Sari la conținut

Accesare credite pentru firme noi: un proces simplificat și ușor de gestionat

Accesare credite pentru firme noi: un proces simplificat și ușor de gestionat

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Afacerile și spiritul antreprenorial au fost mereu o chestiune de apreciere la nivel social. Deschiderea unei firme oferă dovada vizibilă a toleranței față de risc, a dorinței de dezvoltare pe termen lung. Garanțiile financiare care sunt oferite de către anumite instituții, sprijinul vital al acestora pentru companii reprezintă o constantă în timp, mai ales în cazul întreprinderilor mari cu un flux intens de activitate. Date fiind contextele versatile de la nivel internațional, fluctuațiile financiare care afectează atât consumatorii particulari cât și zona business-ului, afacerile mici și mijlocii pot supraviețui tot mai greu pe piață dacă nu primesc finanțare în momente oportune. Din acest motiv, obținerea unor credite rapide pentru firme a devenit o dorință majoră în rândul antreprenorilor, contribuind la dezvoltarea unor instituții nebancare precum IFN-urile sau afacerile de tip fintech. În cadrul acestui articol vom discuta despre Filbo, un fintech extrem de aplicat atunci când vine vorba de nevoile financiare ale firmelor. Indiferent că vorbim despre SRL, SA, II sau IF, obținerea unor credite pentru firme noi pentru acele entități cu cel puțin un an de activitate pe piață se poate derula simplu și rapid, totul prin intermediul tehnologiei.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Doar în câteva ore poți obține credite pentru firme noi

Dacă ești administratorul unei firme și dorești să diversifici paleta de produse sau servicii pe care o pui la îndemâna clienților, să îți echipezi întreprinderea cu noi tehnologii sau echipamente moderne, să achiți facturi restante către furnizori, cu siguranță Filbo este alegerea corectă. Pentru obținerea unor credite pentru firme noi este necesar să îndeplinești sectorial următoarele condiții: deținerea statutului de administrator firmă, personal în număr de maxim 10 persoane angajate, cifră de afaceri sub 2 milioane de euro, activitate de minim un an pe piață și mai ales, lipsa unor interacțiuni negative (executare silită) înregistrate la Biroul de Credite. Dacă vizezi rapid toate aceste criterii de eligibilitate, aplicarea la credite pentru firme noi este ușoară și nu va genera probleme suplimentare. În plus, dacă doriți să contractați sume diverse de bani, trebuie să știți că documentația necesară diferă de la un credit la altul. Cu ajutorul operatorilor Filbo puteți să vă informați temeinic despre modul de calcul a unor credite pentru firme noi, despre documentație și plata ratelor lunare. În plus, puteți beneficia de amânarea plății pentru rată dacă resursele financiare aflate la dispoziție nu vă permit plata într-o anumită lună.

Investiții cu credite pentru firme noi

Cu toții ne dorim să beneficiem de soluții financiare super rapide care să ne ușureze activitățile. Atunci când deținem o firmă acest aspect este cu mult mai mult de dorit. Cu ajutorul unor credite pentru firme noi ai posibilitatea de a trece rapid la treabă! Vrei să faci o achiziție perfomantă pentru a crește productivitatea? Dorești să îți achiți taxele pe care trebuie să le plătești la primărie? În afară de refinanțarea altul credit ai la dispoziție o sumedenie de acțiuni pe care le poți întreprinde atunci când dorești să contractezi credite pentru firme noi.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Proces simplificat pentru aplicare la credite pentru firme noi

Evoluțiile iminente din domeniul tehnologiei ne permit să fim mai aplicați, să comunicăm propice cu diverse alte instituții. Cu ajutorul site-ului operațional de la Filbo este ușor să contractezi credite pentru firme noi de la distanță, din confortul casei sau chiar din vacanță. Tot ceea ce trebuie să faci este să identifici pe motoarele de căutare site-ul creditorului și cu ajutorul nivelului ridicat de intuitivitate, să realizezi cont de client și să încarci cererea și documentele. Totul fără vizita la sucursală sau alt timp pierdut. Prin urmare, beneficiezi de toate avantajele mediului online pentru a fi mai rapid și mai eficient în gestionarea resurselor financiare!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *