Sari la conținut

Un credit pe firma pentru dezvoltarea afacerii tale!

Un credit pe firma pentru dezvoltarea afacerii tale!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Predictibilitatea în ceea ce privește evoluțiile pieței și preferințele consumatorilor nu mai este în zilele noastre un element ce poate fi apreciat. Competitivitatea crescută dintre companii și numărul mare al acestora, condițiile de dezvoltare ale firmelor și accesul lor la diverse fonduri de finanțare transformă oportunitățile în adevărate principii de acțiune ale antreprenorilor. Însă, atunci când vorbim despre firmele mici și mijlocii, cu siguranță ați observat că limitările acestora sunt multiple în ceea ce privește accesul la diferite credite. Instituțiile bancare, dar și IFN-urile sunt sceptice în a acorda un credit pe firma pentru o afacere ce are puțini ani de activitate și un număr mic de angajați. Productivitatea și încasările, fluxul de numerar și cifra de afaceri sunt principalele elemente de analiză pentru oferirea unui credit pe firma. Cu ajutorul noilor afaceri de tip fintech toate aceste impedimente sunt mai ușor de manageriat de către administratorii unor firme de mici dimensiuni. Dorința acestora de a avea acces la un credit pe firma pliat pe propriile nevoi de dezvoltare este astăzi o realitate tangibilă cu ajutorul Filbo! Rămâi alături de noi pentru a descoperi care sunt avantajele unui credit pe firma și mai ales, cum poate un fintech să te ajute să evoluezi în direcția dorită!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Analiza unui credit pe firma – transformări ce sunt necesare

Mediul antreprenoriatului se află într-o evoluție constantă și mai ales, este progresiv valorizat de către zona educațională. Atât liceele de profil cât și universitățile introduc cursuri de aprofundare teoretică prin care elevii sau studenții să învețe să își transforme ideile de afaceri în realitate. Pentru a putea conduce eficient o firmă, indiferent de dimensiunea acesteia, sunt esențiale schimbările. Acestea pot consta într-o reorganizare internă și reconsiderarea valorilor de cultură organizațională sau chiar implementarea unor noi produse spre vânzare. Indiferent de modul în care doriți să vă extindeți sau dezvoltați afacerea, un credit pe firma vă este cu siguranță de ajutor dacă îl contractați de la o afacere de tip fintech. Criteriile de eligibilitate simplificate, procesul online rapid și primirea în cont a sumei în scurt timp determină tot mai mulți antreprenori să apeleze la credit pe firma.

Avantaje credit pe firma – mai mult decât flexibilitate

Cu siguranță principalul avantaj al unui credit pe firma este flexibilitatea. Acest fapt se traduce atât printr-o contractare rapidă a împrumutului cât și prin utilizarea sa în scopuri diverse. Mai mult, odată ce ați finalizat de achitat un astfel de credit, puteți să mai aplicați pentru încă unul fără restricții. Practic, un credit pe firma vă pune la dispoziție o sumă de bani pentru nevoile interne, pentru dezvoltare sau pentru orice alt scop doriți să îl implementați (în afară de achitarea altui credit). Un alt avantaj care merită menționat, cu precădere atunci când ne referim la un credit Filbo este controlul resurselor. Pentru plata facturilor sau a angajaților, pentru achitarea unor taxe, indiferent de motiv, acest credit vă oferă un avantaj major în lupta împotriva cheltuielilor ce nu au fost prevăzute.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Aprobare rapidă pentru credit pe firma

Orice tip de credit contractat impune administratorului companiei o colaborare strânsă cu zona de contabilitate. Odată ce ați primit un aviz favorabil din partea expertului, un credit vă poate oferi doar avantaje. Bineînțeles, aprobarea rapidă este unul dintre ele. Pentru a putea beneficia de o astfel de microfinanțare, relația anterioară cu creditorii nu trebuie să prezinte elemente negative. În plus, un alt criteriu de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un furnizor de credite este comisionul. Anumite analize, cu precădere în cazul instituțiilor bancare, solicită diverse plăți pentru realizarea expertizei. Cu Filbo toate acestea sunt minimizate pentru a oferi afacerilor finanțările de care au nevoie!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *