Sari la conținut

Produsele financiare de tipul credite firme noi special gândite pentru dezvoltarea din mediul antreprenorial

Produsele financiare de tipul credite firme noi special gândite pentru dezvoltarea din mediul antreprenorial

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Obținerea unei finanțări pentru firme este o etapă esențială în dezvoltare. Cu ajutorul produselor financiare de la IFN-uri și afaceri de tip fintech, contractarea unor credite firme noi este acum posibilă, totul pentru a genera resurse vitale pentru plata unor urgențe sau chiar investiții. Filbo este una dintre principalele surse de creditare pentru antreprenori care oferă clienților credite firme noi adaptabile și personalizate. Întregul proces de aplicare pentru credite firme noi este unul net simplificat, utilizatorul trebuind să genereze un cont, să încarce cererea și documentele aferente și ulterior, după primirea avizului favorabil, să semneze contractul. Prin acest demers simplu, orice antreprenor care dorește să obțină credite firme noi nu mai trebuie să se deplaseze la instituții financiare bancare, să realizeze documentații stufoase sau să aștepte săptămâni pentru primirea unui răspuns. Având în vedere aceste informații, vă propunem o prezentare pe scurt a principalelor avantaje asociate pentru credite firme noi, totul pentru a fi mereu informat despre cele mai aplicate și accesibile soluții financiare. Fie că dorești să îți extinzi afacerea sau pur și simplu să diversifici paleta de produse sau servicii, Filbo poate fi aliatul tău de nădejde pe zona financiară!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Cu beneficii credite firme noi ești mai aproape de evoluția afacerii tale

Ideile antreprenoriale nu sunt o constantă ușor de identificat într-o societate precum cea românească. De abia de câțiva ani au fost introduse în școli cursuri și opționale specifice, la fel și la nivel de universități. Pentru a putea dezvolta niște competențe antreprenoriale în rândul oamenilor și cu precădere, al tinerilor, trebuie gândite și surse de finanțare specifice care să ofere garanții pecuniare solide. Cu ajutorul noilor afaceri din industria fintech acest lucru este astăzi posibil. Aceste instituții financiare nebancare au gândit produse de tip credite firme noi special concepute pentru nevoile afacerilor aflate la început de drum, pentru cele care se află încă în evoluție. Indiferent de motivul pentru care antreprenorul apelează la un credit, cererea este rapid soluționată, de cele mai multe ori cu aviz favorabil. Condițiile de eligibilitate au fost net simplificate, la fel și tot procesul în sine. Cu produsele predefinite aflate la dispoziție, antreprenorii pot particulariza oferta, tipul de dobândă și mai ales, perioada în care dorește a returna împrumutul. Pentru a oferi un supliment de relaxare oamenilor de afaceri, Fiblo a generat și posibilitatea amânării plății ratei lunare în cazul în care afacerea nu deține suficiente resurse financiare.

Credite firme noi pentru achiziția de tehnologie sau echipamente

Chiar dacă vă aflați în primii ani de activitate și resursele nu sunt la standardele pe care le-ați imaginat, soluția creditării este cu siguranță una optimă. În societatea contemporană menținerea unei afaceri pe piață este direct proporțională cu deținerea unor bugete semnificative. Gestionarea banilor pentru plata facturilor, chiriei, salariilor și altor tipuri de responsabilități poate genera în anumite luni cu activitate redusă o adevărată presiune. Aceste credite firme noi conturează astfel o soluție adaptată contextului, eficient de manageriat pe termen scurt, mediu și lung.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Cu credite firme noi nu poți refinanța alt credit aflat deja în derulare

Una dintre condiționalitățile Filbo privind managementul unui credit este legată de imposibilitatea de a refinanța alt credit. În rest, activități ce țin de zona de investiții, modernizare sau tehnologizare sunt încurajate de către afacere pentru a putea oferi clienților o plajă largă de acțiune. Dacă sunteți în poziția de administrator și doriți să eficientizați fluxul de numerar sau să achiziționați niște echipamente mai proeminente din punct de vedere financiar, creditele sunt cu siguranță cea mai rapidă și fiabilă soluție. Personalizabile și ușor de achitat, acestea vă generează finanțele de care aveți nevoie pentru a evolua constant.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *