Sari la conținut

Avantaje multiple pentru credite pentru firme nou infiintate: rapiditate în contractare, seriozitate și transparență

Avantaje multiple pentru credite pentru firme nou infiintate: rapiditate în contractare, seriozitate și transparență

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Nevoia afacerilor mici și mijlocii de a avea acces neîngrădit la credite și implicit, la finanțări, este un deziderat tot mai greu de operaționalizat în raport cu instituțiile bancare. Alternativele apărute, anume IFN-urile și afacerile fintech sunt astăzi cele mai bune opțiuni pentru contractarea unor împrumuturi, cu sume predefinite și condiții ușor de implementat. Aceste credite pentru firme nou infiintate vin să ofere afacerilor resursele financiare de care au nevoie, totul pentru a gestiona urgențe sau pentru a se dezvolta din punct de vedere tehnologic. Filbo este o instituție financiară nebancară adesea preferată de către clienții persoane juridice pentru disponibilitatea și transparența în procesul de creditare. În afară de refinanțarea altui împrumut, afacerea fintech oferă clienților posibilitatea de a aplica la credite pentru firme nou infiintate pentru plata chiriei, facturilor, taxelor sau chiar pentru achiziționarea de aparatură.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Ce sunt credite pentru firme nou infiintate- informații utile

Credite pentru firme nou infiintate reprezintă un tip de creditare conceput pentru întreprinderile mici care vin cu un plan solid de a utiliza finanțarea. Acest tip de credite pentru firme nou infiintate este specializat pe acest domeniu, fiind un ajutor important în dezvoltarea afacerilor mici, atât pentru modernizarea acestora cât și pentru dezvoltarea lor din punct de vedere al produselor sau serviciilor comercializate. În momentul în care o firmă apelează la acest tip de credite pentru firme nou infiintate,  se stabilesc de la bun început felul în care se face rambursarea, termenele de plată dar și rata dobânzii. Se stabilesc ratele lunare cu dobânda aferentă și de asemenea, o clauză pentru întârzierea plății într-o anumită lună care să  nu afecteze beneficiarul.

Consultanță pentru credite pentru firme nou infiintate

Operatorii de credite pentru firme nou infiintate sfătuiesc clienții lor să realizeze rambursarea cât mai repede pentru ca afacerea să poată contracta și alte împrumuturi, mai mari și implicit, pentru a crește scorul de client. Firma aflată la început de drum apelează la un astfel de credite pentru firme nou infiintate și stabilește termenii de contractare și rambursare a banilor, vizualizând de comun acord data scadentă pentru a fi cât mai convenabila părților. Cu ajutorul operatorilor de pe call center aveți posibilitatea de a primi informații suplimentare despre creditare, procesul de aplicare, dar și alte sfaturi care vă pot fi de ajutor. Cu Filbo primiți banii de care aveți nevoie în câteva ore iar procesul de acceptare a cererii se realizează în 15 minute. Cu simplificarea procesului de creditare puteți depune o cerere online de oriunde, indiferent de locație.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Cât se poate împrumuta o firmă mică la credite pentru firme nou infiintate?

Împrumutul se stabilește în funcție de puterea financiară a afacerii acesteia. De asemenea, trebuie să genereze documente care să ateste calitatea de bun platnic a companiei pentru alte credite (dacă acestea au existat), sau chiar a persoanelor care manageriază afacerea. Unii clienți pot întâmpina reticența companiilor creditoare dacă randamentul firmei este scăzut, dar Filbo a gândit produse financiare chiar și pentru acele afaceri cu încasări sezoniere, totul pentru ca dezvoltarea să fie o constantă. În cazul în care firma are un istoric stabil financiar atunci se obține creditare rapidă cu niște condiții concrete, atent comunicate către beneficiar. Suma creditată se generează la cererea clientului, acesta realizând anterior o analiză profundă pentru a stabili puterea de rambursare a firmei. La credite pentru firme nou infiintate apelează firmele mici cum ar fi restaurante sau afaceri care au nevoie de o tehnologizare nouă, pentru a se dezvolta cât mai mult pe piața concurențială. Apelând la credite pentru firme nou infiintate se pot genera evoluții și extinderi ale afacerilor, totul dacă finanțările primite sunt utilizate prin maximizarea avantajelor.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *