Sari la conținut

Care sunt principalele caracteristici pentru un credit imobiliar firmă – informații utile

Care sunt principalele caracteristici pentru un credit imobiliar firmă – informații utile

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

mai mai credit online

Mai Mai Credit

Banii ajung pe cardul tău aproape instant;

Fără adeverință de venit;

Fără garanții sau giranți;

Aplicare și aprobare rapidă!

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Achiziția unor imobile poate fi un demers simplist dacă se obține creditarea dorită prin intermediul unui credit imobiliar firmă. Implicațiile financiare față de un credit imobiliar contractat pe persoană fizică sunt net diferite iar antreprenorii trebuie să cunoască aceste detalii pentru a contura întotdeauna soluția care li se potrivește.

Obiectivele strategice ale afacerilor, indiferent de dimensiunile acestora, trebuie să se calibreze în permanență la nevoile care se resimt în piață și mai ales, la climatul organizațional intern. Înainte de a oferi câteva informații succinte despre credit imobiliar firmă vă subliniem detalii prețioase despre managementul schimbării, un aspect pe care atât studiile de specialitate cât și practicanții le subliniază a fi esențiale atunci când se dorește implementarea unei tehnologizări sau chiar schimbarea activității din interior.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Un credit imobiliar firmă și managementul schimbării

De ce avem nevoie de credit imobiliar firmă? Ei bine, acesta poate fi definit drept un produs financiar cu un nivel ridicat de complexitate prin care se încearcă primirea de finanțare pentru achiziționarea unui imobil. Acesta poate fi destinat prestării unor activități de producție sau chiar gestionării locației de birouri pentru întreprinderea respectivă. Un element important de menționat ca și condiționalitate pentru credit imobiliar firmă este acela că, în cazul în care ratele lunare nu sunt plătite de către solicitantul de împrumut, instituția financiară poate prelua imobilul pentru a-și recupera suma de bani contractată prin creditare.

Creditul imobiliar mai este cunoscut și drept credit ipotecar iar acesta poate fi accesat de către numeroși actori din domeniul afacerilor: SRL-uri, SA-uri, SCA-uri sau alte forme de organizare specifice, agenții și organizații, chiar și întreprinderi individuale. Deși în societatea românească există anumite reticențe legate de asumarea unui credit ipotecar din cauza prevederilor privind neplata ratelor, există numeroase avantaje asociate acestuia. Vă prezentăm în continuare câteva dintre ele. Cu toate acestea, dacă doriți strict o finanțare pecuniară pentru o afacere aflată la început de drum, vă invităm să apelați la Filbo, o afacere de tip fintech special dedicată business-urilor de mici dimensiuni.

Avantaje pentru credit imobiliar firmă

Primirea unei finanțări semnificative din punct de vedere financiar, obținerea unor rate a dobânzii avantajoase pentru o rambursare rapidă și fără presiune, posibilitatea de a achita creditul imobiliar pe perioade lungi de timp (chiar ani), dar și creșterea credibilității firmei pe piață în relație cu partenerii și alte instituții financiare, toate acestea sunt doar câteva beneficii asociate pentru contractarea unui credit imobiliar firmă.

Indiferent de modalitatea de gestiune a locației (spații pentru birouri, hale sau depozite, magazine pentru clienți), un credit specific vă va putea oferi extinderea dorită într-un timp relativ scurt. De obicei, instituțiile bancare sunt mult mai disponibile să ofere astfel de împrumuturi pentru acele firme cu tradiție în activitatea de piață, care prezintă încasări generoase și cifre de afaceri relevante. În comparație cu un credit ipotecar achiziționat pe persoană fizică, cel pentru firme oferă avantaje și din perspectiva unor rate a dobânzilor mai mici, totul pentru ca afacerea să nu fie destabilizată financiar prin rambursare.

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Credit imobiliar firmă și creșterea valorii business-ului

Deținerea în proprietate a mai multor imobile transformă stabilitatea unei afaceri într-un reper pe piață. Acest fapt se traduce printr-un scor pozitiv la Biroul de credite pentru conduita de bun platnic, prin încrederea mai mare investită de către colaboratori în stabilitatea economică asociată. Mai mult, unele companii utilizează aceste credite ipotecare în scopul de a realiza investiții prin intermediul tranzacțiilor imobiliare. Contractarea unui credit imobiliar firmă se traduce prin cumpărarea unui imobil, finalizarea rambursării împrumutului (timp în care valoarea imobilului poate crește) iar ulterior, vânzarea și închirierea vor putea aduce venituri substanțiale generate într-un mod inteligent.

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *