Sari la conținut

Filbo credit pentru afacerile mici! Accesibilitate și rapiditate în produse financiare personalizate

Filbo credit pentru afacerile mici! Accesibilitate și rapiditate în produse financiare personalizate

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Accesibilitatea tehnologiei este un punct forte în societatea contemporană. Pentru a putea veni în întâmpinarea clienților din diverse zone ale României, Filbo credit și-a propus să dezvolte o platformă intuitivă prin care doritori se poate aplica, simplu și rapid, la o creditare pliată pe nevoile afacerilor mici. Acest deziderat a venit ca răspuns la greutatea cu care antreprenorii pentru firme de mici dimensiuni aplicau la obținerea unui produs financiar din partea instituțiilor bancare. Atât afacerile de tip fintech cât și IFN-urile au minimizat procesul de acordare asociat unui credit, totul pentru a putea simplifica întreaga operațiune destul de etapizată.

În cadrul acestui articol vă prezentăm câteva informații succinte legate de Filbo credit, un împrumut ce poate fi personalizat în tandem cu nevoile financiare ale firmelor mici. Subliniem încă de la început că pot aplica pentru acest proces de creditare doar acele business-uri de dimensiuni reduse, cu până la 10 angajați. Rămâi alături de noi pentru a intra în lumea Filbo credit!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Filbo credit pentru plata urgențelor sau dezvoltare sustenabilă a afacerii

Simplificarea procesului de aplicare pentru un credit a devenit odată cu Filbo o procedură minimalistă, ușor de întreprins. Criteriile de eligibilitate sunt relativ puține pentru aplicanți iar produsele financiare vizează o categorie largă de domenii de activitate. Practic, dacă aveți o cifră de afaceri de până în 2 milioane de euro, până în 10 angajați și o conduită de client pozitivă privind alte creditări, drumul spre obținerea unui Filbo credit este rapid și fără probleme.

O altă condiție este reprezentată de istoricul de activitate (minim un an), dar și de calitatea solicitantului de credit (administrator pentru IMM, SRL, SA, II sau IF). Având în vedere aceste elemente, următorii pași constau în completarea cererii online și implicit, depunerea documentelor justificative. În funcție de suma solicitată și de tipul de Filbo credit optat, documentele solicitate pot fi diferențiate. Dacă îți dorești să cunoști valoarea finală a creditului înainte de depunerea cererii, simulatorul de credite disponibil pe site îți va calcula, în conformitate cu propriile cerințe, costurile finale și cele lunare pe care le ai de rambursat.

Un Filbo credit pentru antreprenorii cu simț de răspundere

Fiecare credit semnat și asumat vine cu o înregistrare temeinică a conduitei de client. Biroul de credite înregistrează modul în care beneficiarii creditelor rambursează în timp util sumele de bani, mai ales în cazul împrumuturilor care nu sunt fundamentate pe garanții sau giranți. Prin urmare, recomandăm tuturor potențialilor clienți să își gestioneze îndeaproape resursele financiare de care dispun, să opereze cu analize contabile și previziuni privind veniturile.

Chiar și acele firme cu activitate sezonieră pot beneficia de un Filbo credit dacă sunt îndeplinite toate condițiile impuse. Dezvoltarea este un must pentru orice business. Ea poate fi generată prin intermediul unei promovări temeinice, a unei adaptabilități ridicate la feedback-urile venite din partea clienților.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Personalizarea unui Filbo credit

Știm cât de diferite sunt nevoile fiecărei firme. Din acest motiv, personalizarea creditelor este acum disponibilă cu ajutorul Filbo. Îți poți alege tipul de credit, suma dorită și mai ales, termenul de rambursare. Pentru a putea face o alegere corectă înainte de semnarea contractului, este oportun ca fiecare antreprenor să ia cunoștință de situația financiară a propriului business.

Chiar dacă aveți o lună în care nu aveți încasările dorite și doriți să amânați plata, conduita de bun client se poate reflecta în modul în care vă îndepliniți aceste obligațiuni contractuale. Mizați pe potențialul de dezvoltare al firmei, investiți sectorial în anumite promovări pentru a deveni mai vizibili și gestionați cu atenție resursele financiare. Cumpătarea este întotdeauna cheia spre o afacere care prosperă pas cu pas.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *