Sari la conținut

Accesare rapidă credite firme nou înființate – informații despre orientarea pe piața creditorilor

Ciornă automată

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Antreprenoriatul este un domeniu în continuă dezvoltare care, în conformitate cu statisticile instituțiilor internaționale, necesită asocierea unor finanțări considerabile pentru a se putea stabiliza. Fluctuațiile financiare care se resimt la nivel macro și micro au un impact direct asupra business-urilor aflate la început de drum, asupra celor care nu au reușit sa targeteze într-un mod nișat piața și clienții. Pentru a ajuta aceste afaceri să se stabilizeze și să se modernizeze în tandem cu evoluțiile tehnologice, este vital ca instituțiile bancare și nebancare să genereze soluții adaptate.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Credite firme nou înființate și context economic

Accesarea unor credite firme nou înființate poate fi soluția optimă și de lungă durată în vederea creșterii competitivității și diversificării opțiunilor pe care clienții le au atât în privința serviciilor cât și produselor. Un antreprenor cu spirit de inițiativă, orientat în permanență către maximizarea profitului, va trebui să identifice cele mai bune opțiuni pentru dezvoltare, indiferent dacă acestea se realizează prin intermediul unor credite firme nou înființate.

Există la nivelul societății românești anumite percepții negative despre creditare, acest element putând fi modelat prin intermediul unui educației financiare aplicate, mai ales în rândul antreprenorilor. În cadrul acestui articol ne propunem să oferim informații despre credite firme nou înființate, cum pot fi ele accesate și care sunt principalele tipuri de produse financiare dedicate afacerilor mici și mijlocii. Având în vedere greutatea cu care aceste tipuri de business-uri pot aplica pentru finanțări, considerăm util a oferi un exemplu viabil de creditor transparent pe piață, anume Filbo.

Ce sunt produsele de tip credite firme nou înființate

Care sunt cele mai potrivite soluții financiare pentru afacerea mea? Această întrebare se regăsește cu preponderență în rândul antreprenorilor care se confruntă cu lipsa unor resurse financiare suficiente. Știm foarte bine că în primii ani de activitate, atunci când se formează o anumită clientelă și se fidelizează, este destul de greu să ajungi la productivitatea dorită. Indiferent de natura obiectului comercializat, a investi în propria firmă sau a face față impunerilor financiare trebuie să te orienteze și către credite firme nou înființate.

Filbo, un fintech cu 30 de ani de experiență pe piață te poate ajuta să identifici cel mai bun credit pentru afacerea ta dacă ai deja minim 12 luni de activitate! Nenumăratele avantaje ale mediului online și un proces rapid de creditare sunt principalele avantaje de care orice afacere poate beneficia dacă îndeplinește sistematic cele câteva criterii de eligibilitate simplificate.

Credite firme nou înființate de la Filbo

Filbo este o afacere de tip fintech care oferă business-urilor aflate la început de drum finanțări pliate pe propriile nevoi. Cu ajutorul câtorva criterii de eligibilitate, creditorul acordă sume semnificative pentru o serie de activități, de la achiziționarea de echipamente și până la plata facturilor. Astfel, dacă ai cel puțin despre 12 luni de activitate pe piață, o cifră de afaceri de sub 2 milioane de euro și până în 10 angajați, cu siguranță poți primi rapid banii de care ai nevoie.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Criteriu esențial pentru credite firme nou înființate

Fondatorii Filbo și-au propus să ofere finanțare firmelor mici și mijlocii, acelor clienți care nu au experiențe negative de plată sau procese de executare silită. Prin urmare, dacă deții deja un scor bun la biroul de credite sau ești la prima activitate de creditare, eligibilitatea este o condiție prealabilă și necesară. Grație procesului online de aplicare pentru credite, dar și a asistenței din partea operatorilor Filbo, poți afla în timp util documentația de care ai nevoie, timpul de așteptare pentru aprobarea cererii.

În cadrul acestei afaceri de finanțare tehnologia s-a împletit armonios cu accesibilitatea pentru a putea oferi clienților cele mai plăcute experiențe de creditare. Cu ajutorul produsului financiar credite firme nou înființate îți poți transforma visul dezvoltării afacerii în realitate.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *