Sari la conținut

Contractează un credit pe pfa pentru dezvoltarea afacerii pe termen lung!

Contractează un credit pe pfa pentru dezvoltarea afacerii pe termen lung!

Am selectat pentru tine cele mai avantajoase 8 variante de credite online! Vezi mai jos!

Credius

Credite de nevoi personale;

 Credite online simplu si rapid;

Istoric negativ;

Aplicare online!

Provident

Credit rapid;

Aplicare online;

Refinantare imprumuturi;

Rate fixe!

Viva Credit

Fara giranti;

Fara adeverinta;

Totul online;

Perioada nederminata!

Hora Credit

Fara comisioane nejustificate;

Credit nebancar;

0% dobanda pentru clientii noi;

 Suma maxima 10.000 lei.

Filbo

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară
Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

Credit Fix

Credite rapide online;

Totule ste foarte simplu;

Credit online instant;

Usor de rambursat!

Credit Prime

Credite usor de obtinut;

Credite usor de rambursat;

Transfer de bani instant;

100% online!

Ocean Credit

Imprumuturi rapide online;

Variante multiple de credite;

Credite simplu de obtinut;

Oferte avantajoase!

Creșterea și dezvoltarea unui afaceri este un proces continuu care necesită o monitorizare atentă asupra investițiilor realizate și mai ales, asupra producției. Este vital ca în acest context de creștere tendințele de piață să fie cu atenție analizate, totul pentru ca grupurile targetate să nu prezinte fluctuații de preferințe. Știm cât de importantă este dezvoltarea pentru firmele mici, mijlocii, dar și pentru cele mari și din acest motiv, conturarea unor produse financiare specifice este întotdeauna oportună.

Cu precădere pentru acele business-uri de mici dimensiuni, dezvoltarea poate fi condiționată de lipsa unor resurse financiare suficiente, de o resursă umană care nu este motivată într-un mod corespunzător de către antreprenor. Pentru a putea produce schimbări sistematice la nivelul culturii organizaționale, cu reverberații asupra producției, investirea unor sume de bani în acest sens este iminentă. În cadrul acestui articol vom prezenta câteva informații utile despre cum puteți contracta un credit pe pfa și care este recomandarea noastră de creditor. Un credit pe pfa vă poate genera resursele suficiente pentru mărirea producției, pentru o modernizare a echipamentelor sau chiar pentru achitarea facturilor curente. Rămâi alături de noi pentru informații exhaustive!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Ce înseamnă un credit pe pfa

La fel ca orice alt împrumut, un credit pe pfa implică contractarea unei sume de bani din partea unui creditor pe o perioadă determinată de timp și mai ales, cu stabilirea clară a ratelor dobânzii ce trebuie achitate lunar. În funcție de creditor și de tipologiile de produse financiare oferite de către acesta, această dobândă poate fi una mobilă sau fixă și de asemenea, se pot percepe anumite garanții în cazul imposibilității de achitare a împrumutului.

Cu precădere firmele mari au un acces sporit la o paletă largă de produse financiare, instituțiile bancare fiind mult mai încrezătoare în ceea ce privește colaborarea cu astfel de clienți. Firmele aflate la început de drum, cele cu doar câțiva angajați și cu activitate redusă sunt limitate în aplicarea pentru un credit pe pfa din cauza numeroaselor condiționări de ordin financiar. Pentru a putea reduce această limitare, Filbo a gândit un proces de creditare simplificat, pentru doar câțiva pași și cu posibilitate exclusivă de realizare în mediul online.

Un credit pe pfa pentru o serie de nevoi

Fără drumuri obositoare la instituțiile bancare, fără realizarea unor documentații exhaustive privitoare la activitatea firmei, fără bătăi de cap! Acestea sunt principalele avantaje ale unui credit pe pfa marca Filbo. Așa cum menționam, întregul proces se derulează exclusiv pe site sau pe platforma mobilă, aspect ce oferă antreprenorilor un plus de accesibilitate.

Chiar și cei care nu au foarte multă experiență în gestionarea activităților din mediul online pot înțelege rapid procesul de aplicare, mai ales că și operatorii din zona de call center sunt mereu aproape de client. Iar dacă tu te afli în poziția antreprenorului care își dorește microfinanțare, află care sunt principalele activități pe care le poți întreprinde! Fie că vrei să îți achiți facturile restante, să cumperi tehnologie sau să investești în profesionalizarea resursei umane, un credit pe pfa va fi cea mai oportună decizie!

Vezi ofertele la creditele pentru firme Filbo!

Condiții de eligibilitate pentru credit pe pfa

Foarte mulți antreprenori se plâng de lungile etape de creditare specifice instituțiilor bancare. Cu ajutorul Filbo toate aceste demersuri sunt astăzi extrem de mult simplificate! Dacă pfa-ul nu este înregistrat cu plăți restante la Biroul de Credite, are cel puțin un an de activitate și mai ales venituri anuale de sub 2 milioane de euro, suma solicitată ți se va oferi în doar câteva ore. Nu mai ești nevoit să achiți comisioane de analiză inutile sau să aștepți timp îndelungat pentru aprobare. Filbo eficientizează întotdeauna demersurile pentru binele clientului!

Vezi si alte articole despre creditele pentru firme Filbo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *