Sari la conținut

Credite pentru firme mici: beneficii multiple, contractare rapidă și amânarea plății în lunile dificile financiar

Credite pentru firme mici: beneficii multiple, contractare rapidă și amânarea plății în lunile dificile financiar

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Finanțările și produsele de tip credite pentru firme mici joacă un rol esențial în valorificarea oportunităților de dezvoltare pentru diverse întreprinderi sau afaceri aflate la început de drum. Beneficiile care pot fi maximizate, ușurința în contractare, dar și accesibilitatea unor credite pentru firme mici trebuie să vină la pachet cu o conduită asumată de rambursare din partea clientului. Din acest motiv, pentru a ajuta firmele aflate la început de drum și în proces de dezvoltare, fintech-ul Filbo a conturat câteva produse financiare special destinate pentru antreprenori și mai ales, pentru dorința acestora de a crește pe piață. Motivațiile care pot sta în spatele unui credit pot fi multiple.

Sunt vizate achizițiile de servicii sau utilaje, angajarea de resursă umană, achitarea taxelor și a impozitelor, a facturilor. Practic, orice deziderat doriți să îndepliniți (în afară de finanțarea altui credit aflat în derulare), puteți implementa cu ajutorul unei finanțări marca Filbo. În continuare vă prezentăm câteva dintre nenumăratele beneficii asociate unor credite pentru firme mici. Chiar dacă multe întreprinderi de aceste dimensiuni nu au un acces facil la produse bancare de tip credit, restul alternativelor de pe piață sunt special concepute pentru a oferi antreprenorilor sprijin financiar.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Accesibilitate pentru credite pentru firme mici

Unul dintre principalele avantaje atunci când vine vorba de creditele contractate de la afaceri de tip fintech este accesibilitatea. Practic, cei care doresc să aplice pentru un împrumut utilizează mediul online ca platformă de referință pentru accesarea site-ului. Cu ajutorul unui calculator online puteți să apreciați rapid și simplu costurile finale ale împrumutului. Cererile pentru credite pentru firme mici se încarcă direct pe site, totul alături de alte documente justificative.

Dezvoltatorii Filbo au gândit platforma într-un mod intuitiv, totul pentru a oferi un punct de reper în utilizare chiar și persoanelor care nu sunt obișnuite cu navigarea în mediul online. Prin accesibilitate înțelegem și lipsa discuțiilor interminabile (atât de des întâlnite în cadrul instituțiilor bancare), generarea unui număr mare de documente. După cum se poate observa, procesul de aplicare a fost net simplificat pentru a oferi clienților posibilitatea de primi rapid finanțare, în tandem cu propriile nevoi financiare.

Inovație pentru obținerea unor credite pentru firme mici

Instituțiile bancare sunt foarte reticente în a oferi credite pentru firme mici, totul din cauza riscurilor financiare pregnante din primii ani de activitate. Pentru a putea manageria aceste opreliști, anumite IFN-uri, dar și afacerile fintech au încercat să genereze produse financiare pliate pe nevoi. Ce înțeleg clienții prin credit „super rapid”? Ei bine, creditarea se desfășoară în mai multe etape, în tandem cu informațiile oferite anterior.

Antreprenorii completează cererea și generează un cont de client. În maxim 15 minute ei pot încărca atât documentele cât și această cerere de creditare. Ulterior, analiștii Filbo vor putea identifica îndeplinirea criteriilor și mai ales, vor comunica clientului implicațiile finale ale unui credit. Orice împrumut poate beneficia atât de dobânzi fixe cât și flexibile, costurile finale fiind de la început apreciate și comunicate către antreprenor.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Cu credite pentru firme mici poți primi asistență personalizată

Te sperie un proces exclusiv online? Ei bine, dacă ai neclarități privind procesul de aplicare sau dorești să afli informații suplimentare despre suma creditată, operatorii Filbo vor fi mereu aproape de tine la doar un click distanță. Totalitatea clienților Filbo sunt extrem de mulțumiți de serviciile și produsele financiare marca Filbo.

Aceștia generează recomandări în rândul altor administratori pentru ca toată lumea să beneficieze de avantaje multiple. În plus, serviciile Filbo sunt recunoscute din perspectiva calității și de către Codul European de bună conduită pe microfinanțări, aspect ce întregește imaginea pozitivă a fintech-ului. Cu ajutorul unor credite pentru firme mici poți fi mai aproape de îndeplinirea viziunii firmei tale!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *