Sari la conținut

Contractează un credit societate pentru nevoi curente sau investiții!

Contractează un credit societate pentru nevoi curente sau investiții!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Societățile comerciale și întreprinderile care doresc o extindere sau o modernizare la nivel intern apelează la un credit societate pentru a se putea bucura de nenumăratele avantaje oferite de conectivitatea cu mediul online. Acest tip de credit se poate contracta rapid și într-un timp scurt, astfel investițiile în modernizarea societăților pentru un randament maxim pe viitor va putea deveni realitate.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un credit societate pentru modernizare, tehnologizare sau urgențe interne

Pentru dezvoltarea afacerilor mici și mari este eficient să se realizeze un credit societate pe termen lung, pentru achiziționarea de mijloace fixe care să contribuie la eficientizarea muncii. Însă pentru capitalul circulant al unei firme se poate contracta un credit societate pe termen scurt, mai ales dacă antreprenorul deține un management financiar eficient asupra resurselor. Proiectele unei firme aflate în plină dezvoltare pot fi finanțate prin credit societate, cu aplicare imediată, fiind eligibile motivațiile de aplicare legate de investiții sau achiziții diverse. Se pot lua de asemenea prin credit societate bani pentru dezvoltarea tehnologiei, a utilajelor, mașinilor, instalațiilor sau altor tipuri de utilități interne care sunt necesare pentru creșterea producției și implicit, a competitivității.

Diverse urgențe ce pot fi soluționate prin credit societate

Se pot finanța prin credit societate construcțiile de clădiri pentru extinderea firmelor, generarea de noi spații pentru activitate, angajarea unui anumit număr de oameni pentru maximizarea eficienței. Se pot genera de asemenea, prin credit societate asigurarea utilităților pentru o bună funcționare a firme, plata taxelor și impozitelor, a chiriei. Pentru programele informatice se pot lua bani de la o instituție nebancară prin credit societate, durata acestuia generată în funcție de modul de personalizare al clientului. În luarea unui credit pentru societate se aduce contribuție proprie în investiție care urmează a fi finanțată, de cele mai multe ori parțial. Avantajele contractării acestui tip de credit sunt multiple, timpul de rambursare este lung, plățile lunare sunt mici și ai acces la sume mari de capital pentru a gestiona eficient dezvoltarea propriei afaceri. Sunt și câteva impedimente în luarea acestui tip de credit, deoarece firmele apelante trebuie sa îndeplinească câteva criterii de eligibilitate cum ar fi: afacere stabilă, sa facă garanții și un aport propriu pentru investiții, să se încadreze într-un anumit interval privind cifra de afaceri. Un credit pentru societate oferă stabilitate firmelor mici și mijlocii în curs de dezvoltare, oferă o gestionare corectă a investițiilor în raport cu creditul luat, astfel obiectivul finanțării va aduce încasări suficiente pentru a achita ratele și dobânzile aferente.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Rapiditate în contractare pentru credit societate

Nevoile urgente cer soluții la fel de urgente. Dacă unele credite bancare pot fi contractate după o lungă perioadă de analiză și cu multiple implicații la nivelul documentației, creditele marca Filbo sunt extrem de ușor de accesat chiar din confortul propriului birou. Cu ajutorul mediului online orice antreprenor poate vizualiza rapid criteriile de eligibilitate, modul în care propria firmă se încadrează în acestea și implicit, dacă un astfel de credit se pliază pe necesități. Filbo este fintech deja cunoscut pe piața din România datorită soluțiilor adaptate pe care le oferă antreprenorilor. Atât site-ul cât și aplicația mobilă sunt extrem de ușor de utilizat, chiar și de către cei care nu au o tangență zilnică în acest mediu. Mai mult, totalitatea informațiilor oferă o documentare sistematică în ceea ce privește procesul de aplicare și îndeplinire a criteriilor. Odată ce ai încărcat în profil cererea de finanțare, în câteva ore poți semna contractul și primi banii în cont. Totul este simplu iar dacă ai nevoie de ajutorul unui operator, un simplu apel îți poate fi suficient pentru a obține detaliile care te interesează. Nu pierde oportunitățile de dezvoltare ale afacerii din cauza lipsei de resurse financiare! Apelează la partenerul tău Filbo pentru microfinanțări rapide!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *