Sari la conținut

Informații despre managementul finanțelor – împrumuturi pe firmă și avantaje implicite

Informații despre managementul finanțelor – împrumuturi pe firmă și avantaje implicite

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Studiile economice de specialitate ne indică faptul că puține business-uri de mici dimensiuni au un acces facil la microfinanțări. Chiar dacă programele europene vin să sporească aceste oportunități financiare, dorința de a avea acces neîngrădit la împrumuturi pe firmă trebuie să fie o realitate pentru toți antreprenorii, indiferent de dimensiunile firmelor pe care le conduc. Cu ajutorul afacerilor de tip fintech se pot obține în doar câteva ore banii de care o firmă are nevoie, totul prin intermediul unor împrumuturi pe firmă.

Disponibilitatea ridicată, posibilitatea de a accesa online o platformă intuitivă, dar și legătura pe care un antreprenor o poate stabili cu un consultant, toate acestea sunt doar câteva avantaje pe care oamenii de afaceri trebuie să le prioritizeze. Ai nevoie de o finanțare rapidă și dorești să contractezi împrumuturi pe firmă? Ei bine, noi avem răspunsul la această întrebare: Filbo. În cadrul acestui articol îți vom prezenta informații legate de acest fintech, ce avantaje decurg din colaborare și mai ales, cum te poți dezvolta pe termen lung având mereu la îndemână soluții financiare potrivite.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Împrumuturi pe firmă prin intermediul Filbo

În primul rând, cu siguranță te întrebi ce este Filbo. Un IFN sau o sucursală bancară? Ei bine, Filbo nu este niciunul dintre aceste forme de finanțare comerciale, ci este o afacere de tip fintech cu o experiență pe piață de peste 30 de ani. Lărgirea pieței de clienți către România a asumat o creștere progresivă a aplicanților, cu precădere în rândul antreprenorilor. Filbo oferă împrumuturi pe firmă pentru acele afaceri mici și mijlocii care pot contracta cu greu credite la alte instituții financiare.

Simplificând procesul de aplicare la doar câteva criterii de eligibilitate, acest fintech a găsit oportun ca întreg procesul de creditare să se realizeze exclusiv online. Trăim într-o eră a digitalizării. Ne putem plăti taxele online, putem beneficia de produse și servicii în acest mediu, de ce nu am putea să contractăm sume de bani cu împrumut prin intermediul unui site intuitiv? Ei bine, Filbo a gândit un întreg ansamblu de etape, inclusiv un calculator online pentru estimarea costurilor finale ale unui credit.

Avantaje asociate pentru împrumuturi pe firmă

Rapiditate. Adaptabilitate. Proces rapid. Acestea sunt doar câteva avantaje pe care orice antreprenor le poate avea atunci când decide că afacerea proprie are nevoie de împrumuturi pe firmă. Prin rapiditate ne referim exclusiv la termenul de aplicare, la orele în care cererea este aprobată. Dacă pentru creditele oferite de către instituțiile bancare timpul estimat este între câteva zile și câteva săptămâni, fintech-urile sau IFN-urile au operaționalizat acest timp de așteptare la doar câteva ore sau după caz, câteva zile. Înțelegând nevoile interne ale firmelor mici, dorința acestora de a se dezvolta și implicit, de a face față presiunilor financiare, creditorii au modernizat produsele financiare dedicate afacerilor.

De exemplu, dacă doriți să aplicați pentru un credit marca Filbo, deținerea unei conduite pozitive de client (fără procese de executare silită), activitate pe piață de minim 12 luni și încadrarea cifrei de afacere într-un anumit interval, respectarea tuturor acestor criterii te poate aduce mai aproape de finanțarea dorită.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Contractarea unor împrumuturi pe firmă pentru dezvoltare internă

Multe firme mici și mijlocii se confruntă cu procese de producție învechite, cu lipsa unui magazin online de lansare a produselor, cu lipsa de personal. Chiar dacă nu există resurse financiare suficiente în acest sens pentru a genera o schimbare, este important ca fiecare antreprenor să transforme o microfinanțare într-o sursă de creștere, chiar dacă vorbim doar despre împrumuturi pe firmă. Cum se poate realiza acest lucru? Prin achiziția de echipamente moderne, prin contractarea unor servicii de marketing adaptate. Nu mai aștepta și fă chiar azi primii pași spre o dezvoltare rapidă a firmei tale!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *