Sari la conținut

Informații multiple despre credite pt firme – contractare, criterii de eligibilitate și orientare pe piață

Informații multiple despre credite pt firme – contractare, criterii de eligibilitate și orientare pe piață

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

În primii ani de activitate fiecare firmă are nevoie de sprijin financiar pentru a se putea adapta fluctuațiilor de pe piață. Acest sprijin se poate concretiza prin intermediul unor multiple surse de finanțare, de la programe europene de asistență și până la configurarea unor produse financiare flexibile de către instituțiile de profil. În timp ce mulți antreprenori consideră metodologiile proiectelor europene greu de operaționalizat, o mare parte dintre aceștia preferă să acceseze credite pt firme în vederea achitării nevoilor urgente sau chiar pentru a achiziționa diverse echipamente.

În cadrul acestui articol vom proiecta câteva dintre avantajele unor credite pt firme și vă vom oferi o recomandare de creditor care se pliază și se adaptează constant la nevoile afacerilor noi de pe piață. Filbo, căci despre el este vorba, este un fintech care te poate ajuta să ieși dintr-un impas financiar sau chiar să investești în sectoare vitale din activitatea afacerii tale.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Importanța diversității pentru credite pt firme

Dacă până acum câțiva ani discutăm despre o limitare accentuată produselor a financiare dedicate companiilor mici și mijlocii, dezvoltarea IFN-urilor și afacerilor de tip fintech contribuie în mod sistematic la o accesibilitate ridicată. Practic, indiferent de mărimea firmei, există posibilitatea să accesați credite pt firme dacă nu aveți un istoric negativ de plată și minim 12 luni de activitate pe piață. Aceste condiționări se regăsesc pentru majoritatea produselor financiare de tipul credite pt firme. Ele au responsabilitatea de a tria numărul de clienți care doresc să acceseze credite pt firme prin implementarea următoarelor principii: transparență, responsabilitate și conduită pozitivă rambursarea creditelor.

Filbo, creditorul pe care noi îl recomandăm, pune la dispoziția clienților mai multe tipuri de produse financiare: credite pt firme super rapide, pentru capital de lucru sau investiții, pentru PFA-uri și mai ales, pentru agricultură. Această din urmă tipologie dedicată agricultorilor se poate plia pe acele firme care au venituri sezoniere, în funcție de temporizarea culturilor și implicit, a încasărilor. Indiferent de domeniul de activitate în care vă desfășurați, este esențial să dețineți un număr maxim de 10 persoane angajate, o cifră de afaceri de sub 2 milioane de euro și o conduită pozitivă de client înregistrată la biroul de credite. Toate aceste condiționalități pot fi îndeplinite chiar și de către firmele aflate la începutul drumului de dezvoltare.

Credite pt firme accesibile în mediul online

Transpunerea în mediul online a unui număr mare de activități a necesitat o adaptare continuă și a produselor de creditare. Pentru a putea oferi clienților simplitate în accesarea unui credit, dar și eficientizarea timpului, creditorii au minimizat procesul de aplicare, orele destinate acceptării acestuia. Astfel, cu Filbo puteți să beneficiați de un procedeu de creditare 100% online, în contul de client pe care vi-l creați.

Completați cererea și o depuneți (proces care poate dura aproximativ 15 minute), încărcați și documentele solicitate (care pot diferi ca număr și tip în funcție de creditul dorit) și în doar câteva ore puteți semna contractul de credit. Înainte de a semna acest document este important să vă elucidați și alte întrebări adiționale pe care le aveți. Puteți să realizați acest aspect prin telefon direct către un operator sau prin opțiunea de chat disponibilă pe site.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Multiple tipuri de credite pt firme

Diversitate și adaptabilitate? Da! Cu Filbo aceste deziderate sunt astăzi realitate! Indiferent de firma pe care o conduceți puteți beneficia de personalizarea tipului de credit ales și mai ales, de un simulator online pentru suma de care aveți nevoie. Întregul proces este unul transparent, minimizat ca etape și super rapid. Investește chiar azi în nevoile, urgențele sau dezvoltarea firmei tale cu creditele marca Filbo!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *