Sari la conținut

Accesează un credit firme noi pentru a îndeplini planurile de dezvoltare asociate firmei tale!

Accesează un credit firme noi pentru a îndeplini planurile de dezvoltare asociate firmei tale!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

În momentul înființării unei firme noi, cu unul sau mai mulți acționari, apare problema luării unui credit, a contractării unei finanțări prin care să se facă față noilor provocări financiare. Cum este mai bine de achiziționat un credit pe persoana fizica sau pe firmă? Foarte mulți clienți își adresează această întrebare, fiecare tipologie de credit venind la pachet cu propriile implicații contractuale, cu propriile criterii de eligibilitate. Specialiștii credit firme noi explică fiecărui client posibilitatea de a accesa credit pe persoană fizică sau juridică și implicit, oferă acestuia posibilitatea de a accesa un produs financiar potrivit. Acest articol este special dedicat informațiilor pentru credit firme noi, totul pentru ca antreprenorii să poată realiza întotdeauna cele mai bune decizii în materie de creditare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Câteva beneficii pentru credit firme noi

Avantajele care le propagă luarea unui credit firme noi, dar și dezavantajele care se ivesc sunt relatate de specialiștii în domeniul creditării, pe diverse platforme pentru a putea oferi informații exhaustive. Dacă ai o firmă nou înființată și dorești să o dezvolți, stabilești cu acționarii acesteia tipul de credit la care vrei sa apelezi pentru o finanțare imediată. Multe dintre aceste firme aflate la început de drum se orientează la finanțare către bani europeni sau alte programe de stat pentru a putea maximiza avantajele.

De luat în calcul sunt creditele luate pe termen lung, cele care oferă posibilitatea firmelor de a se dezvolta fără prea multe limitări. În afară de aceste programe specializate care sunt foarte bine targetate, Filbo reprezintă o afacere de tip fintech care este special concepută pentru clienți persoane juridice și oferă credit firme noi pentru business-urile de diverse dimensiuni.

Cerere de finanțare pentru credit firme noi

Un creditor îți va accepta cererea de finanțare dacă îndeplinești câteva reguli simple de aprobare: se ține cont de istoricul firmei și implicit, al asociaților acesteia, rambursarea să se realizeze în condiții de siguranță, proiectele firmei sa fie fezabile și pliate pe credit pentru a avea profitabilitate. Un credit firme noi este o metodă de creditare oferită de către Filbo acelor firme de mici dimensiuni care au până la 10 angajați și cifre de afacere de până în 2 milioane de euro. Se pot utiliza liber acești bani și nu se cere contribuție, totul în afară de refinanțarea altui credit. Se aprobă imediat însă acest tip de credit are valorile de finanțare mici, cu rate egale, rambursare flexibilă și posibilitate de amânare a ratelor pentru 30 de zile dacă se întâmpină probleme financiare.

Trebuie de asemenea, să fie calculate la nivel intern profiturile firmei, totul pentru a putea aprecia capacitatea de rambursare în timp. Credit firme noi vine cu o variantă de creditare pe persoană juridică, iar în acest caz rambursarea este pe o perioadă rezonabilă de 3, 6 sau mai mult de 12 luni. Ai flexibilitate mare la finanțare, însă firma trebuie să genereze valori de profit mari pentru ca rambursarea creditului sa fie făcută la termen, în rate egale cu dobânzi mici. Firmele de creditare fac studiu personalizat clienților, la accesarea finanțării pentru a vedea exact tipul de credit pliat pe nevoile firmelor noi.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Cu un credit firme noi poți investi în diverse domenii afiliate!

Investiție în propria firmă? Cu siguranță acesta este dezideratul multor antreprenori care își doresc o creștere constantă a încasărilor. Aceste investiții pot fi generate prin achiziționarea de aparatură și tehnologie, prin diversificarea paletei de produse sau servicii prestate. În timp ce unii oameni de afaceri preferă contractarea unui credit pentru plata facturilor urgente, alții sunt mai orientați către oportunitățile din piață și preferă să transforme un credit într-o mare oportunitate de investire.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *