Sari la conținut

Contractează un imprumut pe firma noua pentru a beneficia de rezultate financiare excepționale!

Contractează un imprumut pe firma noua pentru a beneficia de rezultate financiare excepționale!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Spiritul antreprenorial este o caracteristică ce se încearcă a fi cultivată în rândul noilor generații cu ajutorul zonei educaționale. Atât în mediul universitar cât și în cel preuniversitar, cursurile dedicate formării competențelor antreprenoriale sunt tot mai numeroase, la fel și cele finanțate de către Uniunea Europeană pentru anumite grupuri țintă. Plecând de la această premisă, tinerii și cei dornici să se lanseze în domeniul antreprenoriatului trebuie să cunoască și implicațiile microfinanțărilor, mai ales atunci când doresc să primească un imprumut pe firma noua. Acest tip de credit se poate regăsi în paleta de produse financiare a multor creditori, în special în rândul acelor instituții nebancare care își au începută activitatea pe piață. Ce este un imprumut pe firma noua? Ei bine, în cadrul acestui articol îți vom prezenta câteva informații despre acest produs financiar și modul în care tu, în calitate de antreprenor, trebuie să îți evaluezi nevoile financiare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Informații despre imprumut pe firma noua

O firmă aflată la început de drum are nevoie de o sursă de finanțare viabilă, care să poată oferi constant împrumuturi. Există o serie de alternative de oferire a unui imprumut pe firma noua. Unii administratori apelează la produse bancare pentru seriozitatea acestora și pentru nivelul ridicat de rigurozitate. Cu toate acestea, băncile sunt destul de sceptice în oferirea unui imprumut pe firma noua datorită activității incipiente a afacerii și riscurilor numeroase la care sunt supuse întreprinderii în primii ani de la lansarea pe piață. Alți oameni de afaceri preferă creditarea prin intermediul IFN-urilor. Aceste din urmă instituții nebancare pun la dispoziția clienților chiar și platforme online de aplicare pentru a putea simplifica procesul. Nu în ultimul rând, opțiunile de finanțare provenite din partea unor afaceri de tip fintech sunt disponibile pentru toate firmele care își doresc stabilitate financiară și o sursă serioasă de bani pentru diverse finanțări.

Un imprumut pe firma noua pentru plata taxelor, impozitelor sau a chiriei

Ai cel puțin un an de activitate pentru firma ta nouă și te confrunți cu probleme financiare? Nu ai cum să achiți chiria sau să plătești taxele la stat? Ei bine, cu siguranță partenerul tău Filbo îți propune o soluție adaptată nevoilor, totul pentru ca tu să te dezvolți mereu, fără impedimente financiare. Astfel, cu ajutorul unui imprumut pe firma noua poți contracta banii de care ai nevoie, simplu și rapid prin intermediul mijloacelor online. Ai la dispoziție o platformă intuitivă care te va ajuta să încarci în scurt timp documentele solicitate, totul cu minim de efort. Indiferent dacă dorești să îți achiți niște taxe sau pur și simplu să diversifici paleta de produse și servicii, finanțarea dorită te va ajuta să achiziționezi echipamente sau să angajezi resursa umană suficientă pentru fluidizarea muncii.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Beneficii imprumut pe firma noua

Un imprumut pe firma noua te va ajuta să menții resursele financiare de care ai nevoie pentru o bună organizare și  gestionare a activității. Una dintre principalele probleme pe care le invocă majoritatea antreprenorilor aflați la început de drum este lipsa accesului la microfinanțări rapide. Chiar și instituții internaționale precum Uniunea Europeană încearcă să gestioneze acest aspect și a înființat un fond special destinat susținerii antreprenoriatului de mici sau medii dimensiuni. Cu ajutorul seriozității și flexibilității de la Filbo, orice antreprenor poate solicita o expertiză rapidă a propriilor capacități și capabilități, poate primi sfaturi utile din partea operatorilor și specialiștilor pentru a identifica produsul financiar corect. Minimizarea criteriilor de eligibilitate oferă, spre bucuria antreprenorilor, posibilitatea ca cei care nu au avut procese de executare silită pe alte credite, să aplice simplu și rapid la finanțarea dorită. Documentează-te și tu!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *