întâi, conectează-te la hora credit contact contul meu de pe un calculator dotat cu elementele de securitate esențiale: antivirus, anti-spam, anti-spyware, firewall… Toate actualizate regulat, desigur! Evită dacă este posibil calculatoarele publice și, în orice caz, nu uita să te deconectezi după ce ai terminat de consultat spațiul tău client (făcând click pe butonul prevăzut în acest scop!).

Verifică dacă adresa afișată în bara de navigare începe cu un mic lacăt închis și literele https.

În ceea ce privește numele de utilizator și parola de acces, păstrează-le pentru tine. Doar pentru tine! Și nu le scrie nicăieri, ai o memorie fantastică, pune-o la lucru!

Vezi toate ofertele la credite Hora Credit!

Cum să eviți phishing-ul când te conectezi la hora credit contact contul meu

Phishing-ul este o tehnică folosită de hackeri pentru a obține informații personale cu scopul de a-ți fură identitatea și banii.

Procesul constă în a face victima să creadă că vorbește cu un terț de încredere (un consilier financiar de la Hora credit, de exemplu) pentru a extrage de la acesta informații personale: parole, numere de card, data nașterii etc.

Pentru a evita aceste capcane, nu deschide e-mailuri suspecte, chiar dacă par a fi de la Hora credit. Unele mesaje pot afișa logo-ul lor, un link către un site care arată ca cel Hora credit, dar nu este. Pur și simplu șterge acest mesaj și anunță suportul Hora credit. În plus, Hora credit nu-ți va cere niciodată anumite date sensibile și parole de la hora credit contact contul meu prin e-mail sau telefon.

Vezi si alte articole despre creditele online Hora Credit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *