Sari la conținut

Cu o linie de credit firmă poți beneficia de stabilitate financiară pentru afacerea ta!

Cu o linie de credit firmă poți beneficia de stabilitate financiară pentru afacerea ta!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Cu produse financiare adaptabile nevoilor clienților, versatile și ușor de contractat, instituțiile financiare doresc să vină în întâmpinarea clienților cu o adaptabilitate ridicată privind procesul de creditare și implicațiile multiple în ceea ce privește eligibilitatea. Dezvoltarea tehnologică și modernizarea a venit la pachet și cu diversificarea instituțiilor financiare. Dacă până acum câțiva ani vorbeam despre tradiționale bănci emitente de credite care impuneau o serie de condiții pentru oferirea unui împrumut, astăzi afacerile de tip finetech, dar și IFN-urile reprezintă sistematic noi oportunități de finanțare.

Este imperios necesar ca încă de la început să realizăm o scurtă subliniere a tipurilor de clienți la care ne referim, anume la persoanele juridice care își doresc contractarea unui produs linie de credit firmă. Practic, informațiile pe care le oferim sunt targetate pentru acești clienți, Pentru firme de diferite dimensiuni care își doresc o finanțare rapidă de la instituții financiare. Cu siguranță și tu, în calitate de antreprenor, te-ai gândit cel puțin o dată la o linie de credit firmă. Care sunt avantajele acesteia și cum poți avea un management eficient al finanțelor? Ei bine, acest articol este special destinat pentru documentarea unui produs de tipul linie de credit firmă.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

În ce constă o linie de credit firmă

O linie de credit firmă este un produs financiar preferat de către foarte multe business-uri datorită flexibilității în rambursare și mai ales, datorită disponibilității crescute a resurselor. În general, linia de credit poate fi definită drept o sursă de finanțare constantă prin care sumele folosite sunt rambursate ulterior în intervalul prevăzut de data de scadență. Unul dintre principalele avantaje este generat de aplicarea dobânzii doar la sumele utilizate din sold, suma putând fi mereu reutilizată după rambursare.

Stocuri de marfă prevăzute pentru achiziție, plățile către furnizori sau în unele cazuri, refinanțarea altor credite, toate acestea pot fi întreprinse de către o linie de credit firmă. Bineînțeles, condiționalitățile depinde de la un furnizor de credite la altul, la fel și condițiile de eligibilitate aplicate firmelor care aplică. Specialiștii în definirea produselor financiare consideră o linie de credit firmă drept o rezervă de bani care poate fi accesat ori de câte ori business-ul o impune. Avantajul total asociat unei linii de credit este acela că dobânda, așa cum menționam și anterior, se aplică doar sumelor utilizate din fondul total disponibil. Acest aspect este unul care modelează de cele mai multe ori tendința antreprenorilor de a aplica la o linie de credit pentru firmă.

Principii de funcționare pentru linie de credit firmă

Disponibilitatea permanentă a unei sume de bani în cont transformă anumite cheltuieli neprevăzute într-o gestionare eficientă a resurselor financiare prin intermediul liniei de credit. Antreprenorii utilizează un astfel de produs financiar atât pe termen scurt cât și pe termen lung, acum ține de propriile calcule. Această rezervă de bani este indicat a fi gestionată prin rambursare imediată a sumelor utilizate, totul pentru ca dobânda aplicată de la o zi la alta să fie menținută în echilibru. Contractarea unei linii de credit se poate realiza atât de la instituții bancare cât și nebancare. Avantajul pentru acesta din urmă este constatat de lipsa cererii unor garanții sau giranți, cât și de rapiditatea cu care se oferă împrumutul.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Linie de credit firmă pentru business-uri mici

Date fiind criteriile de funcționare ale unui astfel de produs, foarte mulți antreprenori optează pentru o linie de credit pentru a avea în permanență resurse financiare disponibile. Este indicat să realizați o analiză exhaustivă a ofertelor disponibile pe piață, a tipurilor de creditori care oferă un astfel de împrumut. Filbo este un fintech care vă poate ajuta în identificarea creditului potrivit, indiferent de termenele de rambursare pe care le doriți sau de sumele dorite, cu atât mai mult dacă reprezentați o afacere în deplin proces de dezvoltare.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *