Sari la conținut

Obținere credit firma nou infiintata și beneficii pe termen lung pentru finanțări

Ciornă automată

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Oportunitățile contemporane de dezvoltare asociate companiilor sunt printre cele mai diverse, asta datorită și proeminenței mediului online și a activităților aferente. Cu o strategie de marketing profesional construită, fiecare afacere aflată la început de drum poate deveni mai vizibilă și implicit, poate atrage mai mulți clienți. Însă, din cauza fluctuațiilor economice care se resimt la nivel macro și micro, deținerea unor finanțări pentru cei cu idei antreprenoriale este o premisă esențială și destul de greu de realizat. În cadrul acestui articol vom discuta despre avantajele pe termen lung care survin din obținerea unui credit firma nou infiintata. Așa cum vom vedea, contractarea unui astfel de produs financiar poate crește nivelul de seriozitate al clientului în fața instituțiilor financiare, indiferent de natura acestora.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Ce este un credit firma nou infiintata

Specialiștii în domeniul financiar numesc credit firma nou infiintata un instrument propice pentru dezvoltare și chiar înființare. Ei bine, mare parte a instituțiilor financiare care acordă credite oferă aceste produse prin intermediul îndeplinirii unor criterii de eligibilitate de către solicitanți. Scorul de credit (rezultat din interacțiunile de creditare anterioare) este unul dintre indicatorii importanți pentru stabilirea unei relații de creditare, finanțările obținute putând fi cu mult mai avantajoase atunci când aveți o conduită bună de client (lipsa unor executări silite, neplăți ale ratelor, etc.). Practic, un credit firma nou infiintata este punctul de plecare către construirea încrederii creditorilor în reziliența și rezistența afacerii dumneavoastră pe piață. Cu cât dețineți un scor de client mai bun, cu atât produsele financiare contractate vor avea dobânzi mai avantajoase și cerințe mai relaxante în ceea ce privește rambursarea.

Negociere condiții favorabile de creditare cu credit firma nou infiintata

Experiența cu creditorii este o condiție necesară atunci când doriți să contractați un nou credit. Un scor de credit pozitiv vă poate ajuta să negociați condiții favorabile pentru viitoarele finanțări. Prin urmare, chiar dacă la început credit firma nou infiintata nu vă poate oferi suma maximă de care aveți nevoie, în timp acumularea unei conduite pozitive vă oferă premisele pentru finanțările dorite. Bineînțeles, realizarea unui credit firma nou infiintata va conduce în mod iminent și la separarea finanțelor personale de cele ale firmei. Pentru a crește credibilitatea în fața partenerilor sau investitorilor, această acțiune este imperios necesară.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Stabilitate financiară cu credit firma nou infiintata

Toate începuturile sunt greu de stabilizat. În funcție de domeniul de activitate în care firma activează, dezideratul stabilității este mai greu sau mai ușor de atins. Finanțele de care aveți nevoie inițial pentru a putea transforma o firmă într-o afacere profitabilă trebuie cu precizie manageriate. Fie că vorbim despre finanțări din partea unor afaceri fintech (precum Filbo) sau chiar din partea unor instituții bancare, modul de gestionare al acestora este un aspect fundamental pentru generarea de profit.

Studiile de specialitate indică faptul că afacerile mici și mijlocii sunt rareori finanțate sau primesc în puține cazuri credite din partea instituțiilor de profil. După lungi perioade de analiză cu anumite comisioane incluse, refuzul de acordare a unui credit firma nou infiintata poate descuraja antreprenorul în ceea ce privește implementarea planului de dezvoltare. Cu ajutorul Filbo acest impediment este astăzi trecut! Firma dumneavoastră trebuie să aibă minim 12 luni de activitate și un trecut pozitiv în relația cu alți creditori. În acest mod operatorii Filbo vor analiza condițiile de eligibilitate și îndeplinirea lor iar cererea va fi acceptată în maxim 15 minute. Întregul proces se realizează exclusiv în mediul online, prin intermediul platformei sau aplicației mobile. O paletă largă de beneficiari recomandă Filbo ca fintech pentru finanțarea companiilor mici și mijlocii. Dacă și tu îți dorești o finanțare rapidă, consultă gama de produse financiare aflate la dispoziție în mediul online!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *