Sari la conținut

Beneficii ale creditelor Filbo RO – accesibilitate, rapiditate și prioritizarea nevoilor clienților

Beneficii ale creditelor Filbo RO – accesibilitate, rapiditate și prioritizarea nevoilor clienților

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Creditul Filbo RO este o formă de creditare care sprijină firmele de tip familial, IMM, SA, SRL care au angajați puțini (de sub zece persoane) și o activitate de peste un an. Aceste firme trebuie să îndeplinească aceste condiții pentru a accesa rapid finanțarea dorită, totul prin intermediul site-ului online sau aplicației mobile. Una din regulile de a accesa finanțare de la credit Filbo RO este ca firma apelantă să nu dețină în istoricul ei executări silite sau alte incidente de plată care ar putea configura imaginea de rău platnic. Dacă toate aceste condiții sunt îndeplinite, iar firma are o cifră de afaceri substanțială de până în 2 milioane de euro, atunci poate primi finanțare rapidă de la credit Filbo.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Proces simplificat de aplicare marca Filbo RO

Prin câteva documente se poate verifica aspectul legat de istoricul de creditare, iar finanțarea poate avea loc rapid în contul firmei apelante, la scurt timp după analiza cererii. Este nevoie de un extras de cont de pe ultimele trei luni și o balanță trimestrială disponibilă, împreună cu un document adițional, certificat de atestare. Înainte de a accesa un credit Filbo RO se poate face o simulare în prealabil pentru suma solicitată pentru a vedea rata lunară pentru client, modul în care acesta trebuie să își gestioneze finanțele. Analiza detaliată a cererilor este un laitmotiv pentru operatorii Filbo RO. În principiu, se completează online pentru creditul solicitat, iar apoi de comun acord se semnează contractul de creditare bine stabilit.

Câțiva pași simpli cu un credit de la Filbo RO

Aplici, încarci documentele online și te identifici cu buletinul. Daca totul este în regulă, urmează semnarea contractului cu semnătura digitală pentru a putea minimiza numărul tradițional de drumuri pe care trebuie să îl faci la o bancă. Avantajele accesării unui credit Filbo RO sunt multiple, dar merită să menționăm că eviți drumurile făcute la băncile creditoare, eviți de asemenea, justificarea unor documente financiare, nu depui garanții imobiliare sau materiale. Ai posibilitatea de a amâna plata cu 30 de zile a unei rate în situații neprevăzute.

Un credit Filbo te va ajuta în plata facturilor, taxelor la stat, a chiriei, la achiziționarea de aparatură necesară pentru procesul de producție, achiziție de mărfuri, materie primă sau alte investiții necesare. Nu poți însă refinanța alt credit cu un credit Filbo RO. Acest tip de credit este conceput exact pentru firme, dând posibilitatea de dezvoltare a afacerilor mici, care pot obține finanțe în mediul online, rapid și la îndemână. Pot obține finanțare de la credit Filbo RO firmele mici, PPA, fermierii cu afaceri în agricultura sau orice alte întreprinderi care respectă criteriile de eligibilitate menționate.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Consultanță personalizată cu Filbo RO

Știm că procesele tehnologice nu sunt mereu la îndemâna oricui și din acest motiv, sugerăm tuturor administratorilor care doresc să aplice la un credit să apeleze consultanții Filbo pentru detalii suplimentare legate de procedura de aplicare, sfaturi despre suma optimă ce poate fi contractată. Mai mult decât atât, site-ul intuitiv pune la dispoziția utilizatorilor o paletă largă de informații care pot fi cu ușurință înțelese și aplicate în procesul de creditare. Înainte de a vizualiza mai multe oferte disponibile în mediul online pentru credite firme, îți indicăm să realizezi o analiză temeinică a surselor de venit pe care firma ta le are în mod curent.

De asemenea, realizează o listă de necesități, de urgențe și calculează, cu ajutorul calculatorului de credite, suma necesară pentru dezvoltare. Indiferent că dorești să investești în imagine, în procesul de producție sau pur și simplu vrei să achiți taxele, un credit marca Filbo va fi ajutorul tău de nădejde indiferent de situație.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *