Sari la conținut

Aplicați la un credit pentru firme nou înființate pentru a vă crește sustenabil afacerea!

Aplicați la un credit pentru firme nou înființate pentru a vă crește sustenabil afacerea!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Studiile despre zona de business sunt extrem de numeroase în literatura de specialitate și investighează atât diferențele conceptuale dintre anumiți termeni (leader vs. manageri, tipuri de conducători, sfaturi utile despre gestionarea unei afaceri), cât și cazuri empirice din piață privind utilizarea resurselor financiare. Pentru acest din urmă subiect interesul crește exponențial, mai ales atunci când vorbim despre afaceri de dimensiuni mici și mijlocii care doresc să maximizeze utilizarea propriilor resurse financiare.

Cu precădere în societatea românească, identificăm o constantă în rândul percepțiilor oamenilor despre ceea ce înseamnă creditarea și implicațiile extinse ale acesteia. De cele mai multe ori contractarea unui credit este echivalentă în viziunea indivizilor cu executarea silită, lipsa consolidării unei educații financiare aferente generând și mai multe stereotipuri. Aceste percepții se regăsesc atât în rândul persoanelor fizice, cât și în rândul administratorilor care ar dori să aplice pentru credit pentru firme nou înființate. În cadrul acestui articol încercăm să demitizăm anumite credințe negative despre credite cât și să oferim tuturor antreprenorilor soluții viabile despre microfinanțări. Explicăm termene și condiții pentru credit pentru firme nou înființate, posibilitatea de a aplica simplu și rapid la un împrumut prin intermediul mediului online.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un credit pentru firme nou înființate accesibil, ușor de manageriat

Chiar și cele mai mari companii de pe piață contractează constant credite pentru a putea gestiona eficient anumite procese de tehnologizare sau plăți. Cu atât mai mult atunci când dorești un credit pentru firme nou înființate, trebuie să știi care este potențialul economic al afacerii pe care o conduci și mai ales, activitățile targetate pe care dorești să le întreprinzi. Vrei să te extinzi? Dorești să îți diversifici paleta de produse sau servicii? Vrei doar să îți achiți facturile restante la furnizori? Toate acestea sunt astăzi posibile cu ajutorul unui credit pentru firme nou înființate contractat de la Filbo.

În câteva cuvinte, Filbo este un fintech care și-a propus să ofere afacerilor de mici dimensiuni o finanțare corectă, în acord cu propriile nevoi interne. Indiferent de motivația care este asociată cu aplicarea pentru un împrumut, este ușor să gestionezi nevoia de finanțe cu ajutorul acestei instituții! Accesibilitatea procesului este redată de faptul că tot demersul se realizează online, prin intermediul site-ului sau aplicației mobile. Mai mult, totul a fost gândit și proiectat pentru antreprenori astfel încât, atunci când aceștia aplică la un credit pentru firme nou înființate să poată trimite cererea de creditare și documentele în doar câteva minute.

Dezvoltarea antreprenoriatului prin credit pentru firme nou înființate

Dezvoltare prin creditare? Da, chiar astăzi se poate realiza acest deziderat! În urmă cu 30 de ani, atunci când Filbo „a luat naștere”, fondatorii acestuia și-au dorit să îmbine sustenabilitatea financiară cu dezvoltarea afacerilor mici și mijlocii. Prin intermediul dobânzilor mici, Filbo își poate achita îndatoririle financiare către consultanți și specialiști. În același timp, dobânzile mici sunt și ele convenabile pentru antreprenori datorită unor costuri finale reduse ale creditului. După cum se poate observa, rețeta ideală pentru util și plăcut în materie de creditare a fost identificată de către Filbo!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

În ce constă un credit pentru firme nou înființate

Firma ta are cel puțin 12 luni de activitate pe piață? Are un scor bun la Biroul de credite sau nu a mai avut o experiență de creditare? Ei bine, dacă ești în una dintre aceste două situații, cu siguranță un credit pentru firme nou înființate marca Filbo te va ajuta să ieși dintr-un impas financiar sau poate chiar să te dezvolți. Tot ceea ce trebuie să faci atunci când dorești un împrumut este să cunoști suma de care ai nevoie și perioada de rambursare pe care o dorești.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *