Sari la conținut

Obține un împrumut rapid pe firmă în câțiva pași simpli!

Obține un împrumut rapid pe firmă în câțiva pași simpli!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Dezvoltarea economică a unei societăți este un criteriu implacabil pentru oferirea de servicii și produse de calitate. Înființarea de noi întreprinderi are un rol vital în diversificarea opțiunilor de achiziție, în generarea unui nivel ridicat de competitivitate. Chiar dacă unii antreprenori nu dețin toate resursele financiare de care au nevoie pentru a inova și pentru a se dezvolta, accesarea unui împrumut rapid pe firmă poate fi soluția optimă care să echilibreze resursele interne.

Deși sunt privite cu scepticism de mulți afaceriști, creditele oferă o soluție pe termen scurt, mediu sau lung în ceea ce privește gestionarea necesară a resurselor pentru plata utilităților sau urgențelor, pentru achiziții necesare pentru creșterea producției. În cadrul acestui articol vă oferim informații utile despre împrumut rapid pe firmă, cu potențial de a fi contractat de la bănci, IFN-uri sau afaceri de tip fintech. Din această din urmă categorie se încadrează Filbo, fintech-ul care și-a propus să ofere soluții financiare diverse pentru firmele mici și mijlocii.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Avantaje pentru împrumut rapid pe firmă

Ce înseamnă rapiditate în contractarea unui împrumut? Ei bine, mare parte dintre clienții care au apelat la un credit, persoane fizice sau juridice, s-au confruntat cel puțin o dată cu numeroasele drumuri efectuate la sucursale, cu termenele prelungite de așteptare a acceptării cererii. În cazul unor anumite tipologii de credite se percept chiar și comisioane de analiză pentru documentație din parte instituțiilor financiare bancare. Pentru a putea simplifica aceste procese îndelungate, fondatorii Filbo au gândit o minimizare a etapelor de aplicare în: încărcare online cerere și documente respectiv, semnare contract de creditare.

Aceste aspecte pot fi întreprinse în doar câteva ore, totul ținând de rapiditatea cu care operatorii unui împrumut rapid pe firmă analizează solicitările. Întregul proces se derulează exclusiv prin intermediul site-ului, din confortul propriului birou. De asemenea, chiar și documentarea are loc într-un mod sistematic, Filbo evidențiind pe paginile de creditare toate informațiile de care aplicanții au nevoie. Mai mult, dacă se doresc informații suplimentare, operatorii call center răspund prompt la solicitările telefonice cu lămuriri suplimentare către aplicant. Rezumând, principalele avantaje care decurg din contractarea unui împrumut rapid pe firmă sunt: rapiditatea, accesibilitatea, flexibilitatea și mai ales, potențialul de a personaliza creditul în funcție de propriile nevoi.

Managementul unui împrumut rapid pe firmă

În vederea gestionării eficiente a obligațiilor contractuale care decurg dintr-un împrumut rapid pe firmă recomandăm tuturor antreprenorilor să realizeze analize financiare serioase înainte de semnare. Acestea vor scoate în evidență potențialul de rambursare rapidă sau etapizată, în funcție de potențial. În vederea realizării celor mai bune decizii de către antreprenori, consultanții Filbo sunt alături de aceștia în întreg procesul de derulare a creditării cât și în timpul rambursării ratelor.

Dacă există situații excepționale din punct de vedere financiar, aceștia pot genera o întârziere de plată cu 30 de zile pentru a oferi firmei premisele de care ai nevoie pentru restabilire. După cum se poate observa, un împrumut rapid pe firmă marca Filbo este întotdeauna o opțiune viabilă și de lungă durată, în care colaborarea cu specialiștii este un punct forte.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Pentru ce poți apela la un împrumut rapid pe firmă

Plata taxelor și impozitelor, a chiriei sau a facturilor către furnizor, contractarea de servicii de marketing sau achiziționarea de echipamente, toate acestea pot deveni realitate dacă optați pentru Filbo. Așa cum am creionat și în prima parte a articolului, întregul proces se derulează exclusiv în mediul online, este rapid și eficient, cu o colaborare strânsă cu specialiștii afacerii. Fiind un fintech care este orientat către creșterea sustenabilă a firmelor, Filbo primește garanții și recomandări din partea a numeroase instituții internaționale și mai ales, din partea clienților care au fructificat pozitiv avantajele finanțării.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *