Sari la conținut

Ai acces la credit firme mici pentru ca afacerea ta să se dezvolte!

Ai acces la credit firme mici pentru ca afacerea ta să se dezvolte!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Pentru a genera dezvoltare pe piață, firmele au nevoie de finanțare. Cele mai multe firme cu o activitate redusă, dar care vor o dezvoltare sau o mărire a producției pot cere ajutor companiilor de creditare aflate pe piața creditelor. Un credit firme mici se ia în general pentru plata taxelor la stat, dezvoltare, achiziții de mărfuri sau aparatura necesară extinderii firmei apelante. La fel, pentru achiziția de vehicule sau pentru plata chiriilor se poate lua credit firme mici, la doar la un click distanță de către antreprenorii care doresc să scape de presiunea facturilor restante sau a producției reduse.

Este foarte important să înțelegem că un credit firme mici poate ajuta exponențial business-ul dacă acesta deține un bun management financiar. Cu toate că în societatea românească există percepții negative despre creditare, aceste produse financiare devin de mare ajutor atunci când termenele de plată se apropie iar bugetul firmei nu este unul suficient.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Condiții de eligibilitate pentru credit firme mici

Un antreprenor cu o activitate de sub un an, dar cu încasări constante poate aplica la credit firme mici într-un timp scurt, cu o condiție esențială: să nu figureze ca rău platnic la Biroul de credit sau să aibă executare silită de către alți creditori. În momentul aplicării la credit firme mici se poate realiza o simulare de credit și astfel, se poate stabili în detaliu toate etapele acordării creditului, inclusiv o analiză  financiară exhaustivă privind capacitățile firmei.

Dacă un antreprenor de firmă apelează la o bancă pentru obținerea unui credit, pierde timp și bani cu nenumăratele drumuri făcute către sediul acesteia, iar documentele care trebuie prezentate pot fi nenumărate. Se girează cu bunuri imobiliare pentru obținerea unui credit bancar iar sucursala nu poate oferi păsuire în caz de imposibilitate de plată a unei rate sau cererea amânării acesteia. Acestea sunt în general principalele discrepanțe în creditare ce se sistematizează între creditori de tip fintech și cei bancari.

Rapiditatea aplicării pentru credit firme mici

Finanțarea unei firme de către credit firme mici se face rapid iar aplicarea se realizează online, cu o încărcare rapidă a documentelor pe platformă doar cu buletinul. Aplică online doar în câteva minute iar afacerea ta va beneficia de finanțare rapidă, fără bătăi de cap! Semnătura se poate face electronic, deci nu necesită deplasare la sediul creditorului pentru semnarea contractelor de creditare. Se poate aplica de asemenea, și pentru finanțare mai substanțială ca firmă, totul pentru ca activitatea desfășurată să nu stagneze.

Cu ajutorul calculatorului de credite ai posibilitatea de a vedea costul final al creditului, ratele lunare pe care le ai de achitat și mai ales, să personalizezi perioada de rambursare. Nu îți face griji pentru lunile în care nu poți achita! Există posibilitatea să amâni cu 30 de zile plata ratei lunare dacă te confrunți cu o situație mai dificilă din punct de vedere financiar!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Microfinanțări de succes prin credit firme mici

Credit firme mici alocă finanțare pe timp de mai mulți ani firmelor cu nevoie mare de bani și poate stabili data scadentă a ratelor într-un mod personalizat. Încrederea firmelor în credit firme mici se vede și în sondaje, unde se poate identifica faptul că multe firme au aplicat pentru credite online, pentru dezvoltare sau modernizare, achiziționare de utilaje necesare desfășurării activității.

O firmă mică poate contracta fără bătăi de cap un credit pentru ca activitatea să meargă bine iar povara dobânzilor mari sa nu fie prezentă. Credit pentru firme mici oferă păsuire celui care apelează la serviciile sale în cazul în care acesta nu poate plăti o rată. De asemenea, oferă flexibilitate, finanțare rapidă, posibilitate de amânare a ratelor prin reeșalonarea acestora.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *