Sari la conținut

Procesul de obținere al unui credit pentru pfa! Online, simplu și rapid!

Procesul de obținere al unui credit pentru pfa! Online, simplu și rapid!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Cum pot afacerile să evolueze într-un context economic versatil? Indiferent de cât de deconectați am fi de ceea ce se întâmplă la nivel internațional, reverberațiile se resimt atât la nivel micro cât și macro. Din acest motiv, pentru a putea identifica un echilibru în afaceri și în zona de management al acestora, generarea unor produse financiare adaptate este imperios necesară pentru a putea oferi business-urilor o modalitate concretă de evoluție. În privința firmelor de mari dimensiuni, contractarea unui credit poate fi o constantă de acțiune, totul pentru a putea genera o dezvoltare sistematică. În schimb, în ceea ce privește micile întreprinderi, chiar și cele de dimensiune mijlocie, accesul la surse de finanțare este de multe ori restricționat din cauza numeroaselor criterii de eligibilitate care nu pot fi îndeplinite.

Astfel, instituțiile bancare oferă produse de creditare în special acelor companii stabile pe piață, care diminuează riscul de a deveni rău platnici. Nevoia micilor business-uri de a primi creditare se evidențiază prin dorința de a aplica pentru un credit pentru pfa. Acest tip de produs financiar poate fi identificat la IFN-uri sau la afaceri de tip fintech precum Filbo. În cadrul acestui articol îți prezentăm detalii importante despre credit pentru pfa, condiții de eligibilitate și alte aspecte utile care te pot ajuta să obții finanțarea dorită.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un credit pentru pfa simplu și ușor de accesat

Te-ai gândit că poți obține finanțarea dorită direct în cont fără să realizezi drumuri interminabile la bănci sau alte instituții? Ei bine, acest lucru este astăzi realitate cu ajutorul produsului credit pentru pfa marca Filbo. Acesta poate oferi o sumă de finanțare de până la 235000 lei, cu un termen de rambursare cuprins între 12 și 48 de luni în funcție de natura contractării (capital de lucru sau investiții). Site-ul online a celor de la Filbo este extrem de ușor de utilizat și îți pune la dispoziție toate cunoștințele de care ai nevoie. Pentru a putea aplica ai nevoie să întrunești 4 condiții de eligibilitate și să încarci doar două documente de firmă alături de cerere.

Din perspectiva criteriilor de eligibilitate, trebuie să deții statutul de administrator al unui pfa, să te încadrezi ca venituri anuale de până la 2 milioane de euro, business-ul să întrunească cel puțin un an de activitate pe piață și mai ales, să nu deții antecedente negative privind colaborarea cu alte instituții de creditare. Dacă scorul tău de credit este unul negativ și există incidente de executare silită, cu siguranță procedeul de aplicare pentru credit pentru pfa va fi unul îngreunat și se poate finaliza cu eșec.

Documente necesare pentru credit pentru pfa

Fintech-ul Filbo este o afacere prin care se dorește finanțarea business-urilor de dimensiuni reduse, a celor care cu greu pot obține un credit pentru pfa de la instituțiile bancare. Plecând de la acest deziderat, Filbo a simplificat necesarul de documente pentru aplicarea la un credit. Dacă ești administratorul unui pfa trebuie să știi că alături de cerere, mai sunt necesare și următoarele documente: încărcarea unui extras de cont pentru ultimele 3 luni și ultima declarație depusă la ANAF.

Pentru a putea estima costurile finale ale unui credit pentru pfa, aveți la dispoziție un simulator de credit sub forma unui calculator online prin care puteți introduce suma dorită și perioada de contractare. Un credit pentru pfa poate fi extrem de facil realizarea unor modernizări ale business-ului, și mai ales poate achita cu rapiditate nevoile urgente.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un credit pentru pfa mereu accesibil

Indiferent de locația în care va aflați, puteți accesa un astfel de credit simplu și rapid prin intermediul site-ului online, banii fiind virați rapid în cont. Întregul proces beneficiază de o transparență ridicată din partea operatorilor și mai ales, oferă administratorilor de afaceri mici posibilitatea de a finanța cu succes nevoile interne.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *