Sari la conținut

Vrei să achiziționezi o mașină sau noi utilaje pentru afacerea ta? Cu credite pentru firme ai identificat rapid sursa de finanțare!

Vrei să achiziționezi o mașină sau noi utilaje pentru afacerea ta? Cu credite pentru firme ai identificat rapid sursa de finanțare!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Dezvoltarea unei afaceri este o activitate ce se desfășoară pe mai multe paliere, totul în funcție de domeniul principal sau profilul firmei. Adaptabilitatea continuă la cerințele pieței este o condiție esențială pentru atragerea de noi clienți, dar și fidelizarea celor deja existenți. În primii ani de activitate, foarte multe firme de dimensiuni mici și mijlocii doresc să acceseze credite pentru firme pentru finanțarea afacerii. Motivele care stau în spatele unui astfel de demers sunt printre cele mai diverse, de la achitarea chiriei sau taxelor și impozitelor și până la achiziționarea de noi utilaje sau angajarea resursei umane. În conformitate cu studiile realizate de către instituțiile internaționale, accesarea unor credite pentru firme de către afacerile mici și mijlocii se soldează deseori cu un eșec din cauza lipsei de sustenabilitate a unor indicatori precum: anii de activitate pe piață, cifra de afaceri sau interacțiunea cu alți creditori. În general, instituțiile bancare utilizează o analiză riguroasă a criteriilor de eligibilitate impuse pentru contractarea unor credite pentru firme, rezultatele fiind oferite deseori după câteva săptămâni de așteptare și fiind finalizate cu refuzul de creditare. În cadrul acestui articol vă vom prezenta alternative de furnizori de credite pentru firme, afacerile de tip fintech fiind o oportunitate deosebită pentru antreprenorii care doresc să se dezvolte.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Indiferent de natura achiziției sau investiției, accesarea unor credite pentru firme devine simplificată

Mulți antreprenori doresc să își ducă afacerea la următorul nivel, dar nu dețin suficiente resurse financiare pentru a putea operaționaliza acest aspect. Cu ajutorul afacerii de tip fintech Filbo finanțarea rapidă și sigură oferă firmelor oportunitatea de a investi constant în propria dezvoltare și implicit, de a crește proeminența pe piață. Aceste credite pentru firme prezintă o metodologie de aplicare extrem de simplificată, criteriile de eligibilitate rezumându-se la deținerea unei conduite anterioare pozitive față de alți creditori, un anumit număr de angajați și luni de activitate, o cifră de afaceri prevăzută într-un anumit interval financiar. Cu ajutorul tehnologiei și mediul online, aplicarea la credite Filbo se poate realiza în maxim 15 minute iar semnarea contractului echivalează cu primirea în cont a sumei solicitate. Prin intermediul platformei online de creditare, administratorii scapă de cozile interminabile de la instituțiile bancare, de timpii de așteptare aferenți și mai ales, de proiectare a unui refuz în ceea ce privește acceptarea creditului.

Nevoi urgente ale afacerii și credite pentru firme

Orice domeniu de activitate poate fi eligibil pentru primirea unor credite pentru firme din partea Filbo. Chiar și cele care au venituri sezoniere datorită activității lor pot primi sumele de bani de care au nevoie pentru a investi sau pentru a face față cheltuielilor. Mai mult decât atât, pentru a veni în ajutorul antreprenorilor pe zona de planificare financiară, calculatorul online de credite surprinde, în funcție de suma dorită, rata dobânzii în funcție de termenul personalizat de rambursare. Totul este transparent iar dacă ai nevoie de sfaturi suplimentare pentru aplicare sau gestionare credite pentru firme, operatorii din zona de call center vor fi mereu aproape cu cele mai aplicate informații.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Oriunde poți accesa credite pentru firme

Mediul online este versatil, adaptabil și ne oferă o paletă largă de mijloace de comunicare. Cu ajutorul site-ului identificat pe motoarele de căutare sau chiar cu aplicația mobilă, puteți accesa rapid finanțarea dorită chiar de pe telefon sau alt device. Cu toate acestea, vă indicăm să realizați o analiză sistematică financiară a afacerii dumneavoastră înainte de a contracta un credit. Aceasta este esențială pentru a putea previziona implicațiile financiare pe termen scurt și mediu, modul eficient de gestionare al banilor și mai ales, dacă investițiile realizate pot fi fructificate pozitiv.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *