Sari la conținut

Pași esențiali pentru obținerea unor credite pe firma cu maxim de avantaje

Pași esențiali pentru obținerea unor credite pe firma cu maxim de avantaje

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

O firmă aflată la început de drum poate obține credite pe firma sau pe persoana fizica, pentru ca investițiile în să fie eficiente, marcate de succesul managementul eficient al resurselor financiare. Întrebarea unui antreprenor referitoare la tipul de credit care s-ar plia mai bine pentru a investi poate avea răspuns afirmativ din partea mai multor instituții financiare, fie ele bancare sau nebancare. Credite pe firma pot fi opțiuni avantajoase, mai ales pentru o firmă începătoare, deoarece suma disponibilă este mai mare și astfel, ar putea cuprinde toate ideile de dezvoltare ale antreprenorului. Acest tip de credit pe firma se alocă în funcție de istoricul firmei, situația financiară a acesteia, garanțiile personale ale partenerilor pentru împrumut, siguranța rambursării și profitabilitatea proiectelor finanțate. În timp ce credite pe firma se obțin după îndeplinirea unui număr de condiții, avantajul creditului luat pe persoană fizică pentru finanțarea unei firme la început de drum este acela că, garantarea nu se face de către beneficiar, și se obține rapid, cu aprobare rapidă în suma dorită. Termenul de creditare se face pe 5 ani iar dobânda este mai mare. Ratele sunt egale iar în schimb, răspunderea devine mai mare deoarece debitul este direct al tău și nu al firmei.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Varianta credite pe firma vine cu avantajele ei

Deoarece termenele de rambursare sunt mai mari, costurile competitive, flexibilitatea la finanțare și debitul financiar este pe companie, foarte mulți antreprenori apelează la credite pe firma. Este luată astfel povara personală de rambursare a banilor contractați pentru dezvoltarea afacerii. Dacă firma plătește impozitul pe venit atunci, deductibilitatea fiscală a costurilor este limitată. În schimb, timpul pentru aprobare este mai lung dacă se apelează la instituții bancare. Grație restului de instituții creditoare (IFN-uri sau afaceri de tip fintech), minimizarea timpului devine o constantă. De exemplu, cu Filbo ai parte de un proces de creditare rapid, cererea fiind evaluată în maxim 15 minute iar creditul fiind validat în doar câteva ore.  Pentru a avea o monitorizare restrictivă a sumelor, firma va putea fi monitorizata trimestrial după luarea creditului.

Varianta de luare a creditului pe persoana fizică este luată mai mult în calcul deoarece costurile sunt mai mici și este mai  ușor de obținut de la creditori. Apoi poți să-l folosești ca depozit colateral pentru un credit mai consistent pe firmă. Cu toate acestea, beneficiile multiple asociate unor credite pe firma rămân un punct de referință pentru antreprenori.

Câțiva pași simpli pentru obținerea unor credite pe firma

Drumurile epuizabile la bancă, așteptarea un timp îndelungat pentru primirea avizului favorabil și în cazuri negative, chiar refuzul de a ți se acorda credite pe firma, toate acestea au generat nevoia antreprenorilor de a se orienta către alte surse de finanțare. Afacerile de tip fintech prind tot mai mult în rândul oamenilor de afaceri, mai ales pentru cei care dețin business-uri mici și mijlocii. Filbo de exemplu, și-a reînnoit permanent modul de orientare față de piață și oferă credite afacerilor de diferite dimensiuni pentru a putea genera dezvoltare și eficiență în rândul acestora. Cu o accesibilitate ridicată pentru mediul online, doar câteva documente de completat și mai ales, cu o aprobare rapidă, afacerile sunt rapid finanțate pentru a se putea modela pe propriile nevoi. În afară de refinanțarea altui credit, administratorii pot utiliza împrumutul primit așa cum doresc, particularizarea acestuia fiind unul dintre principalele avantaje asociate.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Credite pe firma pentru afaceri mici

Cine a spus că afacerile mici nu pot beneficia de finanțare? Produsele financiare inovative și ușor de accesat oferă astăzi un adevărat sprijin pentru business-urile locale sau cele care sunt în proces de expansiune. Totul ține de modul de identificare corectă a finanțatorului potrivit!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *