Sari la conținut

Cum să gestionezi eficient un imprumut firma – sfaturi pentru antreprenori

Cum să gestionezi eficient un imprumut firma – sfaturi pentru antreprenori

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Dezvoltarea sustenabilă a unei firme depinde de modul în care aceasta are acces la diferite surse de finanțare. Dacă în cazul întreprinderilor mari produsele bancare oferă credite pliate pe necesități, cele mici și mijlocii trebuie să îndeplinească succesiv o serie de criterii de eligibilitate și să se supună analizei riguroase a operatorilor bancari. Veniturile și încasările, anii de activitate ai firmei, activele acesteia, dar și numărul de angajați, toate acestea sunt elemente prioritare în analiză. Mai mult, pentru a putea beneficia de un credit bancar, comisioanele de analiză trebuie achitate în vederea începerii derulării procesului. Dacă ești antreprenor și toate aceste activități ți se par consumatoare de timp, este timpul să îți îndrepți atenția către produsele financiare oferite de instituții nebancare. Ai la dispoziție atât opțiunile IFN-urilor cât și ale afacerilor de tip fintech. Rămâi alături de noi pentru a afla avantajele unui imprumut firma și mai ales, care sunt pașii pentru accesarea acestuia.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Avantaje pentru imprumut firma marca Filbo

Fiind o afacere de tip fintech, Filbo încearcă să minimizeze pașii pentru obținerea unui credit, la fel și criteriile de eligibilitate asociate firmelor care aplică. Prin urmare, folosind tehnologia (atât site-ul cât și aplicația mobilă), obținerea unui imprumut firma se realizează rapid în condiții de urgență sau normale. Practic, administratorul își generează un cont de client, depune cererea și documentele justificatoare iar în 15 minute primește răspunsul. Întregul proces care se derulează este unul intuitiv, nefiind nevoie de consultanța unui specialist pentru operarea pe site. Comparativ cu alte instituții care oferă răspunsuri în câteva zile sau săptămâni, acest fintech și-a propus să fie extrem de operațional în stabilirea relațiilor cu clienții. În plus, particularizarea creditelor în funcție de caracteristicile business-ului este un alt beneficiu. Flexibilitatea sumei solicitate și stabilirea termenului total de rambursare (în luni sau chiar cu rambursare anticipată) depinde de analizeze financiare efectuate de către antreprenor.

Minimizarea criteriilor de eligibilitate pentru un imprumut firma

Firmele de mici sau medii dimensiuni sunt scutite de încărcarea unui număr mare de documente. În funcție de suma solicitată și de tipul de credit dorit, pot fi necesare documente precum: extras de cont bancar, balanțe contabile sau declarații unice. În special, creditele pentru persoane juridice sunt proiectate atent pentru firmele care au deja un istoric de activitate pe piață (minim 12 luni) și nu pentru înființare. Din acest motiv, variantele de imprumut firma sunt destinate dezvoltării și menținerii pe piață, totul pentru a diminua numărul impresionant de firme care intră în insolvență chiar în primii ani de activitate.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Obținerea unui imprumut firma pentru afaceri cu încasări sezoniere

Există anumite domenii de activitate în care roadele muncii pot fi vizualizate doar sezonier. În această categorie putem include acele afaceri din domeniul agricol care investesc constant în solurile proprii pentru a putea beneficia de roade și culturi în cantitatea dorită. Chiar dacă încasările pentru aceste business-uri pot fi sezoniere, acest aspect nu reprezintă un impediment pentru obținerea unui imprumut firma. Nevoile specifice ale antreprenorilor trebuie să fie înțelese în cheia domeniilor în care aceștia activează.

Având în vedere informațiile anterior oferite, vă sugerăm să apelați la un imprumut firma atunci când doriți să realizați schimbări tehnologice sau să achitați diverse plăți restante. În afară de refinanțarea altui credit, opțiunile de produse financiare de la Filbo vă oferă șansa de a vă dezvolta constant afacerea, indiferent de fluctuațiile de pe piață. Investiți în diversificare și prioritizați întotdeauna clientul final! Satisfacția acestuia și politica de feedback sunt esențiale pentru orice afacere, inclusiv pentru cele din domeniul financiar. Un imprumut firma contractat în timp util vă poate echilibra resursele financiare pe care trebuie să le manageriați.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *